♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, June 25, 2013

Lepak-lepak..Makan-makan dengan anak-anak..

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera,

Sabtu ~ Lepak-lepak di The Gurney Hotel, Penang..
Tujuan teman My Sil audition Ratu Rania ye...bukan saya yang audition, saya jaga anak-anak...hehe

 Berdebar ni first time masuk audition astro...dengan cameraman bagai, siap kena interview dengan Dynas lagi...hahaha..Sekali lagi....BUKAN SAYA YER>>> My Sil ..kahhh!

 Menunggu penuh kedebaran..sambil my Sil isi borang...hehe..

 Hero kecil dengan Sentuhan Safi Rania...kekeke..

 Berdating berdua..haha..

 Lepak-lepak..makan dengan anak-anak dah lapar....

 ini kerja Tasya la ni...suruh Mak Long dia posing..adeiii...jadi kojer dah..haha..

 Muka tak boleh belah..huhu..kerja Tasya gak nie, dia memang rajin ambik gambar...haha

 Main la anak-anak....tak per tempat aircond...hehe

 Irfan dengan Misya siap buka kasut lagi....hahaha..

 My Hero jejaka hati...sanggup bersama-sama di sini...

 Irfan nak kawan dengan chinese boy ni..tapi tak dilayan la pula..haha..

 peneman setia ..ceria anak-anak ini..

selesai sudah....dan my Sil telah pun shortlisted top 5 bagi area Utara, tahniah!...good luck untuk pemilihan next step... 

sekian...itu saja nak story...hehehe. terjawab sudah, bukan saya yang masuk audition Ratu Rania tu yer...saya peneman untuk isi borang ok la...kekeke..Lagipun akak ni bukan pandai bab-bab modelling ni, orangya besa-besa jer...syukur Alhamdulillah, rezeki masing-masing kan. Apa-apa pun saya doa yang baik-baik saja. 

#mana taw tertengok Kapsul Ratu Rania malam Rabu nie di Astro Prima jam 9.30mlm eh 10mlm kut.. , kut-kut terselit muka akak ni..kekeke..


16 comments:

el said...

eh caner lak sil hang leh masok..ritu hang kata ahli keluarga xboleh hahahahaha..ni sure ada kabel besor ni kan ekeke

tahniah ea...

wantie said...

Tahniah Tuk SIL hang...

nanti nak tengok dalam kapsul tu ada dak hang dok terselit..

Nad MamaZN said...

Kapsul tu bila plokk?
Ala awat kak zura tak join sama?? :)

PinKy MoMMa said...

sil kamu mcm anak mami lorr..cantik..biras dia pun cantik hehehe ayu gituuu ;)

mama lieyna said...

:-)

Waaa tahniah utk Sil, nnti masuk tv la ni..

Zura@Iwan said...

el~

aku ahli keluarga rapat tk leh la masuk..bin pun sama kan..hehe..

kalau ada rezeki sil aku..alhamdulillah..ini semua tk dipengaruhi oleh mn2 pihak yer...mmg tk de kabel besar...

tahniah sil aku..dh lama dh dia minat nak cuba...

Zura@Iwan said...

wantie~

maceh2...hehe..

kapsul insyaAllah rabu mlm kut..

Zura@Iwan said...

Nad~

kapsul tu rabu mlm tk slh..

akak tk sesuai la Nad...lgpun tk brpa lawa..haha..

Zura@Iwan said...

Pinky~

tu arr..
dia mmg mcm anak mami..hehe..family mmg semua hidung mancung..hehe

Zura@Iwan said...

mama lieya~

tk pasti terpilih utk top 10 ratu rania lg mama lieya...

yg ni br top 5 area utara..hehe..

lizz said...

tahniah untuk sil...

Zura@Iwan said...

lizz~

thks yer..

ALoNa CintamaniszLite said...

td tgk...tp tak perasan pulak ada ke idak adik iwan ni...hehe..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

ada kak..
terselit kejap je..hehe..

atty's said...

semoga sil zura ..berjaya..

Zura@Iwan said...

k.ty~

ameen..
tp dia tk bhrp sgt kak..hehe