♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, December 26, 2013

Dont Know What To Say..Huhu

Assalamualaikum..

Salam Khamis yang Indah..Alhamdulillah dapat bertemu kembali..syukran.

Entry berbaur tangkap feeling skit hari nie..aku sekarang fikiran dah melayang ke mana pun tak tau la..badan di sini..hati kat tempat lain..huhu..

Ya Allah...tersangat rindu mereka berdua, I thought I can tahan perasaan nie...En Irwan dah pergi ke selatan tanah air untuk menunaikan tugas yang diberi...hikss. Doaku mengiringi kamu dear..semoga selamat sampai dan balik.

Tambah-tambah...hero kecil sorang ni, tak penah-penah menangis teresak-esak dalam phone sebut "Mama..Mama." baru je sehari duk kat kampung...alahai, selalu ok jek..semalam Mama pun nanges tau. Sebelum tu seronok sangat...mengamuk tak mau ikut Mama dan Baba balik, siap bye-bye lagi...Amboi!

Hati Mama tak kuat ....Tak tahu la macam mana hidup Mama kalau tak dak kamu berdua, Ya Allah berikan ku kekuatan, mereka adalah pinjaman sementara untukku di dunia ini...terima kasih ya Allah. 

Tapi kan.....petang ni juga inshaAllah Mama pecut balik kampung , mau boring gak weh tinggal sorang-sorang kat rumah....hahaha..

#gatai...nak layan perasaan pula hari nie..kahhhh!..neway..have a nice day uols..Peace!

26 comments:

el said...

esok hang cuti ka?
lau balik tu lelok tau
nak musim2 cuti2 ni jalan jem
tahu sgt hati seorg ibu
surelah sedih bila anak n suami tiada di sisi..lagi2 si kecik..perasaan kepada si suami ok ok lg..lau anak..perghhhh boleh bengkak mata ngis je haha

Sidratul Muntaha said...

hooh..
confirm mata ko mesti dah bengkak2 kan yang menangis..
sape yang sanggup tinggal anak and laki weih..
ehehhe
aku pun 2 ari gi melaka
seram sejuk
siap cb lagi
tinggalkan dak ara..dak aqil n org umah aku sbb nak gi kursus
makan minum seme rasa mcm makan batu, minum kayu

wantie said...

sebab ni lah yang aku tak mo bagi anak anak aku balik lepak kampung. alasan sokmo ckp yg anak anak tak indipendant. wal hal ibu yg tak rela berjauhan.. kikikik...

balik leklok noh.. wak keta sengsorang tu

::NureeN:: said...

esk hg dh cuti ka?
awat irfan kena duk kg?
mr irwan p selatan sana ada apa?
mcm2 soklan aku tanya... huuuu

Nad MamaZN said...

Sedihnya..
Tp saya tau akak tabah!
:)

eB said...

eB xboleh berjauahn ngan anak2... ari2 nanges... hu3

mummy_ayu said...

ala sedihnya..Ayu pun, kalau ngan hubby..leh tahan lagi..tapi kalau ngan anak2...memang nangis bengkak mata la..but anak2 ..ok jer.
cita korea tu..ada yg beli CD & ada yg download jer.

Cho Zila said...

biasalah kita rasa cam kuat tak sekuat manapun... moga mereka sentiasa menjadi kebahagiaan kitakan...

Rizziela said...

hihi..saya suami jauh x per..boleh ajer hidup..anak2 jauh.. .oh tidakkkkk

Gieyana said...

Normal ar tu beb..nature human being..oh x sanggup eden tp ku tahankannyer jebat..:-)

syawalsimpsons said...

adik tecik ni kat kampung yee...alahai cian windu kat mama ni

Dee said...

alahai...anak sorang lagilah terasakan..selamat bercuti tau..jgn sedih2..

QasehnyaRania said...

alahai.. sedey pulak saya.
in shaa Allah smga akak diberi kekuatan utk hadapinya

Zura@Iwan said...

el~

aha ak cuti la beb jumaat tu..hehe
ak blk ptg kamis tu beb
mmg byk keta..ngan hujan plak..dugaan2...alhamdulillah slmt smpi ritu...thks beb..

Zura@Iwan said...

Ayu~

iols tk thp smpi bgkak lg..
ku tahan jebat..hehe...
tp kalau tiggl sorang2 mmg ak tgkp syahdu weh..hehe...

Zura@Iwan said...

wantie~

ak nk ajar anak indepedent..tp ak tk kuat...tk tahan rindu..haha...

maceh beb..

Zura@Iwan said...

Nureen~

aha ak cuti weh..
irfan ritu pgasuh cuti..alang2 hntr kg la .hehe..
iwan pegi lawan volleyball kt negri sembilan...

Zura@Iwan said...

Nad~

tabah..
tp
tk kuat gk nad..hehe

Zura@Iwan said...

eB~

dl masa dia bb..
lg la tiap2 ari nanges wpon hntr kt BS
now kurang dh sket..
cuma kalau dia nanges masa hntr kt BS tu..mula la berlinang gk airmata ai..hehe

Zura@Iwan said...

mummy ayU~

hehehe..
manja je lebih kn ayu..
sy hubby tk de pon terasa gk..
tmbh ank plak lg la..haha...

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

ya la..
hati perempuan mmg kan

Zura@Iwan said...

Ziela~

hehe...
ank2 lebih sket dr suami ye..haha

Zura@Iwan said...

Gie~

ya la beb..
nature human being ..
tp ak tahan gk..
tk thn ku blk gk..haa

Zura@Iwan said...

sue~

rindu sgt sue..
sbb dia nanges2 sebut Mama2..haha..

Zura@Iwan said...

Dee~

ya la Dee
ank sorang gini la..
manja lebih sket ha..

Zura@Iwan said...

Qaseh~

gatai sedih2 noh..
ketuk pala kang..haha..