♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, June 26, 2013

Wordless Wednesday | Eh...nak citer apa ye?

Assalamualaikum...Salam Sejahtera,

Blurrr...tak tahu nak update apa...
sayang pula kalau tak update blog nie...
dah la blog tak famous kan, tak rajin update pula tu...
memang jangan harap la nak dapat Nuff masyuk macam orang lain..huhu
tak per la..rezeki masing-masing kan, lagipun dulu masa berkecimpung blog ni pun
tak tahu menahu pun pasal Nuff nie...tak terfikir nak kumpul duit dari situ,hehehe

Alhamdulillah Pulau Mutiara since kelmarin dan hari ini hujan, 
syukur nikmat hujan yang diturunkan Allah swt untuk bumi tercinta kita ni, 
Alhamdulillah telah berkurang juga jerebu di sini. Sangat-sangat bersyukur..

Eh..eh...bukan wordless dah nie..
melalut dah saya...tak per la, dah tak de story sangat kan..~~
citer aje la apa nak citer..hehe

Korang dah buat baju raya? Saya? owhhhh..
belum buat lagi...hahhaha....
Selagi tak masuk Ramadhan,
tu yang semangat nak raya belum ada..kekeke..

Sekian story dari zura@iwan untuk hari nie....(macam baca berita la pula..hahaha)

#tak mudah untuk menjadi yang terbaik...:), berusaha untuk menjadi yang terbaik!

24 comments:

el said...

skun ni ssh nk dpt nuff
aah apa2 pun rezeki masing2..janji blog kita alwiz keep on going ye dop hehehe

hang bkn beli dah ready made ke baju raya hehehe tema taun ni ape plak...?
alhamdulilah hujan kan smlm..at least kuranglah jerebu pagi td tgk cerah n cantek je langit

duniafana said...

thn ni pkai bju kawad maulidul rasul hari tuh..haha save sket

Kesuma Angsana said...

ada hujan oklah tu !

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah
Sini pun hujan

Baju raya dh siap tempah
Tggl baju anak3 je nak topup sket

Ala kak..
Rajin update cam saya ni pun nuff lama dh tak kasi cpuv
Kadang tu ada yg x update langsung tp dpt cpuv
Rezki masing2
Yg pasti saya dpt jenguk kawan2 jek walau hanya dr blog :)

wantie said...

aku ni kalau tanya tentang nuff dah hilang mood dah. Statik je..

Ntah le. jual minyak lagi dapat untung.

tengah tunggu encik bos sign cheque for the comission. then next month bonus... then insurance keta bos bayaq.. then medical bill bos contra balik....

Ha.. tu semua lebih banyak dari nuff. that why tak mo dok pikiaq dah kat dia. ( ecewah majuk la pulak)

Gieyana said...

aku pong x harap dkt nuff tue..kalau ada tue Alhamdulillah..kalau x der, blog still update ikut kerajinan..

weh..ni bkn WW nie..ni dh short entry nih..:P

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah...sini pun dah ujn jugak...harap2 bertambah ok jerebu nie kan...

Zura@Iwan said...

el~

aha kan..mmg aku punya pyh tul nk berganjak..huhu..
rezeki masing2 kan..hg hebat smpi beratus2...

aku mn beli lg beb...ingt nk beli ready made arr..tk cari tema lagi beb..haha...

Zura@Iwan said...

duniafana~

ye ke..
save la cm tu..

Zura@Iwan said...

KA~

alhamdulillah..
ari ni pun satu ari hujan..

Zura@Iwan said...

Nad~

tu arr..byk tmpt yg hujan kan..
alhamdulillah..

wahh siap tempah dh yer..
akak rasanya beli ready made la gini..huhu..

tu arr...tingin nk nuff yg beratus2 mcm org lain..haha..
tp tk per la..rezeki masing2 kan..
yg penting dpt update kenangan kt sini..hehe. dn bw blog kengkawan..

Zura@Iwan said...

wantie~

ala..hg masyuk kut lain..ok la..
rezeki masing2 kan..hehe

untung la hg...masyuk boss kasi plak..hehe..neway happy la untuk hg..

hehe..

Zura@Iwan said...

Gie~

tu arr...nuff pyh nk naik..
nk rajin update pun bkn sng..bkn tiap2 masa mghadap pc...BW pun tk dan..huhu..

sj arr...aku nk buat WW sbnrnya..jd short entry daa..

Zura@Iwan said...

Ratu~

alhamdulillah..
byk negeri yg hujan..
semoga negara kita pulih dr jerebu..ameen..

SendiriDOTnet said...

best la jalan2....jerubu pun dah makin ok

ALoNa CintamaniszLite said...

kain dh ada...tp tak gi berhantar tempah lagi..huhu.
Adoii..malasnya nk keluar..

ieda immi said...

ahhahah bedal lah dikk
akak pun baca ww kan ..
tapi panjang lakk entry nyeee ekkee
akk baru sedar ;))

Zura@Iwan said...

SendiriDotnet~

tk jl2n lg la..
sbb jerebu br je ok..

Zura@Iwan said...

k.ALona~

saya ni kain pon tk de lg..haha
rasanya ready made je la kut ni..hehe..tp mls nk cari..bleh gitu..kahhh!

Zura@Iwan said...

k.ieda~

tu la psl..
hentam saja lah..
org nk bc ke tk bc..
blkg kira..hikss..

♥ Wina ♥ said...

samalah kita...selagi belum ramadhan, selagi tue la tak excited nak raya

kitorang mmg suka shopping last minit ehehehee

Zura@Iwan said...

Wina~

hahaha..
tu la kan..
mood tu kena ada...
tp tu la..
last minute ni kena cpt gak.
idak ready made yg berkenan tk de size..nangis..huhu

Myra Jay said...

InsyaAllah ada rezeki yg singgah, yg penting kita enjoy blogging ;D

Zura@Iwan said...

MJ~

betui tu dear..
enjoy blogging..
selagi ada..hehe