♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, November 29, 2012

Trip To ChiangMai | Part 1

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera..
       
Maaf entry ni dan entry sebelum-sebelum ni pasal en suami pergi oversea bukan nak menunjuk-nunjuk..cuma nak abadikan kenangan en suami jelajah tempat orang, biasa la bukan senang nak dapat peluang gini..Alhamdulillah rezeki, dah lama pasang impian akhirnya tercapai...saya happy untuk suami..:)

Wokeh...berbalik pada cerita yer......jangan nak melalut la makcik!....:), Meh En  Suami Zura nak update Sikit, ......:)

tempat persinggahan pertama selepas sampai di Airport Chiang Mai, perhentian hot spring chiang 

Hot Spring Chiang Rai....tak boleh mandi kat sini yer....rebus telur boleh...hahahaha..


    Hari ke dua berada di Maesai , utara Thailand sempadan dengan Burma 


Pekan Maesai 


Pintu masuk Myammar

Sana ada TESCO gak, tapi mini market Tesco Lotus 

Bersambung la noh....ada lagi gambar nnti tempek lagi....hehehe  

# Autopublish entry.......

# Sudah berada di Ibu Negara Malaysia :-)....sekian, free kita update lagi.. 

30 comments:

Anum said...

syoknya

Shalee Abdul said...

isteri tak join skli ekkk

Ayu Zarina said...

best berjalan tempat org..banyak pengalaman dan ilmu baru yang kita boleh dapat...:))

Cho Zila said...

akak selalu kena tinggal gak... suami akak selalu gi ikut rombongan opis diakan.. payah nak ikut.. terutama budak2ni kecik2 lagi nak tinggal kat mana ler pulak..

Nad @ MamaZN said...

Dh sampai kl? =)

el said...

teruja lagi tgk lau ko ada sekali kt chiang mai tu hehehe

::NureeN:: said...

dah lama x kesana.. last thn 2000.. g umah adik bradik sebalah mak n abah..
tp mak n abah baru je g sana lepas raya haji ri tue hehehe...
:)

♥cikmOt♥ said...

cepat cepat...nak nengok lagi...tak pat p sana, nengok gambar pun jadilah

atuk said...

Assalamualaikum Zura

berangan juga nak ke sana

siti fatimah said...

tu dia.. sampai dah kat negara yg tulisannya satu apa haram pun aku tak faham.

Kesuma Angsana said...

untungnyer en hubby

elly nadyra said...

never been to chieng mai, nanti update lagi ye, nak tgk gambar kt sana

ieda said...

bestnya kannn
kenangan semua nie
kalau zura dpt gi lagi best kan

Papa Mifz said...

PM tak pernah sampai Thailand lagi...huhu

atty's said...

seronok tgk gambar..

Zura@Iwan said...

Anum~

syok kan...hehe

Zura@Iwan said...

Shalee~

isteri x join..hikss

Zura@Iwan said...

Ayu~

betui tu....byk pgalaman dh ilmu...hubby mmg minat dia mcm tu..kalau ada rezki mmg nk terjah semua tmpt..hehe

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

kita kena tiggl masa dia outstation psl keja...ni pestime dia g trip kena tiggl...nk bw anak kecik ag..hehe

Zura@Iwan said...

Nad~

aha dh smpi kl..hehe

Zura@Iwan said...

el~

betui2...kalau aku ada hg lg teruja kan..hehe

Zura@Iwan said...

Nureen~

penah smpi la ek..ok la...

Zura@Iwan said...

cikmot~

ok..nnti free update ag..ehhe

Zura@Iwan said...

Atuk~

wslm atuk..

ye ke? insyaAllah satu ari smpi atuk

Zura@Iwan said...

siti~

hahahaha...mmg deme pun x reti bhs kita..kaka

Zura@Iwan said...

KA~

alhamdulillah rezki hb sy..

Zura@Iwan said...

elly~

insyaAllah will be update later k...thks elly

Zura@Iwan said...

k.ieda~

betui kak...kalau sy dpt pegi mmg lg best...tp ni rezki hb nk pegi dl kan..hehe

Zura@Iwan said...

PM~

x per...nnti smpi la tu...

Zura@Iwan said...

atty~

tu la..sy pun layan gmbr je la..