♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, December 9, 2013

Musim Kenduri ~ Alhamdulillah Kenyang

Assalamualaikum...

Salam Hari Isnin yang Ceria! 

Weekend yang awesome, tired but we have fun with lovely family. 
Attend wedding ceremony, then we rushing going to holiday at one of privacy Island, nice place..tenang, sunyi dan jauh dari kesibukan kota. Will be update later ! thanks.

Now me update picture on Saturday moments

 time awal2 elok la bersiap kan..lepas nie, habis la tudung sengget ...biasa la ada anak laki yang aktif ..hikss

 fokus anak teruna kat belakang tu...smart tapi spec mata terbalik...kuikuikui, nak pergi kenduri angkut sekali ball dia...huhu..

First we attend kenduri kahwin di Dewan Seomeo Recsam, Penang.

 jarang sekali kekanda saya nak berposing, hari tu dia ada mood nak jadi model ..hehe, tengah panas pun layann....

 again...hero hati dinda..

 Adinda pun nak tiru Kekanda...hehe.. Macam ala Saloma jek..kahhh!

Second we attend majlis kenduri di Balik Pulau, Penang...

 Ibunda dan Anakanda tercinta ..."Peace" from heart

 Selamat Pengantin Baru buat Rosli dan Shida..semoga kekal bahgia hingga ke syurga, Rosli ni kawan baik dan salah seorang team volleyball MAKSAK bersama en Suami. (nie je ada picture pengantin...kenduri yang first tak sempat nak snap..hehe)

sempat lagi tu..before balik nak berposing macho kat sini, kekeke...sebenarnya Baba Irfan tu nak kejar Irfan bawa masuk kereta, tapi Irfan berlari ke sana ke sini...then Mama Irfan pun apalagas, "Baba...meh posing seketul" hahaha.

Next weekend ada jemputan kenduri lagi tak? hmmm..macam tak de je..hikss..

#counting the days...our anniversary ..inshaAllah..

24 comments:

Dee said...

suami dee kalu jgn harap nak posing..tak berapa suka kamera dia tu..

wah..makan kenduri sesaja..gantung periuklah eh..hihihi..

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah kenyang

syawalsimpsons said...

gantung kuali la yee weekend n yee

attyfir said...

bulan ni weekend hari2 ada kenduri.
leh gantung piuk .

Gieyana said...

Weh..aq keluar lewat g kenduri tu..tp ns kenduri n lauk dier mmg sedap noh..:)

::NureeN:: said...

mgu ni x p kndri mana2..
laki aku x dak, g mancing, ahad plak dia exam.. hehe

wantie said...

laki aku idak le nak posing maut gitu aih... tapi tak pe dia posing maut sokmo depan aku. kikikikik...


ye la.. majority anniversary is around the corner.

atuk said...

Assalamualaikum Zura

ha ha..kira2 dah satu geng la tu..

Zura@Iwan said...

Dee~

hubby zura ok je kalau minta bgmbr..
siap pose gaya model ag..hehe

ya la dee..tp this week tk de lg jemputan knuri..

Zura@Iwan said...

HanuM~

alhamdulillah..
mkn sket2 je Hanum
tk lalu..

Zura@Iwan said...

Sue~

aha sue..
lama dh dapur umah tk berasap..hehe

Zura@Iwan said...

kty~

ya la kak.
musim org mengawan..haha..

Zura@Iwan said...

Gie~

patut la..
ak keluar awal
sbb ptg ada agenda lain..
rushing sket..
nk gi balik pulau lagi.

Zura@Iwan said...

Nureen~

tk per..
rest duk umah pon ok pe
sekali sekala kan..hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

laki ak dpn ak lg la posing dasattt..
kahhh!

Zura@Iwan said...

atuk~

Wslm atuk
aha atuk
satu geng la..

mummy_ayu said...

cuti sekolah kan...Ayu pun busy dok susun jadual jemputan kawin utk bos...banyak sgt

Zura@Iwan said...

Ayu~

musim cuti sek..
mmg byk kenduri kendara
beza kena jemput or tk je kan..

el said...

makin lawa hang mek
apa rahsia
sharelah woii hehe

Zura@Iwan said...

el~

amboi..
ayat hg..dulu ak tk lawa ka? haha
tk de la weh..
sm je ak..
biasa2 aje..
tk de rahsia2 lah..
happy2 uols..

ALoNa CintamaniszLite said...

gambar last tu zura...kalo elok posing iwan ngan anak dia tu, kan....mesti lawa sbb framing deretan bangunan tu..hehe..

Zura@Iwan said...

k.ALona~

tu la psl kak
srh iwan posing kt situ..
pggey irfan..duk berlari2 aje dia..

QasehnyaRania said...

babah mama n anakanda yg spprting habis. best kan kak. ada anak. penghibur hati baba dan mama

Zura@Iwan said...

Qaseh~

baba irfan mmg giler2 remaja gk sket..haha..

alhamduillah...happy family