♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, September 15, 2009

Kami Ke AS...

Nih ceritera Aktiviti kami BERDUA pada hari SABTU baru ni arr...Kami ke AS kerna ada SATU PERTEMUAN!!!...kekeke... Kami keluar rumah ponn dah lewat after En Suami aku habis keja, hb aku keja shift pagi sampai tengahari. So lepas hb balik.... rest2 kejap, aku dah siap tau...besa la kalu nak jalan2 ni aku la EXCITED.

Ada la 2-3 hal yang nak kena SETTLED dulu sebelum sampai ke AS tuh. Mula2 kami gi rumah
KAKAK aku kat Bertam lagipun same way juga kan...lepas tu cergas ke Sungai Petani lak, pasal rumah BARU tu la..hehehe.


So kami ke AS dari SP la..
P1070258
Perjalanan nak ke Alor Star, Kedah…
P1070261
eeee….budak nih la…sggh perasan…kahhh…I LOV U all…
P1070263
Dah sampai AS, Kami singgah ke cini…..utk tunaikan solat Asar…Sempat juga la berphotoshot kt sini…hehehehe…
P1070262
Memang sungguh INDAH & CANTIK sangat2….
P1070265
P1070264 Ku tercari2 di manakah diKau..d’sebalik tiang rupernya…
P1070268
Gadis ayu….wakakaka…(hb aku srh pose ayu ok)….
P1070270
Tgh bermsge ngan si dia ni….hb kalut nak srh pose2 lak…abis tselak tudung daa…
P1070272
Ini lah….Masjid Zahir, Alor Star Kedah…

~ Hmmm…sampai kat AS dah lewat, so plan nak bersopping kt AS terbantut. Tak sempat arr…. kami juz lepak2 kat Masjid Zahir je sementara menunggu masa untuk berbuka posa….
~ SATU PERTEMUAN tu telah di rancang oleh pihak2 tertentu ……so kami pegi juz duduk makan je, eh kena bayor gak la….kakakaka…ermmm tunggu la entry aku strsnya psl pertemuan tuh…

pstttt; haiya…picca hb aku tak dk daaa…..aku je duk pose nih….hb dia jual mahal ye….wakakaka..

24 comments:

Gieyana said...

no wonder masa aku melintasi masjid nie nampak dua org kt hall luar tue..kekeke

el said...

cantik2 pic2 ni..daku suke
x puas le pulak..ada lg x...e

CuTeMiUt78 said...

wah.. kemain seronok tgk.. jln2.. ya.. :D

mama tisya said...

org laki mmg susah sgt nk pose2 ni kena tgk mood je tp kalo org pompuan sure sakan kn..ehehhe

cantik masjid tu

fazilzura said...

lawa nye masjid tu

afdni said...

zura..pics semakin canteeekkkk laaa..dah beli kimie baru ker??

10 said...

ha... kak zura beli umah ek... taman apa?

cantik sangat masjid tu... kami x singgah pun... lalu je...

org yg dok posing2 tu pn cantek gak... hihhihihiiii...

Zetty84 said...

amboi...jenjalan sakan merpati dua sejoli nih...erm, masjid nih mmg sgt cantik...ada 1 lagik yg cantik tuh...apa nama, masjid al bukhary ker..? situ lagi cantik...tambh2 kalu akak yg posing...adoi laa...lg la cunn...!!! ;p ekeke...

zura@iwan said...

Gieyana~

tu la patut la tgk tiba2 hgpa msge km...hikss...nmpk ye km duk pose2 kt citu...

zura@iwan said...

el~

weiii...yg ni je la dpt aku publish...x de dh...

zura@iwan said...

cutemiut~

jalan2 sonok la kak..hehe

zura@iwan said...

mamatisya~

kalu ada org nk snap gmbr km bdua..sure pose sakan ye...ni x de gmbr dia sgt sbb aku la x snap gmbr dia...kahhh...sbb dia suke buat style model..geram aku...

zura@iwan said...

fazilzura~

aaa lawa kan...syok je duk kt citu..

zura@iwan said...

afdni~

haizzz....mn ada beli kimie baru la...kimie lama la nih...hikss..

zura@iwan said...

10~

hehehe...beli kt bandar puteri jaya tuh...

aaa awat x siggh...mmg cantik ...

amboi perli ke...hehe

zura@iwan said...

Zetty~

aaa ada satu lg kut...akak x p ponn x sempat nk jln2 sgt kt AS tuh...ishh ada lak kalu akak pose lg cungg...x de la..besa je..

~Firsya~ said...

waaaa pasangan nie,syok ye jln2x,hepy bangat,sukeeee...lalala

ibu_arifa said...

sungguh ayu lah kak zura nih.. pic kat masjid zahir tu semuanya cantik2 belaka...saya sekali pun tak pernah singgah lag masjid tu...sedih tul..

wantie said...

Cantik kan MAsjid Zahir tu..
ko nampak ceria meria bila bolek gi jejalan....

sangat teruja aku tengok.

zura@iwan said...

Firsya~

hikss...ala kiela pun jenjalan kan...sm je...bahagia kite..

zura@iwan said...

ibu_arifa~

kakaka...min tgk akak real x de la ayu sgt...min lg ayu tau...sj je akak pose gitu..kekeke..
nnti gi AS siggh la masjid zahir tuh..

zura@iwan said...

wantie~

aku mmg ceria kalu gi jenjalan....mmg kaki ku suka bjln2...

Nana said...

mmg lawa masjid ni

zura@iwan said...

Nana~ aaa lawa kan..