♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, December 9, 2013

Sweet Moments

Assalamualaikum...

Jerejak Rainforest Resort, Pulau Pinang

credit to adik ipar yang captured sweet moment ni

walk in the jungle...hehe

This time kita pergi bukan bertiga...tapi pergi bertujuh....hehehe..
Holiday dengan family en suami....nice trip walaupun last minute plan.

entry? soon...inshaAllah..

18 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Zura

seronok yer holiday bersama keluarga

::NureeN:: said...

cpt2 up n3.. x sabo nk tgk keadaan kat sana :)

Adlin Mohamad said...

holiday ngan family meraih pi ramai2 kan

wantie said...

kekadang yang last minit tu yg menjadi

Zura@Iwan said...

Atuk~

waalaikummusalam..

holiday ramai2 atuk.
meriah

Zura@Iwan said...

Nureen~

nnti ak update k..
tk dan nk trf gmbr

Zura@Iwan said...

Adlin~

betui2.
btmbh meriah kan..

Zura@Iwan said...

wantie~

dgn izin Allah kan..
nk gi tmpt lain..yg dkt mcm taiping, hotel dh full..so kita bw la kt pulau sini je..

lieyalatif said...

amboi pic first tu mcm si teruna merenung dalam si dara...auwwww heheheh tapi siyes lieya suke pic first tu zura.....

alaa tak sabar nak tgu cte full...tak tau pun ade tempat nie...mesti best aman damai kan ...

mummy_ayu said...

memang sweet 1st pic tu..nampak mcm couple2 gitu.. :-)

Zura@Iwan said...

lieya~

hahaha...
tu la lieya..
ai duk fokus ke camera
mmg tk perasa dia tenung ke ai..haha

nnti free zura upload ye..

Zura@Iwan said...

ayu~

thks ayu..
sweet gk tgk ..kekeke

el said...

ritu aku ajok laki aku pi sini
dia xmo..katanya xde ape..huh nyampahhh iols haha

Zura@Iwan said...

el~

sekali sekala nk try gi pun bleh beb..
gi day trip pon bleh..

sn lepak2...santi nk relax ok arr..

ALoNa CintamaniszLite said...

jap jer tgk irfan dh besar...dh leh jalan berlari ngan girangnya..

kalo dia tinggi mcm papa dia...mesti leh jadi model ni. Papa dia pun dh ala2 pelakon bollywood dh, ekekekek..

Zura@Iwan said...

k.alona~

ya la kak..
cpt masa blalu..
irfan dh bsr..makin ligat hehe

kahhh..Baba dia model arr kak? pelakon bollywood ? kekeke..

QasehnyaRania said...

bergaya irfan bjalan.hihi
so sweet mama n babah ;)

Zura@Iwan said...

Qaseh~

hikss..berjalan bgaya ikut baba dia..
sweet kan..tk sgka baba irfan nk pndang cm tu..hikss