♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, June 27, 2013

Buat Kerja vs Tak De Kerja...

Assalamualaikum...Salam Sejahtera...

Sejak semalam...cuaca sangat sejuk, 
Saya sangat suka cuaca begini...wahhh macam berada di Cameron Highlands or Genting..
Hahahaha...berangan, bila la nak cuti-cuti kat sana pula...huhu.

Hari ni datang lewat ke office...huhu,
Hero kedua saya tu..merap hari nie, 
Selalunya ..dia tidur lagi time Mama dia siap....
Nangis pula dia, sian hero Mama..huhu...saya tengah siap-siap pun potong stim..kahhh!
Lepas Mama dah siap, dia membuang air besar pula..kui3x...
Begitu la ada anak....pengalaman bagi saya.



seronok la pula create picture-picture ni menggunakan apps InstaMag di phone ..
Jakun gamaknya...hahahaha..

Ini semua tak de kerja la ni...kekeke...
Sementara menunggu kat Office ,nak keluar beramai-ramai ke Perai, 
Warehouse kat sana ada buat jamuan makan. 
Makan free kita hari ini..Alhamdulillah...syukur. 
Nanti saya update apa menunye yer....kalau rajin ler.

Lepas balik makan-makan nanti kita sambung kerja noh..
Baru la mood tu mari....kakakaka..

See again...daa...


#insyallah dinner di hotel kita mlm ni..:)

18 comments:

lizz said...

waa terus nak donlod apss Insta Mag ni...senang tak yah nak guna photoshop

Nad MamaZN said...

Tolong makan utk saya skali! :)

el said...

wahhh bestnye dpt mkn free..bleh join x hahaha

Myra Jay said...

1st time tahu psl instaMag..hahahaa lagi teruk :)

lieyalatif said...

amboi2...bestnye die mamam free hah....sure menu sedap2 tu zura....harus sebat betul2 heheheheeh....

betul tu zura...mmg selalu gak jadi gitu..dah siap2 nak pi keje, ready nak anta taska tup2 buat kuih plak die....nak tak nak kene laa cuci dulukan....tak sampai ati nak biar lame2 anak ngan taik....lgpun lieya mmg jenis siap mandikan sebelum pi taska....

suke tgk zura pakai halfmoon...cun!

ch@ said...

wah, ini kena donlod. cantiklah pandai akak edit. kretif.

ieda immi said...

aah cantik2 ..
nak download gak lah ;)

wantie said...

a..ah..mcm kat cameron ku rasa. gigil gigil dah kat dalam bilik ni. sat beku terus hahahaha...


Zura@Iwan said...

lizz~

sila2 donlod yer..
mmg best edit2 gmbr ni..hiikss

Zura@Iwan said...

Nad~

mkn dh utk Nad sekali..
tu psl semengah dh ni..
penuh sgt perut..haha

Zura@Iwan said...

el~

bleh join..
kena join com ni la..haha

Zura@Iwan said...

MJ~

akak pn br berjinak2 dear..hehe
kalau tk de phone br ni..
tk de la nk pakai mendealah ni semua..hehe

Zura@Iwan said...

lieya~

aha mmg sedap menu2nya Lieya..

hahaha..time kita mmg dh lewat sll gak jd gitu..dugaan kan..haha..zura mmg tk mandikan irfan siap2..sbb sllnya dia tidur, sian plak nk gerak..haha..

ye ke? cer ko pakai lieya..harus lagi cungg...

Zura@Iwan said...

cha~

donlod la cha..
eh senang je..tk yh edit la..
just masukkan gmbr je..hehe

Zura@Iwan said...

k.ieda~

sila donlod kak..free je..

Zura@Iwan said...

wantie~

tmbh2 kita kt opis duk dlm ekon..
mmg btmbh gigil2 tu..haha

ALoNa CintamaniszLite said...

instamag pulakkk..
instagram pun akak takde, huhu..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

hahaha..
mcm2 apps la ni kak..
sy pon br nk terjebak..