♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, July 13, 2009

XTVT skit sajer.....

Orang tercayang yang aku maksudkan dalam entry lepas adalah Mentua aku....diaorang datang Jumaat lepas then sabtu pagi tu dah balik pon. Semata2 datang nak bawa doyan bg anak2 makan..kekeke...doyan adik beradik mentua kasi..kami tak dapat balik cuti miggu baru nih hubby keja shift petang d' Airport. Kalu keja kat Airport sure la mmg bz sgt2....

Pagi sabtu tuh ujan turun dengan lebat sekali d' Penang nih....nak bawa mentua jalan2..tak jadi, lastly mentua kata nak gi Tesco bawa gi tesco je la..kekeke...ujan2 lapar lg, so sarap kt Foodcourt tesco tu wpun kt umah dh sarap ringan2 jerk..


Keta mentua yg dulunya adalah keta hubbyku....
ini adalah hadiah pemberian dr Hubby utk Ayah dier..

Mak n Ayah...(tgk err tdg MIL aku pakai...MIL bkenan so aku bg kt MIL la...)

Adik ipar aku...

Sotong kangkung saja nk try ....x sesedap kt Pdg Brown.

Nampaknya planning bowling tak jadi petang sabtu tuh....si El nih la tak jadi bbsitter dier tak dapat jaga anak dier. Lagipun aku pun tak de transport, hubby guna keta gi keja coz ujan seharian sabtu tuh...

Ahad lak....aku konteng2 duk umah jerk...transport pun x de penang stay ujan lg...tp x selebat hari sabtu tuh...
Sekian sajer citer aku ....................

22 comments:

alyyani said...

aku ari ahad pun melepek kt umah je. sesekali dok umah je bes gak kan?

utara asyik ujan je ek skang ni? akak aku ckp, kalau tidp taknak bangun2. hahha..

~zuraiwan~ said...

alyyani~aaa melepak umah mmg bes...aku dh besa...

yup sejak 2 menjak nih ujan je....cuaca mendung...mmg pun mls nk bgn gi keja aku..

shi3la said...

zura tudung siria yerk namer tudung tuhh...cunggg memang cungg..haku pon berkenan tgk ko pakai tuari..sesuwai jerk ngan muker ko tuh...aterrr takndak ker ko kasik haku barang selai dua..hiksss

Mamamanja said...

p main boling ajakler hehehehe

neezareef said...

menantu dan mertua sedondon pkai tdg syria

~zuraiwan~ said...

shi3la~tudung syria namanya...kekeke...ko bkenan ek..awat x citer awal2...idak aku kasi ko shelai buat kenangan kan..oppss besday ko dh lps lah...hikhikhik...idak bleh kasi...aternya ko mali cini la...aku kasi..kakaka

~zuraiwan~ said...

Mamamanja~ok nnti kalu jd men kite ajak ek..keke

~zuraiwan~ said...

neezareef~kekeke...mentua aku mmg kalu tgk aku pakai cunggg kan...kakaka..bkenan la dier..

CuTeMiUt78 said...

wah.. zura ni mesti menantu kesayangan kan.. smpi tudung pun sama gitu...

~zuraiwan~ said...

cutemiut~hehehe...x lah....asalkan depa syg kite la...kekeke..

leadleedeea said...

akak...ooo nak gi men boling yek...nak ikut~!! heheheeee

UnGu VioLet said...

yummy.. mesti best yer.. moga bahagia slalu bersama mertua trsyg..

Gieyana said...

Perghhh..hujan lebat bebenor kan! segala rancangan n planning mesti tergendala..hehehe:D

~ Shopping sakan tak kat tesco tue?

pu3 balqis said...

wah.. menantu yang baik la akak nih..
mudanya adik ipar.. so cute..
tu adik ipar yang bonsu ker...?

[-suziey-] said...

waaa syg btol mentua pada menantunya yek...semata2 nk kasi doyan sangguo\p dtg walupn kejap jek..cewah kasi tudung tu msti nk amik hati kan..sbb anto duyan..ekekek:D

~zuraiwan~ said...

leadleedeea~lead sayang....akak x jd la g men bowling dsbbkan ada mslh2 yg x dpt d'elakkan...hikhikhik...kalu akak nk men..akak ajak ek..keke

~zuraiwan~ said...

Ungu Violet~hehehe...thanks dear..

~zuraiwan~ said...

Gieyana~aaa mmg lebat dari pagi smpi ke petang...x leh ke mn la aku...dh laki bw keta gi keja...lepak2 kt umah jerk...

~x shopping lah....teman mentua beli brg jerk...x lm..sbb depa nk blk dh...laki aku pun rush nk gi keja..

~zuraiwan~ said...

pu3 balqis~ishh...besa la akak nih..x sbaik cm menantu yg len la....
aaa adik ipar bongsu la tue...kekeke

~zuraiwan~ said...

suziey~hahaha....tak lah mentua aku sll gk trn penang...hari tu je dtg bw doyan byk...agih2kan kt adik2 ipar ...anak2 dier byk duk penang...
mentua nk try pakai...aku kasi la kan...kekeke...tp aku kena cari len la color lebih kurang cm tuh..hikhihik..

Anak Gemilang said...

ngehee3.wah2. jln nng mentua. hihi..
owh. akak ada adik ipr kecik lg.. *_*
shopg2.. ngee..
akak mnntu yang baek.
ptt la mntua syG.. *_*

~zuraiwan~ said...

Anak Gemilang~hehehe...aaa adik ipar yg kecik..kekeke...
x de le mnntu yg baik pon...hehehe..