♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, June 24, 2013

Story...Story Weekend..

Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera,

Actually malas nak update nieh, nak blogwalking pun tak sempat...sorry dear semua, bukan tak sudi nak singgah blog kamu semua, tapi memang tak de masa.

Banyak yang story pasal Jerebu kan, negara kita sekarang dilanda Jerebu, dari Johor...now sudah merebak ke Penang, tak salah saya IPU di Penang masih lagi stage moderate 71 kut..tapi tadi masa keluar lunch, memang saya dah hidu asap, Ya Allah semoga keadaan  ini kembali kepada normal...risau anak-anak je kan..

Sabtu hari tu...keadaan udara masih ok, keluar berdating la kami....hahahaha..tak de maknanya berdating, huhu...

Kena mengasuh tiga orang anak saya yang tercinta nie...sorang hero anak sendiri la kan dan dua heroin ni anak adik ipar, memang penat gak seharian melayan dorang bertiga nie...kakak dua orang tu boleh dengar cakap dah, yang kecik ni ha..memang buat hal dia jek...hahaha..

 Me with anak tersayang Aliff Irfan dan anak saudara tersayang Emiysa 

Me datang sini untuk audition Ratu Rania....cesss, layak ke aku....kakakaka, peneman layak kut..lepak kat Gurney hotel memang best, nasib baik tak check in hotel semalam...kekekke..

Hari Ahad siang hari kitaorang lepakking kat rumah jek...malam baru keluar gi beli barang, haihhh keluar makan lagi tu...bahkan kat rumah dah makan pun...hahha.

Semua gambar di atas snap by handphone, nanti ada masa upload gambar lain yang guna camera canggih tu..hehehe..

Sekian..terima kasih singgah sini...



22 comments:

wantie said...

ya la.. memang asap tu dah mai sini. aku baru ja balik dari meronda ni.

pergi survey something tuk raya. muahahaha...dalam jelebu pun dok gatai bersurvey lagi

Nurzakiah Hanum said...

wow

atuk said...

Assalamualaikum Zura

kami kat KL ni cium bau asap jer...

JaSSNaNi said...

sesambil mengasuh.. sesambil berjalan2 ye.. :) selangor pun dah teruk haze..

*∽ IZAN ∽* said...

memang semua tak lekat rumah la time jerebu ni.. lemasss huhuhu


wah gi audition Ratu Rania ekk.. gud luckk!

Nad MamaZN said...

Akak join audition ekkkk? ;)

el said...

pas ni jd model ratu rania lah kwn aku ni hahahahaha

tulah smlm aku baru tau penang dok jerebu sekali tu pun pas tgk pc hang ni kat fb..smoga hujan lebat ilang jerebu tu

shark said...

harap sangat ujan..
kurang sket jerebu kan..

Kesuma Angsana said...

hehehe sempat lagi jalan2 dating yer

PinKy MoMMa said...

sini pun teruk jerebu..anak dah 2 ari tak bg pi sekolah sbb abg long tu ada semput huhu.ai risauuuu sgt..

mudah mudahan hujan turun dgn lebatnyer..

Zura@Iwan said...

wantie~

aha..kita pun kena tempias gak kan...ujin dr Allah...

Zura@Iwan said...

HanuM~

apa yg wow..hehe

Zura@Iwan said...

wslm~

sini mmg bau asap ritu Atuk..

alhamdulillah hari ni beransur pulih

Zura@Iwan said...

Jass~

aha..
mgasuh smbil jejalan..hehe

Zura@Iwan said...

Izan~

tu arr...keluar pun rimas gak...huhu..

bkn sy yg pegi audition..hehe

Zura@Iwan said...

Nad~

bkn akak la dear..

Zura@Iwan said...

el~

haha..aku tk layak..
tk lawa..hehe..

Zura@Iwan said...

shark~

alhamdulillah hujan renyai2 je smlm..

Zura@Iwan said...

KA~

dating ngn anak2..hehe

Zura@Iwan said...

Pinky~

anak2 yg ada semput ni la kesian kan.
dorang kena tk care lebih..

ameen...mudah2an hujan..

ALoNa CintamaniszLite said...

ari tu akak nampak bangunan baru tu..dia buat design ala2 kotak terkeluar, kan..hehe.
Unik...

Zura@Iwan said...

k.Alona~

aha...unik kan design..
kt sini..adoyai..bangunan umah aje keliling...huhu...
untung tesco...haha..