♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, June 11, 2013

Ke Sini Lagi Kalau Family Gathering...

Assalamualaikum...

memang best kalau makan-makan kat sini, entah la maybe suasana dan yang penting makanan tu sedap..

balik dari berjimba-jimba di Botanical Garden entry di bawah, kami semua balik rumah berehat-rehat mandi manda, menunaikan solat ...selepas isyak semua gerak cari makan dinner pula...hehe.

kakak sulung saya nak belanja makan katanya...kami semua ikut je, so kakak ajak semua ke Nurul Ikan Bakar, Batu Uban. Ramai la pula time tu, kalau tak booking gitu la, tak per lah berserah pada nasib, lucky ada gak tempat untuk kami ahli yang ramai nie..selallunya kalau makan kat sini, normally saya book dulu, tp that day kitaorang last minute je terjah...hehehe.

 menu dah diorder, kita tunggu je makanan sampai...memang lambat sikit la makanan sampai..huhu

 Irfan nie..kalau ada ramai orang, Mama dan Baba dia pun tak ingat dah...hahaha..

 seronok dia duk kat Opah Teh (mak saudara saya) ...

 nak gak dia duk kat Pak Long dia, Pak Long dia umpan air..haha..

 muka terkezut haihhh...kahhh!

 clear ...licin....hehehe...lapar la tu, dah kul 10pm baru dapat makan...macam makan supper la dek non..

Ain dan Opah (My Mum) lenguh kaki la tu mak saya, mkn kat meja bersila..suruh duduk kat meja duduk tak nak..huhu..

Terima kasih pada Ayong kakak sulung saya yang sudi belanja makan malam hari tu...saya guna kad discount 5% ok la...dapat la kurang kan, semoga murah rezeki Ayong ....

Nanti kita update lagi yer....
Thanks singgah sini...
Peacee!



12 comments:

el said...

ritu pun ms famili aku mai dr kampung..dok mkn sini ramai2..tp aku book dulu takut xde tempat..nasib la book awal lau x sure kena tunggu manjang..siap order sekali..mai2 dah siap2 dah suka kami...hehehe

lapaq pulak cite nurul ikan bakar ni hahahaha

Nad MamaZN said...

Mesti sedap btul kan kedai ni
Sbb tu asik full house je

Kesuma Angsana said...

mmg best & meriah sungguh

fazilzura said...

nnt bwk aku plak yew pi sanun

Zura@Iwan said...

el~

sini mmg kan..kalau mkn ngn family, sll ajak gathering dinner kt sini.

aku tk book..sbb mulanya nk pegi hammer bay, tp mcm jauh sket..so kakak aku ajak g nurul je.

Zura@Iwan said...

Nad~

aha sedap Nad..
nnti dtg png try mkn kt sini..
tp mmg ramai taw kalau kt sin..kena bsbr..hehe

Zura@Iwan said...

KA~

yup betui tu..
meriah+best

Zura@Iwan said...

fazilzura~

ha bila nk mai?

Ratu Hatiku said...

bestnya...meriah betul...

Zura@Iwan said...

Ratu~

meriah2..hehe

ALoNa CintamaniszLite said...

murah rezeki ayong...

Zura@Iwan said...

Kak alona~
Ameen..