♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, July 8, 2009

Bersantai2 d'tepian pantai....

~Sungguh segarnya dapat bersantai d' tepian pantai.....angin meniup nyaman membuatkan mindaku segar, dapat menenangkan pikiran ini yang gundah gulana....tapi aku gumbira kerna ada orang tersayang d'sisi dan ada orang yang memahami hati ini....~

Ocay...sambung citer ek....

Actually Ahad baru nih balik dari kampung sampai kat Penang kami singgah la sekejap b'santai2 d' tepi pantai kat area Jety Pulau Jerjak tu, lama tak lepak2 kt pantai nih...tak plan pon, saja la nk bw anak saudara main2 kt situ sementara tunggu Mama diaorang datang amik, nasib baik tak brp panas sangat time tu. Memang aku happy....aktiviti hari minggu yang penuh dengan kenangan indah....

Picca2 kami bersantai d' tepi pantai....

Peace...ini je la aku tau....
Mysha tak takut tue.....
Layan perasaan sorang2 lak...
Ini budak err mengamuk nak mandi lak.....tggu abah ko mali la..
Memang best weiii....w/pun d' tgh panas....hikhikhik...

~ Lepas Mama Mysha & Tasya datang amik diaorang...kami pun gerak ke plan kami sterusnya...yehaaa.... ~

30 comments:

[-suziey-] said...

waa waa waaa..syiok wooo kena angin pantai...layan blues la yek...ekke;D
peace tu dh mcm pose wajib la..hahaa:p

MaMa aYiN_FaSHa said...

Eeee....bestnya bersantai2 ditepian pantai...nk2 pulak ngan org tersayangkan...

~zuraiwan~ said...

suziey~jom mai penang...byk pantai err....lyn blues d tghhari lak..wakakaka..mmg tu pose wajib aku err..

~zuraiwan~ said...

MaMa aYiN_FaSHa~mmg best kan ieda....betui tu ngan tsyg lak....syahdu2...

neezareef said...

best ek korang dok area2 pntai..

pstu kan jelezzzz ya amat tgk org slim

;D

CINTAMANISZ Lite said...

Zura; akak tak nah laa lagi lepak sini. Selalu kat area depan2 lagi tu..jln nak ke c-gate. Lepak2 sambil minum ayaq nyioq dan makan goreng pisang/kopok lekor..hehe.. Berangin aje.

Eh..e-gate kat ner? Akak ni mana laa nak tau..hehe.

Kalo akak pi Penang..leh laa zura bawak pi Muzium Perang..jauh ke dari situ? Nampak signboard aje..hehe. Zura penah ke pi situ??

mama tisya said...

bestnye bersanatai di tepi pantai...kl tkde...huuhuh

~zuraiwan~ said...

neezareef~mmg best....kekeke...

~ishh sempat lak ko jeles org slim...kekeke

~zuraiwan~ said...

cintamanisz~ooo x nah lepak ka...cini tmpt br kak...dulu x de. akak dtg la penang..nnti kite bw ek. jln2 kt c-gate tu dh besa, lama tmpt tu...

Egate kt sebelah tesco kak....kekeke

aaa dtg la kak penang...zura pun x penah gi lg muzium perang...lawak2...lalu je ade...nnti kite g sm2 ek..

~zuraiwan~ said...

mama tisya~ aaa kl x de kan..penang ni...kira byk pantai la...

el said...

wahhh mysha menantu ku...rindu banget kat kamooo

eh mysha ngan kakak tu..adik badik ke?

wahhhhh pojek di tepi pantai npk...kahhh
sib bek bw anak buah..kalo x...ter****
kahhhhhhhhhhhh

~zuraiwan~ said...

el~ amboi windu menantu ye....

mysha & tasya adik beradik la...

ye la pojek la...jeles ek..kakakaka...ter**** apa tu? aku kurang memahami la...

zamdotcom said...

bukan kat seagate ka tu?
malam2 lagi best lepak situ..hehe ^^


p/s: suka lepak kat batu feringhi

cendawanintim said...

alahaiiiiiiiii, tengah panas duk kat pantai, cam terasa bahang kepanasan tuh...

papepon bukan dapat selalu kan..

~zuraiwan~ said...

zamdotcom~bukan kt c-gate nih..kt tmpt baru area kt jety pntai jerjak...mlm2 ramai gk lepak2 citu...

~lepak batu ferengghi mmg err best...

~zuraiwan~ said...

cendawanintim~tak panas sgt kt citu...redup jer....

mmg bukan sll pon...

~~ciklinn~~ said...

bestnyerrr di tepian pantai.... kalu kita kenal 3 bulan lepas leh kita jumpa kan.. lepak2 kat tepi pantai tu sama2... hahaha

el said...

terseks la..kahhhhh upsss ada org bc..soriii

~zuraiwan~ said...

ciklinn~ owhh ya ka...dulu stay penang ek? skrg mn? idak bleh bsntai2 sekali kan..

~zuraiwan~ said...

el~kureng tul ...x de nya aku nk ter**** kt citu...baik buat kt umah...br best....

zue_annie said...

wah tikar sempoi nmpak hahhahhaha....

~zuraiwan~ said...

zue_annie~ tu err sempoi je kan...besa la x de dlm planning giteww err..

ibu_arifa said...

cantiknyer...byanan dan tenang jer tgk gambar nih.. min tak sampai lg kat jatty nih.. nak p gak nnt.

leadleedeea said...

bercanda di tepian pantai..upss nyanyi sket leh? hehehehee mmg bez pon pegi pntai...kan sis? hehehe

~zuraiwan~ said...

ibu_arifa~aa tmpt cini tenang jer tau...try la g nnti...

~zuraiwan~ said...

leadleedeea~bleh2 lead nyanyi jerk....mmg bez lead....jom kite bcanda2..

camarputih said...

bestnyer dalan2 tepian pantai. ghajinnyer ko usung si tenit2 tuh.

~zuraiwan~ said...

camarputih~mmg best....aku rajin err ...best gk usung2 depa nih..

mummYaeesh said...

cptlah blk penang..bleh lepak2 pantai dgn uols kan..woohoo

~zuraiwan~ said...

mummYaeesh~cepat la...kite menuggu nih...bila nk blk penang...kite gediks2 kt pantai lak...kakkaa