♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, June 12, 2013

Susun Kereta..Suka Dia

Assalamualaikum...

Entry weekend terpaksa dipostpone kejap, tak sempat nak upload gambar...huhu.
Lagipun nanti orang boring pula, asyik cerita cuti-cuti dengan family dia aje...macam dia sorang ada family....hahaha.
Tak per la, yang penting think positif yer, kawan-kawan semua baik!

Story hangat gak nie(guna camera hp kan, so laju la transfer gambar..haha..)...semalam Irfan dapat kereta baru, meh tengok dia buat apa....

Baba dia belikan selepas kitaorang dinner kat sini...terima kasih en hubby belanja dinner semalam..



Yang selalu pergi sini sure tahu kat mana iyo dak? 

Actually nak story pasal Irfan bukan pasal makanan yer....hehehe..

 gigih dia susun...

Pandai! beratuq macam keretapi je..hahaha

Seronok tak terkira dia...dapat kemahiran susun kereta gini....good job dear!

Tersentuh tengok perkembangan anak-anak kita kan....Alhamdulillah perkembangan normal budak-budak baya Irfan nie...semoga menjadi anak yang bijak dan yang penting anak yang soleh yer...Ameen..

Terima kasih singgah sini...daaaa
Love uols..
Peaceee!

14 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

vroomm...vrooom..vrooom..

dia takde buat bunyi gitu ke zura masa main kete tu?? hehe..
kalo ada...mesti air lioq tersemboq...hihi

mama ila said...

muka happy dapat mainan..hehe

el said...

aku pun naik syok tgk dia susun kete2 tu...geram pun ada comey sgt..tgk dia pun seronok bila dpt susun kete2 tu hehehe

kt KR tu..ai cammmm ayam dia hahaha

inazamri said...

bijak dan cerdik.gud boy

atuk said...

Assalamualaikum Zura

amen..
doa drp ibu

wantie said...

pas ni banyak le koleksi keta keta kecik si Irfan. sure dia akan mintak hang belikan tuk memenuhi koleksi yang sedia ada.hahahaha...

atoq jgn tak atoq. dari hall sampai ke dapoq.

satu hari suh beli satu. lama lama banyak le. hahahaa

Zura@Iwan said...

k.Alona~

dia tk buat bunyi pun kak..
sunyi je dia main..tgk2 dia susun gitu dah..haha...

Zura@Iwan said...

mama ila~

mende baru kut...tk tau lama2 dia cm mn..hehe

Zura@Iwan said...

el~

tu arr...
duk perati dia susun keta tu..
bila dh habis susun ..dia suka jek..haha...

aha KR la tu

Zura@Iwan said...

ina~

ameen..
moga2 jd anak yg bijak n soleh..

Zura@Iwan said...

atuk~

wslm atuk..
ameen..
mudah2an atuk..

Zura@Iwan said...

wantie~

tggu dia bsr bleh ckp tgk..dia nk minta tk beli keta mainan..now mmg dia suka keta n ball..hehe..

kalau byk lg keta mau dia atoq tu.haha..

atty's said...

amboi irfan..dah mcm abg fir,suka buat collection kete .

Zura@Iwan said...

k.aty~

hehe..
asal dia tk main anak patung dh kan..ahha