♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 13, 2012

Irfan dengan Papa dia berlarian di Padang Bola..:)

Assalamualaikum wbt..

after balik dari berlarian di Waterfront, Straight Quay tu..en suami singgah kat sini kejap...:)

[gambar blur coz zoom guna handphone saja...hehe]











Sweet Moments......:)

Sekian...

Wasalam...

#kepala weng2 ari ni..adeiiii.....huhu..


14 comments:

Anum said...

sukanya dia

el said...

budak2 lau npk pdang mmg seronok asal ang x join lari sm irfan lol

~aYu~ said...

seronokla dia ada yg melayan tu..

ALoNa CintamaniszLite said...

kalo ada bola mainan irfan...mesti lagi best bawak dia kat padang ni, kan....

wantie said...

nanti jadi mcm Amirul ngan papa dia. asyik lesap dua dua orang pi main bola la, badminton la, futsal la..

selalu kena tinggal. Tapi sekarang ni dah ok, sebab aku dah ada Aleesya. pergi la deme nak main apa pong. deme kan lelaki....

♥cikmOt♥ said...

dah macam big boy betul si irfan ni tau

Gieyana Muhamad said...

wh..apsal x bw kamera hg tue? Malas kah?

Hg bw irfan g tpt cmni br best dia berlarian...dier tgh syiok dpt kaki tue...perghhhh mmg best bila melayan dorang...kepenatan + fun...:-)

Zura Iwan said...

Anum~

mmg suka dia..hehe

Zura Iwan said...

el~

ya la..tmpt luas kan..ada plak melayan dia...ha lari2..hehe

aku control ayu tht day sbb pakai skirt..haha

Zura Iwan said...

ayu~

daddy dia rajin layan..hehe

Zura Iwan said...

k.Alona~

tu arr..ni sj siggh kejap..x plan nk mai sini bw dia main kak..idak bw je bola kt rumah tu..hehe

Zura Iwan said...

wantie~

kalau aku nk ikut kut depa g main..hehe...boring sorang2 kt umah..

Zura Iwan said...

cikmot~

hikss...mcm org bsr gayanya..

Zura Iwan said...

Gie~

aku x bw la..sbb ingt g tesco tu kejap je...x budget nk smpi ke ptg gini...iwan punya idea la ni..plan last minute..huhu