♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, December 4, 2012

Trip Ke KL | Day 1

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera..

Baru berkesempatan nak update..huhu. Alhamdulillah trip percutian keluarga kecil kami telah berjalan dengan lancar, pertama kali berjalan jauh bawa anak...sebelum ni berdua tak perlu fikir keperluan-keperluan sampingan untuk anak...now memang kena fikir....hehehe. Terfikir gak mau tukar kereta besar sikit...hahaha (berangan jek). Syukur dengan apa yang ada sekarang, jika ada rezeki Alhamdulillah.

Percutian yang sangat best, rasanya percutian kali ini adalah untuk berjumpa dengan kawan-kawan lama kut, sebab my friend yang setting untuk perjumpaan kali ni, shopping adalah perkara yang last sekali, jika ada masa atau teringin nak sambar baru beli....hehehe. Ala sure korang ingat, perempuan mana yang tak shopping kan? tapi tak semua perempuan yang suka shopping, macam saya kut....saya lebih suka window shopping yer.....sorry to say, jangan salah anggap...tak salah shopping, masing-masing ada minat tersendiri.....hehe. Bukan saya tak pernah shopping, pasti ada juga ....shopping ala kadar ikut kemampuan, kekekeke. Tapi kalau ada duit berjuta-juta dalam akaun mau tak shopping ..tunggu lagi..kahhhhh! mata duitan nmpk!...kekeke. Lawak jek..hehe.

Hari khamis kitaorang dah berada di KL, sampai pun lewat pagi khamis...sahabat yang setia menunggu untuk kasi kunci hotel lewat-lewat pagi, puan yang sponspor hotel we all masa menetap di sana....Alhamdullillah save kami di situ, nanti saya review pasal hotel yer...Terima kasih banyak-banyak sahabat....dah 2tahun tak pergi KL, rezeki kami tahun ni dapat pergi bawa Irfan bersama..:).

 Hero kecil saya pagi-pagi dah bangun....

 Kita breakfast dulu...breakfast dalam package yer..hehe.

 View dari Cafe 

 Lepas breakfast kita jelajah la area hotel dulu, ada masa lagi sebelum persidangan pertama saya dengan kawan-kawan..hikss....swimming pool kat floor 33 floor paling atas ko..

 siapa gayat jangan duduk kat tepi ni yer....huhu.

 dia suka tengok cermin...hahaha

Dua hero kesayangan saya...Irfan iya-iya nak turun kat pool tue.....hehehe...bebai tak kasi main air..hahaha..

jom balik bilik, siap-siap sebelum keluar berdating dan jalan-jalan cari pasal...hahaha...

# next story...wait yer.....

Wasalam.....Peace Yoo!



24 comments:

Anum said...

bestnya
hapy tgk gambar2

LiYa HaNiF :: said...

laaaa turun sini ke.. kalau idak boleh jumpa ^_~

SyaNa said...

lawa gile hotel
mat cermin ek irfan
hahaa

Chekgu Azrine said...

dah dapat kaki asyik berjalan je la ye si kecik tu..lincah je nampak!!

Nad @ MamaZN said...

Bestnye hotel ni

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

wah turun Kl eyh hhehhe ..
suka la si ekcik tu
hotel pun view cantik

m@m@yAyA said...

kakak smp ati twon kl xgtau tau~huhu

cedey disini..(^v^)

Lau x,dpt yaya jmp abg ifan~

siti fatimah said...

amboi irfan.. jlur julur dah kaki tu nak main air..

el said...

lawo hotel beb..t tgu ang review..untunglah ada owg sponsor jimat hehe

Nana said...

lawa nye pool dia
hotel mana ni

yan jua said...

Anum~

mmg happy nieh..hehe..

yan jua said...

Liya~

aha trn KL....

time weekdays trn nnti kacau korang plak..hehe

yan jua said...

syana~

aha mmg lawa..aku pon x sgka dpt hotel best gini..

hahaha..dia kalau tgk cermin..smpi cium2 muka sdiri..akka..

yan jua said...

Chekgu~

aha....dpt kaki dh ..mmg bjln aje..

yan jua said...

Nad~

alhamdulillah best hotel ni..

yan jua said...

Adlin~

aha..trn KL...
mmg suka dia..tp ada gk wat pangai tu..hehe..
alhamdulillah dpt hotel best..org sponspor kan..

yan jua said...

mamayaya~

huhu..jgn sedih zura..akak x mau kacau korang time keja kan..huhu..

lagipun takut nnti x sempt nk jumpa plak..hehe..

yan jua said...

siti~

mmg dia nk terpa pool tu je weh...
kt bilik pon duk rendam dlm tub dah..

yan jua said...

el~

mmg lawa hotel dia beb..kalau aku rasanya x mmpu nk duk sini kut..sbb rate dia mmg mahal..ni kwn setting so aku on je la...x leh nk tolak rezki kan..hehe..

yan jua said...

Nana~

mmg lawa pool dia..tp x mndi pon..

pacific regency suite hotel beb..hehe

elly nadyra said...

cantik swimming pool dia!

yan jua said...

elly~

aha cantik..tp x kalau mlm lg cantik kut...mlm x sempt nk view..hehe

ALoNa CintamaniszLite said...

seronok ler penginapan ditaja, huhu...

sian irfan takleh nk swim-swim kat poollllllll....hehe..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

alhamdulillah kak..dpt kwn baik ingt kita...hehe..

tu arr..swimming pool dlm..so x dpt nk kasi dia main...x beli pelampung..haha