♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, December 2, 2013

Bestnya Cuti kan!

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera,

Happy Monday bloggers, 

Haizzz, baru dapat masuk blog nie,syok nak update story kat blog nie, aktiviti keluarga kecil zura@iwan baru nie, tak sabar nieh..hikss, sebab dapat tidur chalet/hotel...kekeke!, unplaned holiday kata en Suami tersayang saya..hehe. Terima kasih en Suami kerana belanja saya dan Irfan. En suami saya jadi tak "Unplaned Holiday" kita lagi? hehehe..

dalam perjalanan ke utara untuk menghadiri majlis perkahwinan...

Alhamdulillah dapat hadiri dua jemputan kenduri kahwin di belah utara, sayangnya tak dapat nak memenuhi satu lagi jemputan kenduri sahabat saya di utara juga. Minta maaf pada sahabat tersebut..kekangan masa tidak dapat kita elak, kita hanya merancang...hanya Allah yang menentukan.

Irfan mengisi perut dengan buah epal, sebelum tu kan dah breakfast bihun goreng kat rumah..Irfan memang suka makan buah!

Meh layan dulu photo bercintan-cintun anak beranak atas katil kat hotel...hahaha..

 Mak dan Anak....ala tomey2...:)

 alamak...lindung la plak kepala Irfan...

 Peace Yoo!

Irfan tak pandang camera langsung...mak dia yang hover tau..huhu, sian Mama posing sorang-sorang..kahh!

Meh tengok Bapa bercinta dengan Anak pula..


Aikk Irfan dengan Baba boleh pula senyum...ini tidak adil!...huhu

tuan tanah lama tak glamor kat sini..malu nak selfie sekarang...kekekeke..

Semua picture kat atas, hasil snap-shoot by camera henpon cap ayam tu..that why cepat je nak update, nanti free me update lagi ye..macam biasa, photo dalam camera sony belum tranfser lagi ..soon ok.

Terima kasih uols..take care,
Peacee!

20 comments:

Myra Jay said...

Cuti memang best kan :)

Comel je Irfan ;)

el said...

amboi siang bercinta ngan anak
malam bercinta ngan bapak hahaha
best nyer..hangpa pi mn tu

syawalsimpsons said...

bestnya la cuti2...dah lama ni tak G bercuti ni

::NureeN:: said...

x khabo pon hotel mana ni?
plz detail hehee

PearlVelvet SueQys said...

Slm singgah membaca tengahari ni !

Zura@Iwan said...

MJ~

ya la..
cuti mmg best..
tp tu la..bila cuti
rasa cpt je masa blalu..

Zura@Iwan said...

el~

hahaha..ya la
cintan cintun anak beranak..

ala..ak p dkt je..
kbtlan semua tu..
buat geram2 tido chalet lps blk knuri..kahh

Zura@Iwan said...

sue~

cuti2 unplaned ni sue
sj2 terjah chalet tu
tgk2 kbtlan ada kosong..
rezeki weols nk tido hotel la..haha

Zura@Iwan said...

Nureen~

nnti ak kabor ye
chalet dkt je
kbtln ada kosong masa km terjah
so check in terus..haha

Zura@Iwan said...

Pearl~

thks pearl..
sila dtg lg..

eB said...

bestnya...
air nih relaxing kan?
slamat bercuti2... ;p

PinKy MoMMa said...

inilah bodyguard mama nnt bila dah besar nnt huhu..lama dah kami tak pi bercuti huhuhu

Zura@Iwan said...

eB~

tu arr...
mmg relax kalau santai2 tepi pantai..

kita cuti weeekend je eB, dh blk pun..hehe

Zura@Iwan said...

Pinky Momma~

inshaAllah..
doa2kn bsr nnti leh jaga mama n baba...

tk per beb...tggu twin bsr sket , br best cuti2 kan..

Kesuma Angsana said...

bercuti.. sapa yg x nak kan !

Zura@Iwan said...

KA~

ya la..
cuti jln2 best la..hehe

wantie said...

hahaha.. amboi irfan nganga mulut sampai cenggitu aih.

Zura@Iwan said...

wantie~

hahaha..
ak kata "smile"
dia nganga luas plak..kahhh!

QasehnyaRania said...

aasalam.dh besar irfan.lMa tak ke mari :-)

thanks sis singgah my blog n bg semangat.
cepat update ye.hihi

Zura@Iwan said...

Qaseh~

wslm..
ya dh bsr Irfan..time flies kan

sama2..lgpon lama kak tk BW..
now tk brapa ada masa..