♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, June 3, 2013

Irfan dengan ragamnya...

Assalamualaikum...

malam sebelum tunggu Baba dia balik dari Johor...Mama layan tengok TV kejap...dia boring gamaknya tak ada siapa nak layan ....selalu main dengan Baba dia...huhu..

 cuba lagi..dan cuba lagi..

 ha...tonggeng terus...

letih dah kut....sampai terbaring ....

Baba dia suruh tunggu sampai Baba dia balik....letih main agaknya..jam 10.30malam dah tidur, selalu lewat gak dia tidur... sepanjang Baba dia tak de seminggu, tidur lewat..hehehe..

Nanti update lagi yer....senyap sunyi je blog zura@iwan nie..huhu..

Thanks singgah sini...Love
ZII



20 comments:

ieda immi said...

ciannnn dia x der geng ..
x per2 nanti mama bg geng ! ;)

PinKy MoMMa said...

budak budak camni lah zura..main sorang2 pun jadikan..last last tau dia terbaring jer hahahaha..comel sgt ;)

Nurzakiah Hanum said...

ala cianya dia

Nad MamaZN said...

Comel jek dia tggu baba sampai boring dah haaa :)

::NureeN:: said...

x sunyi kalu ada si irfan kan hehehe....
ragam anak laki n pompuan x sama..
pasni kalu ada rezqi hg dpt baby girl, bleh compare, mcm aku la ni, hehe

Dee said...

bagi geng cepat..hahaha..senang je ckp kan..

Zura@Iwan said...

k.ieda~

hehehe..dia geng Baba dia...
Mama bg geng pompuan arr...

Zura@Iwan said...

Pinky~

tu la..
biar dorang ngn dunianya...tp kan.
kdg2 kesian tgk..tu yg layan gak kan..hehe...
hahaha...dia tk larat tu baring tu..tp lps tu bgn cergas plak..

Zura@Iwan said...

HanuM~

cian dia kan..hehe

Zura@Iwan said...

Nad~

tu arr...duk sebut Baba..
last2 tido..bgn2 pagi tgk2 Baba ada sebelah..mcm dlm mimpi gamaknya..kaka

Zura@Iwan said...

Nureen~

betui..mmg tk rasa sunyi banding dulu...dulu kena tiggl sorang2...tk taw arah nk buat apa..kekeke..
insyaAllah...doa2 moga ada rezeki girl plak..

Zura@Iwan said...

Dee~

doa2kan yer Dee...kut2 lekat girl plak..

ALoNa CintamaniszLite said...

hihi..kelakar tgk irfan main mende tu..kehkeh..

Zura@Iwan said...

Kak Alona~

kelakar noh..sy pun nk gelak tgk gelagat dia..

ct rahani said...

anak manja baba yer.. cian dia.. kelakar je tgk irfan nak masuk dlm benda alah tuh.. cute.. hehe..

el said...

hahaha lenyetttt irfan kasi lenyettt

Zura@Iwan said...

ct~

hehehe.
ada baba dia..mengikut je...hahaha...

Zura@Iwan said...

el~

abis dh weh..mende tu rosak dibuat irfan ni..

wantie said...

hohoho..... redoh habih boleh kat dia

Zura@Iwan said...

wantie~

huhuhu,,
biasala kan budak2..