♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 19, 2013

Bukan Aku Tak Sudi..


lama benornya nak makan strawberry..

balik kampung baru ni dapat gak la makan sebab kakak bawa balik..

Irfan makan bertambah-tambah...aikk anak aku ni suka strawberry gak ye..

like mother like son kah? kahhhh

so...sebab Mama makan tak puas, so sudilah tangan Mama keluarkan wang beli Strawberry kat Tesco 

siap salut coklat okeh, Mama baru makan 3biji macam tu...

tup-tup...balance semua Irfan dah sapu....hahahhaa

bukan tak sudi nak makan lagi...tapi Irfan sudi habiskan...

kekekekkee..


#title entry ada kena mengena ka ha? hahaha

32 comments:

wantie said...

bila anak suka, kit atak makan pun tak pe kan.. tul tak?

irfan ps pau mama kamu puas puas. hat mahai jugak hang berkenan noh

Rizziela said...

WAH..Irfan suka strawbery... yang 3H x suka makan strawberi sangat...masam katanya

Suzana Ikram said...

Mana tak Irfan suker.. Strawberi salut dengan coklat mmg sangat sedap. Nyummy.

mama lieyna said...

Pandai irfan makan... tp mmg sedap kan, baru semalam mkn strawbery bersalut cokelat..org kasi..sebiji jela...dap tul.. :-)

syawalsimpsons said...

adoi terliur kejap...sedap tu

Gieyana said...

X sudi? Aq sudi..ekeke

Cho Zila said...

bolehler kena gak... bukan ku tak sudi cam der lagu cam gitu ayatnyer...

Adlin Mohamad said...

sedap ... stoberi cicah cekelat hehehe patut irfan sudi abiskan

ieda immi said...

mak aihhh .. kalau akk jadi irfan pun x pandang mana2 dah ekeke ;)

Nad MamaZN said...

Hahaha
Lawak lak akak ni
Tp stoberi cekelat tu mmg sedap!

Ps: ikan tuka tu anak ikan pari kak
Hehe.. Saiz kecik sket

Dee said...

Dee tak suka strawberri tapi kalau salut coklat boleh kot layan sbb ada manisnya..

Kesuma Angsana said...

Hehehe yg ini KA pun suka !

el said...

caner nak tahu stoberi tu manis ke idok 1st n last mkn time p CH ritu..alamakkk masam stoberi dia woii

QasehnyaRania said...

hahaa. dua dua bolehtahan ye.

kak, cendol durian jagung tu tak manis. itu sbb sy suka sgt.ais dia pon smooth je.

Zura@Iwan said...

wantie~

ya la weh..
dia ank lalu mkn..bg je la..hehe

dia rasa gk msm2 stoberi tu..
tp sbb ada coklat kot..
so ada manisnya..hehe

Zura@Iwan said...

Ziela~

mybe stoberi zura beli ni tk brapa msm sgt ziela..

lgpon zura salut coklat..dia suka la..

Zura@Iwan said...
This comment has been removed by the author.
Zura@Iwan said...

Zana~

tu la zana
salut coklat..
rasa manis le..

Zura@Iwan said...

mama lieya~

kalau stoberi saja..
rasa msm2 gk ..tu yg salut coklat.

Zura@Iwan said...

sue~

tliur jgn tk terliur..hehe

Zura@Iwan said...

CHo Ila~

hahaha..
sj taruk tajuk mcm bleh masuk jek..

Zura@Iwan said...

Adlin~

ya la..
btmbh sedap la kan..

Zura@Iwan said...

k.ieda~

hahaha..
sy nk pulun sbnrnya
tp bila irfan dia smbr stoberi bila sy nk mkn..teruih tk per la..kasi anak..haha..

Zura@Iwan said...

Nad~

tu la nad..
lawak kan..
ntah tk kena mengena tajuk n3..

oic...buta jenis ikan kak ni..haha

Zura@Iwan said...

Dee~

ya la kan..
sbb stoberi dia masam gk
kalau kena yg manis sedap gak..

Zura@Iwan said...

KA~

betui2..
kita sm2 suka kan..

Zura@Iwan said...

eL~

tu la..
ak pon tk taw cm mn nk tgk stoberi manis or masam? hahaha..
tk kalau msm2 manis ok ag la..kalau semua masam..mcm tk leh mkn je..

Zura@Iwan said...

Qaseh~

mmg bleh tahan...kahhh

oic..ingt manis sbb ada jagung + durian..

hainom OKje said...

Jarang makan strawberi coklat ni......tajuk tu mcm lagu Salem jer....

mummy_ayu said...

yum yum...cedapnya.

Zura@Iwan said...

hainom~

hahaha.,
kita pn jarang..
sbb nk beli strawberi taw la mahal..huhu..

Zura@Iwan said...

mummy ayu~

cedap2..hehe