♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, December 11, 2013

Wordless Wednesday | Rindu :)







Chakkkk!hehe

Rindu zaman ketembaman Irfan..boleh gomol-gomol,...now nak gomol memang kena balas balik, kahhh!

Sekarang pun bertambah rindu...sebab macam-macam pe'el dan teringat-teringat dengan telatah Irfan yang dah boleh cakap sikit-sikit , pandai ikut aksi orang. Kadang-kadang geram juga perangai terlebih behave Irfan ...banyak bersabar menjadi parent ni...:)

I Miss You So Much dear....Love You Until The End..

32 comments:

syawalsimpsons said...

rindu kena tambah 1 lagi tu..kikikikikik

Nurzakiah Hanum said...

comel sangat

Gieyana said...

seluar belang2 comey..ekeke

weh..jgn ckp perkataan bebai..nnt mcm terikut2 dgn kata ibu. kan kata ibu tue satu doa.aq ritu ckp camtu gak n kakak aku tegur..so gantikan perkataan tue dgn ayat len.. anything else laa..

Zura@Iwan said...

sue~

inshaAllah
one day...

Zura@Iwan said...

Hanum~

maceh..

Zura@Iwan said...

Gie~

aha..bb pakai apa pon comey

ha..br ak perasan beb
tk leh ckp mcm tu..
sllnya mmg kalau irfan buat pangai..ak guna perkataan lain.
ni tersilap tulis plak..haha..

dh edit blk..kekeke..

Dee said...

masa yg dirindui mmg masa dorang baby2 kan..dah besar2 ni geram..pandai menjawab pulak tu..hihihi..

el said...

mmg akan rindu saat diorg masih kecil
ritu aku ngis2 teruk sbb rindu kat danish ms kecik..laki aku gelak hahahahaha..sabo je lah

lieyalatif said...

ya Allah...sumpah geram tgk irfan zura!! tembam tambon...mmg sedap gomol2 niehhh hehehehe

eh dayyan pun ade baju zebra tu....org bagi adiah tak silapnyer....

aisey dah tunjuk pic baby2 ni mcm dah rindu jek nak berbaby kecik balik heheeheheheh

atuk said...

Assalamualaikum Zura

rasa macam nak cubit2 ajer...

Chekgu Azrine said...

tembamla dia...comel!!
salam perkenalan dari http://azrinzfamily.blogspot.com/

::NureeN:: said...

sama2 kita doa utk rezqi akan datang.. amin

Ieda Zakaria said...

cepat proses utk penambahan ahli baru..ekekekek :)

Rizziela said...

syokkan masa anak2 kecil...boleh buat mcm2 .... sekarang ni kita yg kena buli balik :D hahaha

Zura@Iwan said...

Dee~

ya la kan..
masa bb2 tu..cute aje..
bsr pon cute..
tp dh pandai mcm2 ha..haha

Adlin Mohamad said...

masa bby mmg geram kan rasa nk gomol2 ..hehehhe

Zura@Iwan said...

el~

ya la..
saat yg indah kan..
tmbh moment masa pregnant..
ak windu la weh..huhu
tp blm rezeki..tk per jgn haloba..

Zura@Iwan said...

lieya~

hahaha..now tambom dh hilang ke mama n baba dia..kekeke..

aktif...mkn ikut mood dia...

ooo ye ka..bj zebra tu pon adik bg ..comey kan..

hahaha..mmg rindu, inshaAllah ada rezeki tk ke mana kan..

Zura@Iwan said...

atuK~

Wslm

hahaha..now nk cubit tk leh atok
dia cubit kita blk..ahha

Zura@Iwan said...

Chekgu~

maceh..
slm perkenalan juga..

Zura@Iwan said...

Nureen~

ameen..
inshaAllah..
ak ni jenis lmbt sket
tk plan pon beb..
tk mau berharap la..

Zura@Iwan said...

Ieda~

inshaAllah..
dh proses pon beb
tp tk dpt lagi..hehe

Zura@Iwan said...

Ziela~

ya la..
kecik2 mmg syok ha..
bleh gomol2..cium dia..

now mama kena buli..kekeke

Zura@Iwan said...

Adlin~

kan..
tmbh2 kalau tembam cm ni..
eee geram..

wantie said...

kalau tengok gambar anak anak masa masih merah tu mesti duk teringin je nak ngandung lagi. Kalau la kan...

suka gak tunjuk video masa lepas bersalin tu kat Aleesya. Dia tak tau pun baby merah tu adalah dia.. hahaha.. cute sangat bila dia ckp..

baby ni..ni...ni...

Kesuma Angsana said...

singgah jgk kejap cuti2 ni ! ssh nk komen dgn tab ni

ALoNa CintamaniszLite said...

untung laa irfan disayangi oleh setiap insan di sekelilingnya... ;)

Zura@Iwan said...

KA~

cuti2 sempt lg on9 ye..hikss
thks KA

Zura@Iwan said...

K.Alona~

semoga Irfan sentiasa disayangi semua orang..

Zura@Iwan said...

wantie~

hikss..
teringin tu ada
tp kena la stabil dulu kan

ak tunjuk gmbr kt irfan ..
dia kata bb gak..or adik.

QasehnyaRania said...

hihi. rindu masa bb lain. masa besar lain kan
kak doaka. utk sy ye.
mudah mudahan doa akak membantu mempermudahkan urusN saya. aamiin

Zura@Iwan said...

Qaseh~

ya Qaseh..
masa bb lain..masa bsr lain..

inshaAllah satu hari nnti Qaseh akan merasainya...akak doakan...