♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, June 7, 2013

Selamat Pagi Cinta

Assalamualaikum wbt..Salam Jumaat Yang Indah..

 Langit yang cerah awan yang cantik...

Kejadian yang tak berapa seronok dengar semalam..jambatan kedua pulau pinang runtuh...detail pasal story ni sila google, malas pula nak kasi link..huhu...saya semalam macam tak boleh tidur, teringat macam mana la keadaan jika ada mangsa yang terperangkap...ya Allah, nauzubillah..

Semoga kejadian seperti ini tidak berulang lagi.....Ameen...

Wasalam..

ZII.

15 comments:

ieda immi said...

sangat indah kan ;)

uikk runtuh .. adohai !

Adlin Mohamad said...

tu la dengar berita kat hot fm tadi jambatan runtuh 4 maut..
x dapat bayangkan kalau kita berada kat situasi tu kan moga2 di jauhkan ..

lieyalatif said...

Subhanallah mmg cantik ciptaan Allah swt...

Yee beb tekejut aku td bc kat blog gie...kene buat siasatan ni punca silap dari mane...takut kejadian berulang lg n lebih banyak nyawa rakyat tergadai...

Nad MamaZN said...

Mmg ada yg jadi mangsa kan kak?

Nad MamaZN said...

Ehh silap.. Mmg ada yg terkorban dan terperangkap kn kak?

el said...

aku mula2 terkejut gak
risau pun ada
riso kalau2 ada yg mati ke terperangkap ke kan huhu
tgk kt fb kata 500 mati
pas2 tgk lam news..4 org ja..adoiii

wantie said...

bula susur keluar tu runtuh. Otak aku pulak terfikir tentang jambatan yg kat dalam laut tu.. agak agaknya le.. selamat tak.

boleh tak dia runtuh time keta lalu lalang.

adoi.. boleh jatuh dalam laut.

Rinna said...

Cam na laa boleh runtuh.. tekejut gak dengonye..

Zura@Iwan said...

k.ieda~

tu arr..pg2 ni nmpk cerah je...
langit membiru..

Zura@Iwan said...

Adlin~

tu la...ada gak yg maut...

menda nk jadi kan...hrp2 tk berulang dh la..

Zura@Iwan said...

lieya~

SubnaAllah..suka tgk keindahan gini kan..

tu arr..aku taw smlm pun dr gie gak..

Zura@Iwan said...

Nad~

aha Nad..
mmg ada mgsa yg terkorban..kena tgk berita lgjut nnti..

Zura@Iwan said...

el~

tu arr...
mmg hrp2 tk de yg maut.
tp tgk news ada gak..
alfatihah...

Zura@Iwan said...

wantie~

mybe masa nk smbung tu...
konkrit lembab lg kut..tht why runtuh..
ada la yg tk kena tu..

Zura@Iwan said...

Rinna~

tu la kak..
pihak yg berkaitan perlu buat siasatan..