♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, July 28, 2009

Jejaki sekejap cuma...

MASA kt Jusco rojer2 la ngan Rozie, discuss pcutian kite strsnya....dia gi dulu. Then kt sn ON, aku pun on la...idak stay kt Ipoh la jawabnya...

Actually kami tingin gak nk g Lost World of Tambun tuh....tp hati lebih t'tarik lg p'cutian d'sn. Dah alang2 sampai Ipoh tu, lg pulak Jusco mmg satu jalan ke Lost World kami pun gi la siggah sebentar kat Lost World tuh....jejak la juga kan...posing2 sket kt sn. Kat luar je la....kalu nak masuk dalam, gamaknya kena overnight kt Ipoh. Dapat la jejaki juga walaupun sekejap cuma...tapi kan...kan...kan...aku dtg juga kali ke 2 tau dgn mereka ini..


JOM....nk g lost world jap...


OTW nk g lost world selisih la ngan mamat2 motor nih....lawak nengok motor tuh..

Bendera Negeri Perak Berkibar Indah....






Antara posing2 tuh kbykan ngan kucing bosar tu....kakaka

~seronok juga berposing2 kt cini....ahaksss.....lepas ni n3 percutian kami yang strsnya ye....rasenya korang dh tahu kt mn percutian aku tuh...kekeke...coz sahabat aku dh buat n3 tu pon...

27 comments:

Gieyana said...

kahhhhhhhh! yg pertamanya aku gelak tang moto tue..lawak siut! mau terburai pewot aku kalau tgk masa hgpa tgk tue..hahaha

~ posing2 ayu ler kat meow2 tue yer..kekeke

neezareef said...

dulu time aku pg lupa nk gambo ngn tuceng2 beso tuh..huhu

zura@iwan said...

Gieyana~aku pun duk rengkah gelak ngan laki aku tau.....lawak gilerr....kakakakaka...

~sure meow2 tu boring sbb aku p lg kali ke 2...hikhikhik...

Rinna said...

Bestnya..gi LWOT tuh.. Kak Rin tak tau le bila nak sampai ke sana.. :)

~Firsya~ said...

lawa nye akk time nie...sweet sgt

shi3la said...

lorrrrr rugi tak masuk..ok gak kat situ tetambah kalo bawak mysha lagikkkk meriahhhh....haku pernah 2 kali kut masuk lost world..not bad,tapi haku cam biaser lahhh hapahhhh ponn haku tak main..dok berendam jerk..abihh semua kecut baru naik

zura@iwan said...

neezareef~ ala cayang la c bposing ngan kucing tuh...hehe

zura@iwan said...

Rinna~aaa g kt luar je kak...posing2 situ..

zura@iwan said...

Firsya~hehehe...ala puji2 ye...tenkui...kembang akak dh nih..

zura@iwan said...

shi3la~x masuk la weh...rm25 tuh adult...lgpun plan nk p kut len...owhh best ka? tu la kan kalu nk bw mysha tggu dia besar skit la...ni dia pun asma susah skit..

mamamiera said...

waa.. bestnye jek kapel ni jenjalan berdua2an.. jelez i.. warne warni lg baju dia tu.. i laik d tudung.. santik maa.. orgnye skali..

zura@iwan said...

mamamiera~hehehe...bdua2an je la...bila nk masuk btiga2an lak nih...hehehe...
hahaha....tenkui2...tp kalu ko pakai lg tantek la ...

[-suziey-] said...

hahaa..xlenguh ke la mamat2 tu bw moto cenggitu..ekek:D
ayu sungguh ko piosing kt miow tu yek..ala2 miow tu jgk gayanya..ekeke:D
weio aah dh basi n3 tu..xyah buat (ayat jels..ade bau x..wakakaa:p)

zura@iwan said...

suziey~lawak2 kan...aku nengok pun cm lenguh jerk....
aaaa ala miow2 betina gitu...kakaka..
aku nk buat gk n3 tuh...yg penting picca tu nk buat ko jeles...

el said...

ko p gak ke knduri wahida tu..

LWOT..my honeymoon memory..seronok siot
awat x msok...

zamdotcom said...

entry berikutnya cameron highland ^^ hehe..
pegi sana tak ajak pon..

p/s: tak penah sampai cameron lg

zura@iwan said...

el~aaa g juga akhirnya...hg keja lak...
X masuk la weh....nk coti2 kt tmpt len..

zura@iwan said...

zamdotcom~cesss mmg dh tahu kan...tgk kt blog Gie la tuh...

~ x penah smpi ka? gi la best tuh...aku dh 5kali err

CINTAMANISZ Lite said...

Naper diorg pilih meow ye jadik patung kat situ?? Pilih ler ghimau..baru ler nampak ganas sket..huhu..

zura@iwan said...

Cintamanisz~ada kak harimau, monkey, elephanct..best kak...

zue_annie said...

hahhaha lawak kan depa naik gi tu..aku pnah gak tgk kt nibong tbal on da way balik umah tok aku....

kalu p dekat x pa byang kan dia p jauh sure penat

zura@iwan said...

zue~tu err...depa p dkt2 ja la kut...jauh jenuh gk la aku tgk...kakaka

ibu_umairah said...

wah dah sampaiiii lost world....!!!!!!as tak sampai lagiiiiii.....cantik tempat nyaaa kan

zura@iwan said...

ibu_umairah~hehehe..smpi jejak dpn tu je la ...x masuk pon...kakaka

10 said...

oooo... singgah lost world... org penah p gak tapi x masuk... tgk2 kawasan sekitar tu je...

amboi serius je cik abg kak zura ni masa memandu ek...

emmm... x lenguh ke tangan depa yg bawa moto tu?

ummuabdullahsyaakir said...

Seronknya zura dapt jalan2 makn angin...eem Lost world tu tak pernah pegi pun cuma penah lalu je...teringn pulak nk pegi

zura@iwan said...

ummuabdullahsyaakir~mmg betui sonok sgt...hehehe...tu err kite pun ritu x masuk...x de ms..insyaAllah dh tahu tmpt kan..len kali bleh gi..