♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, June 14, 2013

Lunch Bersama Lagi di Restoran Tomyam Udang

Assalamualaikum..

sambungan dari entry Berpicnic di Taman Belia,
otw balik..kitaorang singgah lunch sebelum balik Zzzzzz...kahhhh!

#entry banyak gambar...



 adik la ni yang amik gambar..camera that day saya tak pegang....ngeee

 pic makanan ni je dia amik...hehe

 My Dad....selamat hari Bapa untuk Abah tersayanggg....

 manja duk sebelah Opah...

 muka saya tak boleh belah....hahaha...

 My Mum...i love you...

 tadi pic air oren penuh..now dah kosong...masing2 dahaga air daa...haha

 Mama gak yang over tengok camera...hahahha...

 Irfan....

 Irfan dan Baba...


 gelap la dah Irfan nie..rendam kolam...huhu...


seronok main air...makannye tak mau....

Kesimpulannya....memang seronok bercuti-cuti dengan keluarga tersayang....neway, happy weekend uols...

Peaceee!


6 comments:

Nad MamaZN said...

Irfan kemain lagi dia ye.. Hehe

Hepi wiken kak zura n co!

wantie said...

kaco irfan kaco.. hahaha...
tak duduk diam budak tecit ni.

happy le tu bila ramai ramai

Zura@Iwan said...

nad~

tu arr Nad..
ramai suka layan dia..
lg dia syok

Zura@Iwan said...

wantie~

ada mood baik..ada mood tk baik bdk2 ni kan..hehe

mmg happy dia ramai2..mama dia pun happy..

Sidratul Muntaha said...

lepaking dgn family mgm best
btw..
aku gigih la scroll.
nak tgk tomyam udangnya..
mana?mana?
ahaha

Zura@Iwan said...

Ayu~

kahhhh!
beb..rest ni mmg nama tomyam udang pon..
tp aku jarang order tomyam..kahhh