♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 26, 2012

Blue...I Liked!

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera

We all in Blue that day....:) , eh bukan blue minded yer....hahaha..ada sebab kenapa keluarga besar saya memakai sedondon warna biru, nanti dah ready baru saya story kat sini...huhu.

Venue: Area Seberang Perai, Penang
Date : 23hb December 2012

 Berhenti rehat , solat di RNR Bagan Agam. 

 Owhhh dahaganya saya.....glurpppp!kahhhhh, picnic sambil makan rambutan ..Abah bawa dari kampung...

Bersama Mak TerCINTA...

 Dua "IR" saya.....Irwan and Irfan......Irfan asyik nak turun berlatih kaki jek...hahaha..

Semua kekenyangan setelah makan tengahari di sini...that day banyak kedai tak buka....maybe kami datang terlalu awal.....huhu...tapi best kat sini, sebab angin laut yang menghempas muka sepoi-sepoi bahasa gitu.....ahaksss..

Family kakak saya terpisah pula masa nie....dorang dah ke arah lain....hehehe. Tak per berjumpa lagi di rumah saya lepak-lepak then kita ke Pesta Pulau Pinang....:) (next story...)

Inilah part yang paling saya suka, aktiviti berkumpul satu keluarga...happening. Tak sabar saya nak tengok hasil aktiviti kitaorang hari tu....pasti cantik!...hikss. Next week baru siap kut....hehe.


Thanks for reading...and leave your comments...:)
I'm happy just the way I'am..
Peace Yoo!

28 comments:

Anum said...

cantik :)

Nad @ MamaZN said...

24hb tu akak cuti ke?
Mesti ada ps 1 famili ni...cantek biru tu, ceria

Ps: ada yg tegur akak ke tu...?

Cho Zila said...

syiok.. berjalan2 ngan keluarga .. termanis kenangan itu... kenangan seumur hidup kalau akak sebabnyer bapak akak tak berapa nak berjalan2 gini...

abah khalisha said...

Wah biru satu family

ALoNa CintamaniszLite said...

seronok bila famili ramai2 kan...tambah2 semuanya spoting..

~aYu~ said...

nampak biruuuu jek... hihi

[-suziey-] said...

niceee...i loikeeeee too..hehe

el said...

balik umah i make blue with u hahaha

Rinna said...

Sedondon.. gitu..

::NureeN:: said...

wahhh.... aku x pernah jln2 ngan family mcm ni tau, sedondon.. slalu masing2 arr nk pakai clr apa hehehe...
mak hg nmpk muda la wei

mamalieyna said...

Kaler biru mmg czntik..like3x..:-)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

birunya semua (",)
suka jugak

Zura@Iwan said...

Anum~

thks

Zura@Iwan said...

Nad~

ouchhh..thks dear..23hb la..silap la plak..haha..

pandai Nad teka ek..hehe...

pstt; tegur apa nad? hehe

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

mmg manis kenangan bjln2 bsama klrga..sy suka..

Zura@Iwan said...

abah~

aha satu family biru..hehe

Zura@Iwan said...

k.Alona~

tu la kak..sesekali berkumpul gini..ssh gk sbb adik2 duk jauh..so tggu dorang cuti br bleh...hehe.

Zura@Iwan said...

ayu~

sperti biru di langit..hehe

Zura@Iwan said...

suziey~

i loikeeee sgt!

Zura@Iwan said...

el~

hahahaha..yg tu ngan laki lah..

Zura@Iwan said...

k.rinna~

nasib baik x pakai bj sm..idak lagi sdondon..kaler je blue..hehe

Zura@Iwan said...

Nureen~

aku suka jln2 ngan family ramai2 gini..tp pakai clr sm tu idak le..ni sbb ada musabab dia..hehe..tht why plan pakai clr sm..hehe..

muda ek? mak aku dh 55 ...

Zura@Iwan said...

mamalieya~

betui2..cantik...

Zura@Iwan said...

Maz~

hikss...semua biru...

Myra Jay said...

Ku lihat BIRuuu :D

Zura@Iwan said...

MJ~

cantik kan biru..hehe

wantie said...

ni mai nak tanya sket. awat dok piknik hang tu asyik dok mkan mottan ja..kahhhhhhhhh

lawak ja.

aku tengok biru semua ingatkan masuk iklan celcom.

BTW.. kalau berkumpul familly semua memanng best. memang tak dapat nak di ungkap dengan kata kata bestnya tu kan..

Zura@Iwan said...

wantie~

wakakaka...aku mn nk taw..semua tu kebetulan la..hehe, ni abah aku pula bw moktan..

ha masuk iklan celcom la ni..lgpon aku satu family pengguna celcom...hiks...

mmg best deh...