♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, December 3, 2012

Kenangan Bercuti Yang Best!

Assalamualaikum wbt...
Salam Sejahtera...

Long time no see....:)

Saya dan keluarga dah selamat pulang ke Pulau Mutiara ni kelmarin...balik awal sehari untuk merehatkan badan, tetapi rasanya masih terasa kepenatan ituw...walaupun majority en suami saya yang drive...thank to suami saya...hehe

Kepenatan berbaloi dengan treatment yang diberikan oleh sahabat-sahabat saya, trip percutian 3 hari 2 malam  ke KL dipenuhi aktiviti bersama orang tersayang dan juga sahabat saya. Memang dalam perancangan nak bergathering dengan mereka, lagipun semuanya di rancang oleh sahabat saya juga....terutamanya sahabat saya Ismalina (nama dalam facebook) hikss. Terima kasih banyak-banyak dear...:), next year pasti plan lagi untuk aku yer....hahaha, dan "dokumen penting" Abah saya dah pun diambil di Pejabat Tanah dan Galian Wilayah Persekutuan pada hari Khamis tu....Alhamdulillah proses yang lancar walaupun ramai orang. Berkesempatan juga jumpa adik tersayang di Shah Alam, plan last minute terjah I-City....hehe, dan before bertolak balik ke Penang dapat merasa masakan sahabat saya di Kajang...:), jemputan last minute juga..hehe

Saya Minta maaf jika saya tak sempat nak contact atau jumpa blogger yang berada di KL, lagipun saya pergi time weekdays so saya takut mengganggu anda semua, lagipun saya ni bukan blogger penting or famous pun....hehehe.

Will be update soon....terima kasih semua yang sudi terjah sini, budi baik anda hanya Allah yang dapat membalasnya.....
#insyaAllah dalam setiap perhubungan mesti ada keikhlasan, Happy Always!...hehehe


20 comments:

Nad @ MamaZN said...

alhamdulillah selamat sampai
seronok kan?
penat pun tp rase berbaloi, hihi
sori jugak sbb tak dpt jumpe kak zura ;)

Anum said...

mesti seronok kan

atty's said...

seronok jln2..lepas tu dpt jumpa member.lagi plus sonokkan..

kty pun slalu g penang.tp risau nak kacau member..sbb selalu pergi time weekday

atuk said...

Assalamualaikum Zura

datang kl tak beri tahu yer....

Alhamdulillah selamat sampai

CuTeMiUt78 said...

jenjalan memang treatment kan.. seronok..

Papa Mifz said...

pasti letih kan...tapi yet pasti menyeronokkan...:)

el said...

aku ni xjalan2 tmpt jauh2 lagi asik2 round penang jek..x kesempatan lagi no idea nak g mn pung..hope adalah dulian luntuh bln ni ahaks

mamalieyna said...

seronok bunyinye tu.. tunggu n3 berikutnya.. hee~

Rinna said...

Alhamdullillah.. seronok yer..bercuti2 malaysia..

siti fatimah said...

amboi.. berjalan sakan noh...
nanti update gambo k. den nak cuci telinga . eh mata...

yan jua said...

Nad~

alhamdulillah..wpun driver asyik bhenti aje sbb mgntuk...akak dh tlelap...huhu....slmt smpi ke png.

tu arr, x per lgpon KL kan..jammed

yan jua said...

Anum~

mmg seronok..

yan jua said...

Atty~

ye kak..smbil2 kan..dpt jumpa kwn..best lama x jumpa...

yan jua said...

Atuk~

Wslm atuk

hikss..ada sy beritahu..tp hint2 je..hehe..

yan jua said...

Cutemiut~

treatment of love....ngee

yan jua said...

PM~

mmg letih..nasib baik blk awal ari ahad..leh rest ag...

yan jua said...

el~

hehe...aku pestime jln jauh ni..dh lama x g KL..hikss, tu pun kwn sponspor hotel...apa lagi..trn arr..

yan jua said...

lieya~

dh update..sila bc..hehe

yan jua said...

k.rinna~

aha kak..bcuti2 ujung thn..

yan jua said...

siti~

x sakan tara mn pon..hehe..

ye update pelan2 arr ni..hehe