♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 2, 2013

Wordless Wednessday | Saya Rindu dia...

 Baru semalam hantar kat kampung....sekarang saya dah tak tahan rindukan dia, en suami lagi la...asyik suruh saya call tanyakan Irfan....huhu...bergenang airmata bila tengok gambar-gambar dia...huhu..



Suka kiss mulut budak nie....haihhh cekcinya...haha..


Baru bangun tidur...tetap cute yer...hehe...

semua gambar ni gambar latest Irfan kelmarin sebelum hantar dia balik kampung.....sorry sayang baby Mama, semoga kamu duduk dengan Opah, Atuk dan Cula elok-elok yer...Mama terpaksa sayang, Mak Ani(Pengasuh) tak sihat, ambil masa nak pulih...huhu. Semoga Mak Ani cepat sembuh ...Ameen. Irfan kena belajar berdikari ....Aliff Irfan budak yang baik.

Adoyaii...macam mana saya nak pergi trip hujung bulan Jan ni...tak bawa baby....resah hati teringat budak sorang nie...huhu..

Owhhh ...Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke 61tahun buat Abah yang tersayang..semoga diberi kesihatan yang baik, luas rezeki dan dipanjangkan usia..Alhamdulillah...Ameen..

# macam la Irfan dan Abah saya baca entry nie...kekeke..

26 comments:

LiYa HaNiF :: said...

liya ari tu tinggalkan qalesya 3 hari kat kg dah rasa tk tentu hala kami kat sini... dalam sehari enth bape puluh kali tipon die hehe.. mmg rindu sangat bila anak tak ada nie...

sabar yer.... moga pengasuh irfan cepat sembuh..

ina khairina said...

alolo siannya budak comel ni kena tinggai kat kg ye....sure mlm2 mama n papa dia cium baju irfan ni,ekeke

Gieyana said...

mmg rs janggal kalau tinggal hg ngan iwan ja...aku mmg x leh woo...sbb tu g mana2 kenan ada nureen..:-)

Gieyana said...

oh ya..cer buat mcm aku advise td..kahhh kahhhh...

Nad @ MamaZN said...

Ooo, pengasuh tak sehat
Ingatkan akak dh p cuti2 :)

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

irfan ok plak tido xde mak ngan bapa dia yea ..kalau kyra dah call banyak kali suh dtg amik ..mmg selalu mak bapak la yg tk tahan rindu x dapat tgk anak sehari huhuhu rindu giler

Ieda Zakaria said...



1st time berenggang ngan ank mmg camtu...sabor nohhhh...

elly nadyra said...

alahai ciannya dia, apa nak buat, kalau terpaksa, rindu tu memang menggunung dibuatnya......bertabahlah!

ALoNa CintamaniszLite said...

takpe zura...dia berada di keliling orang yg menyayanginya, darah dagingnya...
Tapi bila rindu tu...mmg tak tertahan laa ye..Nak wat cmne, kan..

Nk g trip tu mmg tak leh bawak irfan ke??

mamalieyna said...

irfan mmg tak baca skrg, skrg bila dh pndi mmbaca nnti, sure dia terharu.. huu~

mmg rindu tinggalkan anak kecik gini..huu~

Zura@Iwan said...

Liya~

aha tu la...mmg asyik call sj sy..

ni irfan tak pandai cakap lagi...sy call dgr sora gitu2 je...dia bkn nk ckp pun..haha...

Zura@Iwan said...

ina~

tu arr.....mmg duk cium pun bj dia..hehe

Zura@Iwan said...

Gie~

mmg janggal pun..aku rasa sunyi je beb..idak asik dgr sora dia je...hehe..

dah la iwan keja mlm...smlm pon blk lewat..kapal punya psl la..huhu..

Zura@Iwan said...

Gie~

kahhhh!

x dan la weh...iwan smpi lewat..penat..kaka..

Zura@Iwan said...

Nad~

tu arr...sian plak pgasuh tu..dia kata nk hntr ok..tp sian plak Irfan nnti .

cuti2...ujung bln ni.

Zura@Iwan said...

Adlin~

dia ok je....mybe sbb dia x kenal lg erti kena tiggl kut...tak boleh cakap lagi, kalau bleh ckp mcm kyra...mmg asyik srh blk kut..hehe...

Zura@Iwan said...

Ieda~

hahaha...saja emosi plak..

Zura@Iwan said...

elly~

tu arr...x per la...tiggl ngan mak sdiri kan..nnti blk amik le..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

betui kak....tp tu la..kalau rindu tu x taw nk ckp ..hati sy rasa sunyi je...mcm sebelah lagi jiwa saya x de...ewahhh..hehe

Zura@Iwan said...

mamalieya~

nnti dia dh pandai baca..biar dia sdiri yg baca...

Sidratul Muntaha said...

irfan kuat je..
insyaa Allah
buek pakcik..
selamat ulang thun ko 61 ye pokcik..
moge2 dirahmati Allah selalu
amin..

hainom OKje said...

ibu dan anak...mmg susah nak berpisahkan ZUra....
Nak pulak si irfan duk ngan nenek dia eh

Zura@Iwan said...

Ayu~

irfan ok je..mak dia yg lebih..haha...

ameen...
maceh ayu..

Zura@Iwan said...

Okje~

ya la...mmg rindu kan..
tp x per dia duk ngan opah dia..ok la..

Mar Maria said...

alah...sy lak bkaca dah mata ni..hukhuk..mmg sensitip pasal tpksa bjauhan dgn ank...hukhuk..rindunye...xtertahn woo..

Zura@Iwan said...

Mar~

huhu...
saya lagi la..mmg kalau bjauhan lg la tk leh nk duk..huhu.
pergi keja pun asyik teringat dia..