♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, July 2, 2009

Dinner d' Seagate...

Suppose ENTRY nih aku citer dua hari lps...tapi bleh aku terlupa....Tak payah entry pun x per citer nih, tapi d'sebabkan aku rase patut gk nak entry...entry je lah....Bukan apa citer psl makan, nnti korang terliur la kan...kekekeke..

Actually aku ngan hubby bawa My Mum dinner kat Seagate hari Selasa baru nih.....lama tak gi makan kat Seagate so kitaorang gi la try hari tu...Banyak kedai kat situ, kami decide nak duk kedai yg tepi ngan laut..Makanan dia kureng skit err...hehehe..lgpun lambat...

My mum..love u...

Sayang...tensen err lambat mknan nk siap...

Kami order air barli suam...

Mee Bandung....picca nih nmpk ijau sbb kami duk dkt ngan lampu ijau...

Mak order keowteow ratna

20 comments:

naurah makwa said...

naura pun suka air barli suam..

zue_annie said...

wah sedaP nya..lama x mkn kat tepi2 laut pnang hikhik

ibu_umairah said...

makan kilang seagate,dulu2 kite rajin lepak kat situ tau...sementara tunggu akak habis keje

Gieyana said...

mak ajer? abahnya mana?hehehe
~ Seyessss...situ mmg x sedap..kecuali kt Ismail Tomyam tue...kalau ko g time siang nmpak kekotorannyer...aku dh boikot dh kat area tue psl nmpak sesuatu! hahahah...:D

~zuraiwan~ said...

naurah~mmg suker barli suam...

~zuraiwan~ said...

zue_annie~hehehe...aku pun lama x p seagate tu..

~zuraiwan~ said...

ibu_umairah~ooo ya ka? lama dh ek duk png dulu?

~zuraiwan~ said...

Gieyana~mak aku mai sorang je la....abah aku x mai, adik sekolah....
~mmg x sdp sn....sbb dh kbtln p area belah tu...so g mkn sn err....aku tau nmpk apa...tikus kut...besa la tmpt cm tu...lama dh..huhu

MaMa aYiN_FaSHa said...

ha??? tikus !!! sure blok terus tempat tu?? kalau betul tmpt tu bersih & makanan pon sedap mesti ramai org coz dia kan tepi laut..sejuk jer sambil makan2 tu..

[-suziey-] said...

1st paragraph dhbuat aku pening..adeii..ape daa..nk buat n3 ke x ni..ekekek:D

~zuraiwan~ said...

MaMa aYiN_FaSHa~tmpt cm tu ramai gk mai....tp sbb dh lama tmpt tu...sure la ada cik "ti" tu ada

~zuraiwan~ said...

suziey~huahuahua....sj la aku buat korang penin.....sbb aku pon penin..ko tgk gmbr sudah la....kekekeee

neezareef said...

kt sini pggl kuey tiow ladna..tp rasanye sama je tu hehe...sedap nye mkn

shi3la said...

wehh ratna ker lakna yerk...namer keowteow tuhh

mamadanish78 said...

kaum lelaki ni mmg gitu..mudah tension klu menu lambat sampai...ekekekeeee
wah...bertuah mum zura...dapat makan sodap2 malam tu yeee...

~zuraiwan~ said...

neezareef~sama je neeza....aku silap eja tu...kakaka...lakna...

~zuraiwan~ said...

shiela~typing error lah hg nih....sm la tu mknanya...kakakka

~zuraiwan~ said...

mamadanish~mmg err bara dier.....
bleh la...kalu mak smpi awal ritu mmg nk srh mak masak..kakaka

DaliaLiyana said...

eermm...sedapnyer..bwk mak je ke?? ayah nyer mane??

~zuraiwan~ said...

DaliaLiyana~aaa bw mak je la..coz abah tak datang...mak datang sorang jer..