♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, July 21, 2009

Sahabat2 yang datang.....

Perjumpaaan kite terlaksana juga d' rumah my Sis......Zue's Family , Niza's Family & Gie's Family juga datang memeriahkan majlis hari lahir anak saudara aku. Ekceli diaorg memang sudah mengenali kakak aku.....sambil2 tu kite bleh gather2 la ek...

Bagi pihak kakak aku.....aku ucapkan terima kasih kepada sahabat2 yang sudi datang dari jauh m'bawa b'sama buah tangan untuk anak saudara aku......terima kasih banyak2....Jika ada k'kurangan tu amat2 la dimaapkan....

Antara picca2 yang dapat aku snap pada hari tu....aku la videowoman ngan camerawoman....huhuhu....kalau ada hubby aku dier la videoman sllnya....



Aku, Zue n My Sis...
zue hg tak dpt nk jumpa Niza n Gie la nuh...


Nak mkn gula2 ye....mkn la mee dulu ...tu ayat Niza utk Damia...kekeke
(oppsss t'selak la kain Damia..hehe)

Dah abis makan lepak2 dolu ye.....

Khusyuk jamu selera.....Nureen awat garu2 kepala tuh...hehe

Gie nih suka tau x paling muka dier......kekeke..

Kakak aku, Niza, Gie n Aku .....(senyum....senyum...senyum...hikss)

~Aku seronok sangat korang dapat datang walaupun ni bukan majlis aku tapi aku juga sebagai wakil tuan umah amat2 seronok kengkawan datang memeriahkan majlis anak buah aku walaupun datang lambat tapi tetap datang kan....ahaksss...~

39 comments:

azrina said...

bestnyer dapat jumpa kwn2...sedihnyer...insyallah nnt kalu ada masa kita jumpa na..

[-suziey-] said...

wah wah wh..gathering lagi ke..ces..seb bek aku xjeles..ekekek:D biler la aku nk jmpe ko nih.

~zuraiwan~ said...

azrina~ tu la....x per ada jodoh kite jumpa k...

~zuraiwan~ said...

suziey~ahakss ko gather kitaorg pun gather gk.....aku tau ko x jeles sbb ko dh jumpa mereka2 ini...cuma ko tk jumpa aku n zue lg daa....

~bila ek dpt jumpa ko ye...doa2 la moga2 dpt ketemu ko..

MaMa aYiN_FaSHa said...

wah3x..ketemu lagi yer..mentang2 la aku jauh nun di KL...huhuhu...

~zuraiwan~ said...

MaMa aYiN_FaSHa~ hehehe aaa kami btemu lg....tu err hg duk jauh sgt...kekeke

el said...

len tol muke ko zura...
ada naik skit kt pipi tu kahhhh

kepada sis zura..len kali ajak teman plak eh...sure kecoh..kahhhh

~zuraiwan~ said...

el~apa yg len wehh cm tu ja la muka aku...ala camera nih bg nmpk pipi aku tu tambun...huhu....

~nnti ko kenal2 ek ngan kakak aku lak...hikss...

sis_nita said...

bila laa akak leh join gather2 nehh kan.. hmmm..

agak masa rayerr kot..

shi3la said...

wahhh gather lagik yerk korunk...huhuuuu..niza nampak chubby lak..uhuk uhukkk jgn bgtau diyer erk..

Hepy belated besday Ain..moga jadik anak yang baik yerk..be good tau..!!

~zuraiwan~ said...

sis_nita~hehehe...nnti ada jodoh kite gather2 la ek...

~zuraiwan~ said...

shi3la~hehehe...gather2 la wehhh ..ahakss niza chubby ke? mybe dia pakai tdg tu nmpk len kut...kekeke...aku x gtau dier lah..tp kalu dia bc kt cini tentu la dia tau...hehehe

~tq untie shiela....

fazilzura said...

gambo last cm iklan ubat gigi

~zuraiwan~ said...

fazilzura~hahaha...mmg km nih model2 iklan obat gigi...wakakaka

10 said...

ooo... kak zue pn ada ek? bestnyer... dpt jumpa kengkawan...

~zuraiwan~ said...

10~aaa kak zue la tuh...kenal ngan dier lama dh....mmg syok la..

~bila nk dpt jumpa 10 la ek..

cik intanurulfateha said...

.waaa bestnyee
.gathering neh mmg utk org3 da kawen ke?
.alaaa nk kawen gak la cmni :P

neezareef said...

memasing2 slim2 belaka..jeles taww

~zuraiwan~ said...

cik intanurulfateha~hehehe mmg best intan...
~ishhh org x kawen pun leh join gathering la syg....hehe

~zuraiwan~ said...

neezareef~hehehe....ala jgn jeles...hikss..

zue_annie said...

dah publish nooo aku x publish g..huhuuhu...M dah melanda

ibu_umairah said...

wahhh....syookkk...syokkkk.......dapat berkumpul lagi

~zuraiwan~ said...

zue_annie~aaa mood rajin aku ada lak...hehehe...
x per pelan2 la update...

~zuraiwan~ said...
This comment has been removed by the author.
~zuraiwan~ said...

ibu_umairah~aaa mmg syok err...

Dee said...

jumpa2an..makan2an..mestilah best kan zue..

leadleedeea said...

jeles lagi...heheeee seronok laaaa akak jumpa diorang..

Gieyana said...

Hola..aku paling muka ar psl hg x suh aku ready nak amik gambar..hahaha:D

~zuraiwan~ said...

Dee~mmg best....jumpa2an...mkn2an...byk ye an dia...kakaka

~zuraiwan~ said...

leadleedeea~hehehe...bestnya lead jeles...hahhaa...mai trn png mai..

~zuraiwan~ said...

Gieyana~huahuahua...sj je tu ayat aku cm tuh....

niza said...

ye besanku...aku mmg chubby sejak azali...hiihih...

~zuraiwan~ said...

niza~HAHAHA....jwb bg soklan shiela ek...hehehe

n.u.r.u.l said...

hepi besday kat anak sdra zura tu...apa ke name nyer...hari lahir ke bape tuuu...msti comey cam mak manakan nyer...ahaks

~zuraiwan~ said...

nurul~tq akak...nama dier NurAin Najwa umor 2thn kak...

~kak x tgk n3 sblm ni kut....ada n3 psl bday dier..hehe

ct rahani said...

wah sonoknya gather2.. meriah gitu.. :)

~zuraiwan~ said...

ct rahani~aaa sonok sgt...

mummYaeesh said...

hamboii sexy nye damia!

mana pic bday girl potong kek??

~zuraiwan~ said...

mummYaeesh~hikss...seksi dier...

pic bday gurl ptg kek ada kt n3 bwh nuh...