♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, December 28, 2012

Salam Kenal : Pertemuan dan Perpisahan adalah rancangan Allah swt..

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera..

Semoga sihat semua rakan alam cyber saya....hari jumaat dah tiba, hujung minggu saat ditunggu untuk bersama orang tersayang...:).

 Dari entry sebelum ni...yang konon posing ayu saya, actually sebelum saya pergi perjumpaan dengan rakan cyber a.k.a rakan blogger di rumah Nureen. Acara Potluck sebenarnya...tapi saya 


"buat kek" ikhlas ni untuk mereka..kekeke.....Salam Kenal from Zura & Iwan , yang dah kenal...kita kenal bagi rapat...yang baru nak kenal, kita kenalan lah....hikss..

(psttt; poyo El nieh..kahhh!).....sebenarnya saya tak janji dapat join potluck ni, sebab kat rumah ada family datang, tapi family balik awal...jadi boleh la saya menjoinkan diri...itupun saya datang lambat, macam orang jauh pula kan, bahkan dalam pulau je....orang jauh eB sampai paling awal dari saya begitu juga Myra yang stay di Seberang Prai...segan la pula...huhu. Saya terpaksa tunggu Irfan yang nyenyak tidur....kesian pula hero tu tidur saya nak gerak kan .hehe.

 eB dan Myra baru aje saya kenal melalui blog then kami ada jodoh dapat bertemu di alam realiti...ewahhhh!, El dan Nureen geng Hot Mama yang dah kenal lama....jangan jemu sudah!

Candid! 

 Menu-menu ni je yang saya sempat snap...banyak lagi.....spagetti, bihun, donut..macam-macam lah...

 Meh kita sama-sama potong kek yer....:)

En Iwan ditemani Irfan...geng suami yang lain dah kenyang belasah...hahaha...owhhh terima kasih En Iwan kerna sudi menjoinkan diri...sporting la kamu!

 Meh sebelum semua berangkat pulang....kita posing kenangan kat luar rumah pula....:)

Macam-macam style...hehe

Bab posing ni memang kita serah kat kaum perempuan lah....kaum lelaki tepuk dahi...wakakaka...sabar je statement gua nieh...eh kaum lelaki kalau posing, macho woooo...lalalalala. Tapi saya tak reti nak posing, kadang-kadang hentam kromo je, orang cun posing macam mana pun, tetap nampak cun...macam kawan-kawan saya semua ni...mereka memang cun!

Last but no least...berbaloi saya dapat hadir pertemuan blogger ni, walaupun hampir-hampir saya tak jadi..sebab risau kawan-kawan tunggu lama pula kan. Tapi semua sporting..seronok dapat kenal dengan korang...lagi meriah kalau Gieyana dan Wantie dapat join kan...huhu. Terima kasih sebab sudi berkawan dengan saya aka Zura@Iwan ni yer.....Salam Kenal Selamanya...:)

Pertemuan dan Perpisahan adalah adat manusia biasa.....semoga kita bertemu lagi, InshaAllah...

Thanks for reading ^_^

I'm happy just the way I'am
Love, Peace!

31 comments:

Anum said...

salam petang jumaat
singgah ptg :)

el said...

perhatian!!!!
size dalam gambar adalah 2x ganda lebih besar dr size yang sebenar..kahkahkahkahkahhhhhhhhh cam pokok balak dah aku ..muahahahaha

dya bunga said...

kek tu sedap lah

dya bunga said...

kek tu sedap lah

Nad @ MamaZN said...

Umah nureen mmg.bertangga tu ke? Besnye!

lieyalatif said...

wahhh bestnye ko dpt gather2 gini....best2....makan2 pun meriah hah...siap ade durian crepe tu aku nengoknyer....sedap2.....makan, pastu borak2.....posing2....lepas ni leh laaa wat gathering lagi....aku penah join gathering besar-besaran2 ni dlm 2 kali kot...mase tu zaman fotopages...

SyaNa said...

wahh happening nye
aku kalo ade potluck pn akan beli jek da siap
hahaa takut x shedappp

~aYu~ said...

wah.. ebstnya dapat jumpa kumpul2 dgn rakan blogger ni.. yela slalu dalam alam maya je kan.. ni alam realiti.. hope kita dapat jumpa one day..

Dee said...

seronoknya..potluck ngan kawan2 blogger...

mamalieyna said...

Waah meriah..jumpa ramai2x.. best :-)

TechKini.com said...

kek nampak sedap... *terliur* hehe

Tech Kini

Kesuma Angsana said...

wah seronoknyer gader2 mcm ni zura

::NureeN:: said...

weh... poyo la wei gambaq aku yg 2nd last tue...
antara ramei2 tu aku rasa aku nmpk paling serabut hahaha...
aku track n t-shirt jok hampa semua bergaya hehhehee...
mmg meriah kan.. aku ada 4 episod crita nih.. tgu lusa aku post k :P

atty's said...

paling syiok dpt join gathering blogger kan.

Zura@Iwan said...

Anum~

salam pagi senin..

Zura@Iwan said...

el~

kahhhhhh!

aku x edit pun weh..mmg cm tu gmbr hg la..haha...

terima la kenyataan..kahhhh

Zura@Iwan said...

dya~

sedap yer? meh jemput..dh abis pun

Zura@Iwan said...

Nad~

umah nureen x de tgga..ni rumah dpn dia...km pinjam...sbb x dk org..haha

Zura@Iwan said...

lieya~

aha..mmg meriah ngan mknanan....

aku x penah join ramai2 lg...kalau ramai pun dlm 5-6 org gitu....

lama x join gini..hehe

Zura@Iwan said...

syana~

happening kan..kalau bab posing la..hehe...bab sembang bleh thn gk..hehe...

tu arr..aku x dan nk masak deh..

Zura@Iwan said...

ayu~

tu la ayu..inshaallah...one day kita jumpa k...

Zura@Iwan said...

Dee~

hehehe...jarang nk buat gini kan..

Zura@Iwan said...

mamalieya~

best kan..meh join..hehe

Zura@Iwan said...

Tech~

sedap ...sy "buat" ikhlas..

Zura@Iwan said...

KA~

tu la kalau KA dkt..leh join..

Zura@Iwan said...

Nureen~

tu la weh...hg serabut dah deh...biasa la...kdg2 x sempat nk bersiap kan..ngn anak kecik ag..paham2.....

wahhh..smpi 4 episod hg ni..hehe..k aku tggu..

Zura@Iwan said...

k.atty~

bila nk dpt jumpa kak ty plak ek..

eB said...

ha3... semput tgk gambor...
okeh zura... tunggu eB cun esok kiter jumper lg yer... ekkekekkeke...

Zura@Iwan said...

eB~

kahhhh!...

ala dh cun la tu..nk tggu apa lagi..hehe

Myra Jay said...

Cantik semua gambar especially part candid..

Nice meeting U dear :D

Zura@Iwan said...

MJ~

tu le kan..candid yg best tu..hehe..

nice meeting u also..