♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, June 7, 2013

Kami...

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera

tak tahu nak cerita apa la nie...:), layan aje la apa-apa yang ada nie...huhu

 Penyu jadi mangsa..boleh buat penyu macam kuda pula.....sian penyu..haha..

 Lorr..cari kutu ka..kahhh!

 dia pula yang garu kepala, sure tensen sebab nak ambil gambar dia..haha..

Hero saya yang handsome, good luck yer dear, belajar leklok...:)

Anyway...selamat berhujung minggu ye kengkawan...happy holiday, semoga kita sentiasa dilindungi Allah swt...Ameen..

# Apa plan korang weekend nie? 
 
See you guys on Monday...InsyaAllah...

 Peaceee

18 comments:

Dee said...

dia kopek tak bunga2 atas tudung tu? anak dee takleh..tangan gatal semacam..hihihi..

Cho Zila said...

posing jangan tak posingkan...

Masni Syafie said...

rajin anak memetik bunga...hehe
mcm ank saya jgk...

cuti, mkn kenduri laaa..lalala

micah aje said...

budak2 punye favourite memang xleh tgk mende timbul2...mesti nak korek2..mihihihi

el said...

mggu ni hang ngan irfan lagi ke?

hahaha

nak cari kutu..nak cari bunga..nak cari kutu ngan bunga hahaha

Zura@Iwan said...

Dee~

dia tk kopek pon..cuma belek2 je..hehe..

Zura@Iwan said...

Cho~

tk posing pon..
ekceli nk amik gmbr irfan tu.
skali mak dia pon termasuk..ahha

Zura@Iwan said...

Masni~

dia belek2 je tu..dh mama dia duk gitu...dia suka la tgk...biji2 tu..haha..

kita weekend ni tk de knuri..

Zura@Iwan said...

micah~

hahaha...irfan blm korek lg tu.
kalau biar lama2 mau dia korek tu..kahhh

Zura@Iwan said...

el~

miggu ni laki aku ada...
laki aku g study time weekdays mcm biasa...hehe

Kulaan Kuala said...

assalamualaikum..salam perkenalan :)

marilah jenguk ke blog saya ye

http://ummuamar.blogspot.com

lieyalatif said...

kalo penyu tu idop merayu2 die mintak nyawa tau wakaakkkak.... mcm2 peel anak ni kan zura...tapi tu laa penyeri hidup kite....

Zura@Iwan said...

Kulaan~

waalaikummusalam...

thks..

Zura@Iwan said...

lieya~

hahaha..itu la psl..
mcm2 peel...sonok plak tgk dorang...hehe

wantie said...

sama la ngan Aleesya. suka sangat kopek bunga atas kepala tu.

weekend lepas aku gi gedik. hahahaha

Zura@Iwan said...

wantie~

irfan dia belek2 je..tk kopek..hikss

ALoNa CintamaniszLite said...

nak main manik2 atas tudung mama dia laa tu...pelik kot dia tgk mende atas kepala mama dia tu, hihi..

Zura@Iwan said...

k.alona~

hikss..
dia geram la tu kak..
kalau biar lama2 mau dia tarik tu..