♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, December 31, 2012

Penang Bird Park | Jalan-jalan cuci mata...

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera...

Aktiviti family kecil zura@iwan last week masa cuti krimas tu...dah terbasi pun story ni ...hehehe, weekend baru ni tak ke mana sangat pun...just ronda-ronda dalam kereta...hikss.

Lepas balik dari gathering blogger di entry nie.....En suami terus bawa jenjalan ke seberang, katanya jom jalan-jalan ...so singgah la sebentar kat Penang Bird Park nie...^_^




Irfan tak tengok camera..excited tengok burung...hehe

anak bapak...hehe



Burung kasawari (eh betul ek kasawari? kahhhh) ni asyik tengok kitaorang je...follow je mana kita pergi...hehehe

Yeayyyy....saya seronok!...hover mak nie...kahhhh!

see...burung ni follow kitaorang...

tengok..dia cari kami..kekeke..

dah sampai sini..rush sikit ronda-ronda sini sebab dah nak tutup...hehe.

# Waa dah nak masuk new year....cuti-cuti honeymoon for our anniversary celebration  kena postpone sebab en suami kerja pula besok , potong stim tul...hikss.

#tak sabar nak pergi trip this coming january 2013 gak.....kiranya honeymoon vacation arr ...ahaksss

#nak makan tempat best malam ni pun..sure ramai orang.. huhu...candle light dinner kat rumah aje la labu...hehe

Thanks for reading ^_^

I'm happy just the way I'am
Love, Peace!


25 comments:

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

lengguh kaki jalan taman burung ni hehhehe kita x pernah gi sini tp taman burung kat Kl pernah la

♥cikmOt♥ said...

adeh, kita jugak yang belum pernah sampai kat sini...hurmmm

::NureeN:: said...

sempat lagi nohh blk dr umah aku g cini..
aku x pernah smpi lagik :)

wantie said...

aku tak pernah masuk lagi kat sini. hahaha... lawak tul duk penang pun tak pergi sini.

syok tengok vontot irfan jalan ngikut je papa dia. cute kan..

Zura@Iwan said...

Adlin~

kita pestime gk nie..hehe...cpt nk blk gak..sbb dh ptg...

Zura@Iwan said...

cikmot~

hehe..x per lenkali blk siggh arr...biasa je kt sini..

Zura@Iwan said...

Nureen~

laki aku la..dia yg nk bw kan..ikut je la..

Zura@Iwan said...

wantie!

x per beb..bila2 bleh p..

el said...

aku pn xnah pi sini hahaha

hainom OKje said...

Duly masa anak kecik pun okje suka gak tgk binatang! Dh besau tak de le...
Tapi gambar baju merah ngan pagar merah tu nmg cantik zura he..he...

Myra Jay said...

Myra xpenah jejak Taman Burung ni, walhal dekat je ngan rumah :D

mamalieyna said...

Best tu..anak la teruja...ihiks..burung tu beriya follow ye, nak kuar tu..lama sgt dh dia kt situ, boring kot..hehe..

Slmt tahun baru 2013!

Gieyana said...

Sunyi sepi g sini noh..mcm terbiar gitu..org pon x ramai msuk..myb psl mahal gk kot entrancenyer...:-)

Zura@Iwan said...

el~

ye ke..x best sgt pn..hehe

Zura@Iwan said...

okje~

dulu kecik2...x de la nk g tmpt2 gini...skrg la pegi sdiri..hehe

ye ke? zura pakai bj dark peach je nmpk mcm merah ek..hehe..

Zura@Iwan said...

MJ~

ye ke? dkt je ek..sll kalau dkt tu la ssh nk pegi..hehe

Zura@Iwan said...

mamalieya~

tu le..teruja dia tgk burung tu..hehe..

aha dia ikut je kitaorang...terjengui2 kepala..hehe...

Zura@Iwan said...

Gie~

betui...lgpon tmpt x brp best..hehe..sj je iwan nk bw masuk..follow je la..hehe..

aha mahal gak..rm15 x slh..

Rinna said...

Seronok laa irfan yer dpt jalan2 tgk bird.. :)

Zura@Iwan said...

K.rinna~

tu la kak..xcited dia..hehe

Ieda Zakaria said...

x pernah sampai. padehal selalu lalu depan tu kehh

ALoNa CintamaniszLite said...

seronok ler irfan dapat kaki...

Zura@Iwan said...

Ieda~

sll gitu la..kalau ada dpn mata x mau pergi kan..hikss

aku ni secara terjahan je..x plan nk pegi pun..hikss

Zura@Iwan said...

k.Alona~

mak dia x larat nk kejar..hehe

Sidratul Muntaha said...

2 kali jln pennag
2 kali jugak tak sempat nk pergi sini
sedih - sedih..