♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 20, 2012

Terjahan Ke Rumah Sahabat Nie Kerna Durian Crepe..Kahhh!

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera...

Fenomena durian crepe di blog atau di FB semakin menular...begitu juga saya ingin merasai bagaimanakah rasanya durian crepe tu, tapi idak la mengidam bagai sangat..jika ada rezeki dapat la merasa kan.....Alhamdulillah sahabat saya sorang ni, memang rajin memasak dan rajin menerokai resepi-resepi baru...so dia dengan baik hati offer la kawan2 dia ni..kalau nak rasa durian crepe boleh datang rumah!...

Me pun apalagass...dah ada orang offer kan, huhu...minta en suami hantar ke rumah sahabat saya ni, just kaum2 ibu dan anak2 je la berjumpa..en suami sahabat saya ni kerja....jadi pandai2 la  en suami saya membawa diri, nasib baik ada kawan dia yang duduk area situ gak..so dia pun pergi jumpa kawan....Yeayyy2, terima kasih en suami saya sayang!..hehe

 Durian Crepe sudah siap sedia untuk dingap..hehe..

 blur la plak gmbr ni..huhu..

  tk dan nak posing ayu...kahhhh!...

 sesi kenal anak2....mereka sebaya beza bulan jek...hehe..umpan biskut!hikss..

 eksrem homemade pun ada weh...memang kenyang eden malam tu....tuan umah jamu sungguh...hehe

 Habis la meja ditolaknya....Irfan buat mcm rumah sendiri...huhu...Aleesya hairan, apa la budak ni mai buat berselerak rumah saya...hahaha..

 Tengok tu....memang tak duk diam...dia nak melawat kawasan rumah ...kahhh!
 
 Ngeee...comot deh...hehe

 Haihhh muka mcm tak puas ati jek nieh....kahhhh! ingt cik abe kut...

 apa la irfan duk tengok Aleesya tu....layan depa seronok tul...hehe

 Peace Yoo!...saya dapat massage satu badan ag taw! kerusi Takasima tu...hehe..besttt!

 inilah tuan rumah tu....Puan Tie or Wantie...terima kasih sahabat sudi menerima kunjungan aku dan Irfan, jamu makan yang best plak tu....last datang rumah hang pun masa 2tahun lepas kut....Irfan pun tak de lagi..hehe...(sesi take photo yang lawak tul...kelam kabut berlari-lari kitaorang nak posing, self timer kan, anak2 naik hairan..kahhh!)

Dapat merasa durian crepe and eksrem homemade dari hang...terima kasih sekali lagi...siap kasi bawa balik ag....terbaik wokk!, durian crepe tu bawa kuar dari peti ais memang rasa best!


Thanks sudi baca...

Peace, Love !

## Alhamdulillah rezeki tidak di sangka dua tiga hari ni....:)

22 comments:

el said...

aik mn gambaq perut hang 3bln tu wakakakaka..untunglah satu pinggan dpt mkn doyan

dc dc dc dc dc dc dc dc dc dc dc dc


lol

Zura@Iwan said...

el~

haipppp mana boleh tayang kt sini...kena cover perut tu..kahhhh!

lol..hehe

SyaNa said...

wahhhh rezeki sungguh wei
sume homemade
terer kawan ko

atty's said...

terliur kty nengok zura makan durian crepe..

ALoNa CintamaniszLite said...

ingat kat iwan ye masa makan eskrem tu, hehe..
mujur ler T baik hati nk bagi crepe bawak balik. Dia pun tau ler tu...zura nk bagi iwan rasa jgk, hehe

::NureeN:: said...

masa hg nk p tue awat x habaq awai2 wei. bleh aku join hahaha (iyerr ke bleh join ;p)

JaSSNaNi said...

sedapnya.. di jamu DC ye... puas makan..

Myra Jay said...

Wahhhh sedapnyer ;D

Cho Zila said...

ehm bertuah badan dijamu dengan kasih sayang gitu..
memang baik hati suami zura beruntung.. kalau akak tak kuasaler jawabn suami akak..

Ibu Lala said...

Wah wah wah...untungnye. Puas hati dapat makan ek.

MAZLIZA ABD RAZAK said...

tak pernah rasa durian crepe , sedap ka?
air cream tu nampak sedap (",)

Zura@Iwan said...

Syana~

alhamdulillah rezki..
aha dia buat tu..
mmg terror la..aku bila
nk buat sdiri ni..hehe

Zura@Iwan said...

atty~

hikss...jgn tliur kak..hehe

Zura@Iwan said...

k.Alona~

aha kak..hikss...
T awai2 ag dh srh bw blk kasi iwan rasa...hikss....beruntung dpt kwn baik ni...

Zura@Iwan said...

Nureen~

aku segan nk ajak hg...tuan umah la kena jemput...hahaha

Zura@Iwan said...

JassNani~

sedap....puas makan kak...

Zura@Iwan said...

Mj~

dpt merasa gk dc MJ..hehe

Zura@Iwan said...

Cho~

alhamdulillah kak....baik ati kwn pelawa dtg umah rasa dc..

hikss...suami sy sporting kak..

Zura@Iwan said...

Ibu Lala~

puas ati..dpt dh merasa dc...hehe

Zura@Iwan said...

Maz~

sedap gk la...tp kalau mkn byk sgt..x leh...tp taruk peti ais ok la..

ais cream sedap..

abah khalisha said...

Fuh byknya durian crepe!

Zura@Iwan said...

abah~

aha my fren buat byk...hehe