♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 20, 2012

Baik aje...:)

 Assalamualaikum wbt...
Salam Sejahtera...

Layan gambar je lah rini....hihi...

Lokasi : Taman Menteri, Selama Perak

Dua orang sepupu baik aje sedang  layan kartun...:)



 Irfan dah mula geram nak pegang Tab tu..huh..

 dah tak puas hati ...rebut dengan kakak ain plak...hehe..

Garu-garu telinga.....nak tido dah la tu....huhu..

Jom tido...eh jom buat keja la....hehehe....jadi budak kecil mcm dorang ni best la...tak payah fikir apa...hahahaha...

Layan dan mengusik mereka ni memang best.....hikss...

Terima kasih sudi singgah dan baca yer...

Peace Yoo!..Smile..hehe


18 comments:

Cho Zila said...

mula2 ngam lepastu meradang tak dapat... comel..

Sidratul Muntaha said...

budak kecik yg baik
rasa nak kunyah2 je pipi dia..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

(",)

Zura@Iwan said...

Cho~

tu la...dia boring dh la tu kak..

Zura@Iwan said...

Ayu~

hehehe....
pp bulat..

Zura@Iwan said...

Maz~

:)

::NureeN:: said...

dlu b4 anak aku ada tabs tgk mcm irfan jgk.. aku jd kecian tau.. tu aku diskus ngan laki aku apa2 pon aku nk jgk belikan utk dia 1.. aljamdulillah bonus thn lps aku share ngan laki aku ehhehee

wantie said...

tak lama la tu. pas ni duk atas riba dia la pulak.

Zura@Iwan said...

Nureen~

tab tu mmg Irfan punya...kakak ain tgk sm2..kakak ain yg pegang..idak sat dia pegang..dia ketuk2 nnti..hehe....

Zura@Iwan said...

wantie~


mmg duk taruk atas riba dia..tp kena ada org monitor gak...sat dia lempaq..jenuh...

::NureeN:: said...

kakahhhh... ketuk kat sofa x pa jgn ketok kat lantai ...
hg x mention mana aku tau tu irfan punya.. gaya mcm kakak ain yg punya

ieda said...

ekkeke ketuk2 .. budak2 niee
macam2 hal kan

tuu si kakak tuu dah bercapuk ngan bedakk .. comel ! ;))

Zura@Iwan said...

Nureen~

dia suka nk pegang mende kt tab tu..kan mende tu gerak2..so dia geram..haha..

x mention arr..mls nk mention le..

Zura@Iwan said...

k.ieda~

dia geram k.ieda...hikss...

kakak ain pakai bedak sejuk..haha

ayut said...

hahaha..tang tak puas ati tu terserlah..budak2x layan dyorg mmg best..tp klu dyorg angin kite pon blh berangin :D

Zura@Iwan said...

ayut~

budak kecil tu..kalau tak puas hati tak dapat nak pegang ...geram dibuatnya..hehe

ALoNa CintamaniszLite said...

gelagat budak2....tak dapat mesti geram, hehe... mujur irfan jenis pandai kontrol geram nampaknya tu, ngee

Zura@Iwan said...

k.Alona~

hehehe....mmg dia geram, tp sbb mgntuk punya psl dia x bebai sgt le..hahaha....

kontrol geram kak? kdg2 dia ada mood gk tu...huhu..