♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, November 29, 2013

Bertemu Lagi Di Hari Jumaat..Alhamdulillah..

 Assalamualaikum...Salam Sejahtera,

Haii Bloggers, Salam Jumaat...

Glamor Irfan sekarang..Mama asyik up cerita pasal kamu je..

gambar malam semalam je nie....

 Sedang sibuk melayan Tab dengan Baba ...

 Macam marah je..macam geram je...haha..

 Bukan boleh bagi Irfan layan sorang-sorang Tab, nanti tekan merata...tak pun Irfan ketuk-ketuk..huhu

That why..kena ada penjagaan dan kawalan dari Baba...Tab tu kepunyaan Baba dah sekarang..hehe

Tak de idea lain nak story mory kat sini....huhu

Neway...Happy weekend uols..

Musim kenduri kendara sekarang ni... selamat makan nasi kenduri...hikss..

8 comments:

syawalsimpsons said...

khusyuk dier sampai amik gamba pon tak sedar yee

el said...

nilah budak2 skun
kdg2 main tab lebih teror dr mak pak dia hahaha

ALoNa CintamaniszLite said...

zura...rakam jer aksi irfan ni dan simpan sebagai kenangan. Akak tak kisah pun nak baca..nk tgk gambar dia byk kat sini. Bkn zura ngan irfan jer...kat kawan2 lain pun.
Kita bercerita utk kongsi perasaan sebagai ibu, kan.. Tambah pulak..itu bukan cerita yg direka2..tetapi satu pengalaman yg datang setiap hari anak membesar..

Zura@Iwan said...

Sue~

mmg tk pandang camera pon Sue
dia buat tk tahu je..

Zura@Iwan said...

el~

ya la beb..
bdk2 skrg tdedah pada gajet2 canggih ni..
tp jgn tlalu bg layan je..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

terima kasih kak kerna sudi membaca blog zura..

zura tk kisah ada ramai follower or tak..yg penting blog ni kita tulis sbgi kenangan utk masa depan kita..just a hobby, ada cerita yg kita nk share..ada yang tak perlu..tk semestinya semua cerita kita nk share kan..ada la gk part2 privacy tu..hehe

yg sll dtg blog ni pun..kwn2 rapat je..hrp kak jgn putus hubungan dah le..ameen..

wantie said...

tangan tu dah mula dok meneroka. nanti compom la konker habis habisan

Zura@Iwan said...

wantie~

mmg dh meneroka pon skrg..
sj tk bg main sgt..hehe