♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, December 11, 2012

Waterfront Straights Quay | Berdating sambil-sambil layan Irfan yang sibuk dengan dunia dia..hehe

Assalamualaikum wbt...
Salam Sejahtera...

Hahahaha...gelak guling-guling saya dengan entry sebelum nie, Berdating with Boyfriend...kahhhh! kawan-kawan yang komen buat saya gelak sorang-sorang....adeiiii...tak puas hati saya buat statement Si Dara n Si Teruna yer...kakakaka...saja layan statement poyo gitue...sekali sekala kan, boleh rasa muda remaja gitu..gelak berdekah-dekah...:)

[pictures snap by handphone..galak tak bawa camera comey tu kan...huhu]

Tak plan nak singgah sini pun...mulanya nak pergi Tesco, Gelugor dekat rumah je...sebab jalan jammed nak pergi Tesco tu...kita lajak pergi Tesco, Tanjung Bungah....huhu. 

Lepas shopping barang keperluan rumah yang kehabisan tu...bila lalu sini, en suami pun ter"corner" masuk kat Straights Quay ni....iyo la, dah lalu banyak kali pun..tapi tak teringin nak singgah...:)

 Kali nie ada Irfan, kita syok pula nak singgah...sebab suka layan dia jalan sekarang, sambil mak pak nak dating...hikss

 alahai..cute haizz jalan gitue...





 Si Teruna dengan beg plastik dia...kahhhh! Picnic makan moktan..hehe

 jalan sampai terjelir-jelir lidah..haha..

 Gerammmm....hahahahaha...

 Si Dara...kakakakaka.....


 Daddy dia tak sampai hati tengok anak duk minta-minta punya pasal...kasi moktan...sabar je kamu Irfan..hehehe..

 Posing ayu konon...hahaha..



 Shiori nak pi mana tu?...hehe




 Daddy kamu je boleh buat gini...Mummy tak boleh...haha..

Dah...jom balik...berpeluh-peluh Irfan.....tak puas nak main lagi tu...:)

Syok gak sekali sekala datang sini lepak-lepak, lepak waktu petang best sikit la...bawa anak main kat waterfront tu...then kalau nak kena aircond masuk dalam Mall tu....sejuk arr...hehe...ada gak ronda-ronda dalam Mall..just cuci mata..hehe. Yang tak bestnya pula, kebetulan masa kitaorang datang lepak kat Waterfront ni...ada one couple india sedang buat "aksi" yang tak best! hormat la sikit orang duk lalu lalang kat citu...tambah2 ada kanak-kanak yang sedang bermain kat sana....huhu. saya rasa couple tu macam budak2 lagi jek...adeiii. Ini Malaysia dek non!...huhu..

Moga2 next time tak de la aksi terlarang kat tempat public gini.....hikss...Tapi tempat ni memang best, saya n family first time terjah sini...tempat baru buka, tapi ramai dah serbu....hikss.

#next story coming soon.....:)


16 comments:

Anum said...

syoknya

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

bestnyer tgk..tambah2 tgk irfan tu hehe

el said...

piknik moktan ke..wakakaka igt2 piknik sakan bw mangkok tingkat wakluuuuuuu lol

wantie said...

adei.. irfan.. kasut oren lagi tu.

cantik noh. ada boat bagai. aku ja tak pernah pi lagi. kalau wak mangkuk tingkat leh kak bersidang makan kat situ. kahhhhhhhhhhhhhh...

El,kalau aku le, nak bawak mangkuk tingkat makan kat dalam boat tu.

::NureeN:: said...

x pernah lepak santai kat cini tau... bebila free nk jugak lah.. ;p
aku baru perasan watsapp hg.. td dok area bayan baru x dak 3G kot x dgr pon watsapp msk ahhaha

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

cantik view kan ..santai je layan anak ..

Zura@Iwan said...

Anum~

mmg syok..

Zura@Iwan said...

Waniey~

irfan best bjln...hehe

Zura@Iwan said...

el~

piknik bw moktan weh...x plan nk piknik kt sini pun..sj lalu singgah sat....hehe..

mgkuk tigkt bagai x bawa pon..dh mkn kt tesco..

Zura@Iwan said...

wantie~

hahaha..kasut oren Opah Teh dia kasi..hehe...

aku first time..dh lalu siggh sat le..siggh jadi lama plak..ronda2 xcise d ptg ari..hehe...

x plan nk piknik pun weh..

Zura@Iwan said...

Nureen~

gi la lepak..sure anak hg syok..lapang leh lari larian kt citu..hehe...

oo x per...aku mkn kt tesco td...

Zura@Iwan said...

Adlin~

betui..santai jek...

Papa Mifz said...

sesekali buat aktiviti mcm nih anak beranak best kan...:)

atuk said...

Assalamualaikum Zura

macam waterfront kat Kucing pula....

Zura@Iwan said...

Pm~

betui...luangkan masa satu family mmg best

Zura@Iwan said...

Atuk~

Wslm atuk

hehe..sini pn ada waterfront