♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, July 20, 2009

Siaran T'Gendala Smntara Waktu!!!

Saat dari pagi dan tika ini dan sewaktu dengannya....aku tak dapat buat apa2.....line tenet yang teramat2 slow.....sampai aku nak buka blog orang lain pun tak leh. Tambah la pula aku nak upload gambar kat blog nih....berjam2 lamanya. Tak tahan2...berpeluh2 teman d'buatnya, heiii tenet pun mengalami Monday Blues ke??? geram betui err....Adakah korang merasai apa yang ku rasai sekarang???

Pagi2 kau buat aku tensen ye si Tenet.....kang aku karate baru tau....wakakakaka....bukan tenet je yg bangang...YM pun sm errr....So sekarang aku tak dpt nak mghapdet apa2 lg ye. Malam ni kalu line tenet d'umah aku ok bleh la aku hapdet...kalu sama juga jawabnya try besok la....

Yang penting weekend baru nih...masa aku terisi dengan baiknya...walaupun En Hubby aku tak dapat nak menemani aku....Aku ke Kepala Batas, Seberang Prai dan lagi...lagi...lagi.....

So jumpa lagi ye korang......nak jengguk blog korang pun tak dapet....huhuhuhu....

16 comments:

naurah makwa said...

naper kak?internet problem kut..

Gieyana said...

Line tenet hang dh kena H1N1..hahahaha...

~ Aku nyer normal jer pon...kekeke

azrina said...

hmmm...cian internet slow yer..

~zuraiwan~ said...

naurh~aaa tenet la problem...ni pun thegeh2 nk komen nih....

~zuraiwan~ said...

Gieyana~ tu la kena H1N1 la gamaknya nih....larikkss ...

~Ntah tenet opis aku nih mcm kura2 jerk...ni pun brp kali duk refresh nk reply komen..

~zuraiwan~ said...

azrina~ya la cian aku reen....huhu

Dee said...

dee kena last week..sib baik nih dh ok..

~zuraiwan~ said...

Dee~oo ya ka...tenet ni cm chipsmore tau...kejap ok kejap x....mls lyn sakit hati..kakaka

MaMa aYiN_FaSHa said...

kekeke..rasanyer betui apa yg gie cakap...aku punya x der hal..patutla nengok YM cam biskut chipsmore..kejap ada..kejap x der...

sis_nita said...

sama kes ngan akak..
kat opis, line cam sengal..
nak upload gambar pon tak lepas..

mamadanish78 said...

mmg ler line ni kekadang bengong..sakit ati pun ada...uuhhuuu

~zuraiwan~ said...

Mama aYiN_FaSha~kekeke tu err kena virus lak..
cm biskut lak blog aku...hehehe

~zuraiwan~ said...

sis_nita~sm ek kite...mmg sengal pun..geram kdg2...

ibu_umairah said...

tenet problem.....oookkkk tak peee!!!!rest dulu ok.....

~zuraiwan~ said...

mamadanish~aaa kdg2 mmg bengong la...sakit hati kan..

~zuraiwan~ said...

ibu_umairah~hehehe...kt umah ok dh..