♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, June 5, 2013

WW | Jangan Fikir Bukan-Bukan

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...

Baru je ada masa nak transfer gambar dari camera digital Sony Nex-3 tu, tu la dasarnya asyik ambil gambar guna camera handphone je...hikss.

Terpandang gambar-gambar kat bawah nie, cantik je view dia...gambar ni diambil pada bulan Mei..lama dah...:)

Lokasi: Belakang rumah mertua 
Photog by Mr Hubby,



Cantik tengok cahaya bulan yang menyinari suasana pada waktu malam tu...rasanya masa ni bulan penuh....hubby saya saja la shoot time ni.....kebetulan, hasilnya......memang superb walaupun tak pro....hahahaha..

Ha? korang nampak warna hijau kat gambar? saya pun tak sure apa yer...hubby tak cakap apa, tapi saya berfikiran positif ...maybe pantulan lampu ke kan...hehehe..

Ouchhhh...jangan fikir macam-macam...:)

Sekian.....wasalam, thanks singgah sini selalu..Love!

ZII

24 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik :)

Nad MamaZN said...

Jeng jeng jeng! Hehehe... :)

Dee said...

pukul berapa gambar ini dirakam? hahaha..

watyz said...

cantik... :)

el said...

pantulan cahaya tu..hehe

Sidratul Muntaha said...

pantulan je tu
bkn keliwon pun..
ehehhee

♥ Wina ♥ said...

tak de pape tu kotttt :)

saya pun suka amik gambar matahari terbenam sekarang..view depan pintu rumah jek

Gieyana said...

yg tu reflextion cahaya dr bulan tue..selalu dpt pembalikan cahaya camtu gak bila shoot direct ke matahari or bulan..

ieda immi said...

aah erkkk hurmmmmmmmmm

wantie said...

eee.. atuuu....hihihi... atuuuuu...
( Aleesya ngusik la kekonon)


hantu keliwon sednagtengok hang le tu..

Zura@Iwan said...

Hanum~

thks..

Zura@Iwan said...

Nad~

jeng2x...haha

Zura@Iwan said...

Dee~

dirakam pada jam 8lebih ..

Zura@Iwan said...

watyz~

thks

Zura@Iwan said...

el~

aha ..
pantulan la tu

Zura@Iwan said...

Ayu~

aha ayu..
pantulan la tu..

Zura@Iwan said...

Wina~

tu la..tk de apa2 lah..haha..

penah amik gmbr matahari terbenam ngn bulan..tp jarang ada gitu..hha

Zura@Iwan said...

Gie~

tu la weh..
aku gtaw iwan gitu arr..
kdg2 dia tu saja sakat aku..kahh

Zura@Iwan said...

k.ieda~

apa tu kak..haha

Zura@Iwan said...

wantie~

amboi..aleesya pandai dh tgk hntu..haha

MrS. F!zA said...

gulpss! maghrib ke time ni? hehehe

Zura@Iwan said...

Fiza~

tak..lepas dh magrib, dalam kul 8 lebih macm tu..

Kesuma Angsana said...

menarik sgt2 !

Zura@Iwan said...

KA~

MENARIK KAN