♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, December 14, 2012

Restoran Seri Idaman, Teluk Tempoyak | Sambut Ulangtahun Perkahwinan sambil Perjumpaan Kengkawan

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera..

Last jumpa family Ina + Madi masa bulan Julai ritu, ada saya story kt (sini) , selalunya kitaorang jumpa kat Nurul Ikan Bakar, that day kitaorang jumpa kat Teluk Tempoyak, Saya+Family pun jarang sekali nak datang sini..sebab jauh sikit kan dari rumah lagipun kalau weekdays memang payah sikit nak datang.

Ina call siang tu ..masa hari kerja, invite dinner sekali sempena celebrate ulangtahun perkahwinan dorang yang ke 7 tahun tak silap...ekceli segan juga nak join, menganggu pula kan..tapi dia ajak juga, lagipun dorang balik Penang bukan selalu kan..so dorang nak luangkan masa dengan kengkawan juga, meriah lagi bila ada kengkawan ni... Alhamdulillah murah rezeki Ina+Madi sekeluarga. Salah seorang kawan baik Suami+Saya juga...InsyaAllah selamanya...

 Kitaorang sampai lambat juga...dalam kul 8.40pm cm tu, family Madi dah tunggu dan makanan pun dah tersedia... tunggu lagi satu family Rozie+Munir sampai...lagipun malam tu hujan sangat la lebat, hujan rahmat.

 Tuan organizer malam tu....En Madi....:)

 Irfan asyik "Chak-Chak" dia dengan kakak Nureen

 Macam tengok tv jerk...hahaha...En Suami saya juga Ayah Madi, Adik dan Mak Madi...mereka sporting...

 Puan Rozie sedang asyik snap photo ...ngeee....

 Mak Madi + Mak Ina + Ina 

 kawan berdating dulu...sampai la ada anak-anak..hehe,Pn Ina+ Pn Zura+Pn Rozie..

 En Suami+En Ayah Madi+En Munir+En Madi

 Gambar reramai....yeayyyy....meriah...(see Irfan tu bukan nak kat saya..dia mau kat Opah(Mak Madi) dia tengok mcm Opah betul dia la tu)

 Sebelum semua beredar...suami2 nak jelajah kawasan restoran nie, ada Chalet kat sini...yang minat memancing boleh la sewa chalet sini gak..chalet terapung nieh....best gak...semlam rm75 harga biasa, rm85 harga peak season kut...

 tengok budak sorang ni..dia pun buat xtvt jelajah kawasan..memang cergas dia malam tu, berlarian sama dengan abang dan kakak-kakak, mak dia pengsan balik malam tu...hahaha..

 Nice view....cantik di waktu malam..

Next time boleh la nak try lagi makan kat sini....kejap sangat datang lepak sini, lagipun weekdays, besoknya masing2 nak kerja kan..:)

Anyway...terima kasih banyak2 pada Madi+Ina family's , semoga murah rezki korang....last, selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 7 tahun....semoga berbahgia selalu...Amin..

#Alamak...saya+suami punya anniversary pun tak lama lagi ni....hujung bulan aje, haihhh apa planning yer? hehehe...

#Selamat berhujung minggu yer kengkawan.....:)


10 comments:

Gieyana Muhamad said...

wahh..dh update..aq nyer x tau bila nk mengupdate nih..lappy g hntar repair..so x leh nk trf pics...:-)

mmg best noh..yg plg best psl tgk gelagat irfan men cup cakk...n menjelajah kawsn..ekekeke..a

wantie said...

ooo... hg pi date sini la. aku dok dekat pun tak pi. sedap

ina khairina said...

lamanya x p pekena ikan bakaq kat teluk tempoyak...bila tgok gambaq2 k.zura ni dan2 rasa teringin nak p...tp tu la jauh sikit kan tempat dia

Cho Zila said...

bestnyer orang belanja makan lagi.. tahniah utk hari ulang tahun perkahwiannnyer didoakan kekal bahagia slamanyaer..
jumpa kawan2pun best gakkan...

Zura@Iwan said...

Gie~

hehehe...x de mende nk update aku update je la..hehe..aq pun trf guna tab je ni weh..hiks..

hahaha..mmg best gelagat irfan mlm tu..aku bpeluh2 kejar dia....blk dia pengsan aku pn pengsan..hehe..

Zura@Iwan said...

wantie~

aha date sini le..hehe..

Zura@Iwan said...

ina~

hikss..akak pon bleh kira pegi sini..nk pegi jauh dr umah..hikss...tp best gk tgk suasana dia kalau x hujan best la....

Zura@Iwan said...

cho~

alhamdulillah rezki...hehe....

jumpa kwn2 yg best tu..hehe

Kesuma Angsana said...

wah bestnyer

Zura@Iwan said...

KA~

mmg best..hehe