♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, January 3, 2013

Fly...



Irfan teruja dalam masa yang sama dia lari terkedek-kedek peluk Papa dia ...sebab dengar bunyi kapal terbang tu kuat ...kahhhh!

Irfan nanti ada rezeki Mama dan Papa bawa Irfan naik kapal terbang yer....InshaAllah...


Thanks for reading !

I'm happy just the way I'am...
Love; Peace Yoo!

27 comments:

wantie said...

bila hang pi lepak kat situ. seronok tul irfan

atuk said...

Assalamualaikum Zura

dengar tu Irfan...mama buat janji tu...he he

Gieyana said...

Nureen sebaya Irfan nih ar ms kita g Sabah tue..time tue mahai gilos utk 3 org...8 rat kot psl time tue x pandai lg nk cr tiket promo tue..ekeke

nnt kita g Bali..

Zura@Iwan said...

wantie~

lepak sat je beb...aku rasa last week kut...

lps g amik kereta kt workshop..then siggh sat..

Zura@Iwan said...

Atuk~

waalaikumussalam...

mmg tingin nk bw dia naik flight...huhu..

Zura@Iwan said...

Gie~

uitt....umor Irfan ke? rasanya dia masa tu 2tahun kut? dia leh berjln stabil n cakap dah kan?

g bali? nak2..hehe

Dee said...

bunyi yg boleh memekakkan telinga..tapi bila dia fly2 tu yg budak2 excited tgk..

el said...

smlah ngan anak aku alana pun takut bunyi kapal tobang..tp bila napk kapal tobang seronok haha

el said...

smlah ngan anak aku alana pun takut bunyi kapal tobang..tp bila napk kapal tobang seronok haha

ALoNa CintamaniszLite said...

insyaallah, ada rezeki tu nanti, kan irfan...

zoora qushairi said...

salam kenal :) baru follow sini.

anak kita pun takot dgr bunyi kapal terbang. kalau dgr cecepat nyorok.

::NureeN:: said...

weh.. bwk g langkawi.. heheheh 15minit jerr :)

Zura@Iwan said...

Dee~

aha dgr sll mmg bleh pekak tinge..hehe...

tp bdk2 xcited tgk..hikss

Zura@Iwan said...

el~

tu arr...dgr kuat kan..lari terkedek2 je..haha

Zura@Iwan said...

k.Alona~

inshaAllah kak...mudah2an ada rezki nk bw dia..

Zura@Iwan said...

zoora~

salam kenal..thks follow sini..

ye ke? kecik2 kut kan..lama2 ok arr..

Zura@Iwan said...

Nureen~

tu arr..byk tmpt plan nk bw p cuti2 nieh...naik kapal tobang..hehe

aTieYusof Family said...

Mai lah jalan2 ke Sabah.. boleh naik flight..:)
salam kenal..singgah follow sni #533:)

Zura@Iwan said...

atie~

hehehe...thks..

kita dh penah g sabah tp masa tu Irfan tak de lagi...

insyaAllah nk pergi sarawak plak kut..hehe..

Sidratul Muntaha said...

jdi pilot terus nak weih!
boleh bwk mak bpk aok jenjln direct je nnti.
ahahhaa
amin..

hainom OKje said...

Kalau kita kecik ..mesti takut jugak dengau bunyi kuat cam tu kan Zura..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

dia mesti teringin nak naik
anak saya yg 3 thn tu pn tringin nk naik gak (",)

Kesuma Angsana said...

budak2 suka lah ni

Zura@Iwan said...

Ayu~

hehehe..jd pilot best gk..

inshaAllah...hehe

Zura@Iwan said...

Okje~

ya la...bunyi kuat kan..

Zura@Iwan said...

Maz~

hahaha..dia tk tau per lg tu...

tggu dia bsr mau minta kut..

Zura@Iwan said...

KA~

tu arr...kita pun suka..