♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, December 24, 2013

Selamat Pagi Semua..

Assalamualaikum...

Salam Selasa yang Indah...

nak Selfie juga, on the way nak pergi majlis kenduri kahwin hari Ahad kelmarin di Baling...

 cuma nak update kat sini je...kami balik kampung weekend baru ni..kampung en Irwan, nampak gunung Baling tu...tersergam indah, cantik !

 bila balik kampung ni...mood nak bergambar memang tak de, bukan tak de...tapi tak de masa nak pegang camera...ni pun guna henpon jek, tengok sungai mengalir laju nie...rasa sejuk jek...Irfan pula asyik sebut "ngai..ngai...di..di.." (sungai..mandi) ..pandai! hahaha

kampung lubuk pedati...laluan aku & the geng gak ni dulu..lepak-lepak time cuti sekolah , teringat zaman sekolah la pula...kekeke..

laksa pedas..aku balun masa kat rumah kenduri yang ke dua, kenyang sangat lah.

okeh la kengkawan...tak de story apa pun...

have a nice day uols..

nanti nak blogwalking kt rumah uols....tunggu yer..
 

16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

good moning

lieyalatif said...

subhanallah...bestnye zura...cantik betul...siap ade sungai....ishh best2....terbayang2 mandi air sejuk sungai tu....mmg seronok suasana kampung mcm ni...kampung lieya takde sungai...kalo ade sungai mauuuuu dok piknik tepi sungai tak abis2 kakaakakakaka

kat area sana jumpe laksa kat kenduri kawin kan...kat tempat lieya mmg nan ado laaa...sedap gak dpt hirup laksa nieh time pi kenduri.....

Dee said...

cantiknya view...dpt mandi sungai sure bestkan...btw..baju dee tu beli online lah sis..lama dah..dee je jarang pakai..

wantie said...

panjang nau selamat pagi hang.

sampai ke petang baru aku jengok. hahahaha

syawalsimpsons said...

adoi rindu kat baling ni...dolu aku sekolah kat kupang tu...sek agama yayasan khairiah..ada lagi ke tak sekolah tu...kejap je aku sekolah tu sampai form 2...

el said...

hang ni meriah ngan kenduri..
aku ni keje sabtu..mmg x dpt nk attend mn2 kenduri..sian kat aku kan

::NureeN:: said...

aku x g mana pon.. dok umah jerr...
knduri ada tp laki aku x dak so mls nk p hehee

QasehnyaRania said...

saya namanya dok kedah tapi pernah ke baling.. sedeykan

Zura@Iwan said...

hanum~

evening..hehe

Zura@Iwan said...

lieya~

guna camera henpon je tu..nmpk tk brapa clear...
tp kalau tgk real mmg cantik je..tenang tgk air sungai mgalir..sejuk rasa..hehe...

kt area belah utara ni..byk buat cm tu kdg2 ada laksa..or bubur

Zura@Iwan said...

Dee~

aha..cantik kalau pakai camera cggih..hehe..

oo ya ka? cantik dee pakai..hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

hahaha..
ak plak br rini bleh reply komen..adeii...
busy la..

Zura@Iwan said...

sue~

lorr
ko penah sek kt baling ke? hehe
sek agama tu rasanya ada ag kot..haha...

Zura@Iwan said...

el~

ya la weh..
ada jemputan kn..
selagi dpt memenuhi kita pergi kn..kan..hehe...

Zura@Iwan said...

Nureen~

best kn kalau hg dpt keluar gk kan..

Zura@Iwan said...

Qaseh~

oo..ala tk semestinya duk kedah semua tmpt kena pergi kn..hehe