♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 30, 2013

Photoshoot Potrait Family | My Big Family

Assalamualaikum wbt...
Salam Sejahtera..

Inilah kisah di sebalik entry Blue...I Liked nie, family besar saya berpakaian sedondon color biru......hehe..

Lagi gambar-gambar photoshoot hari tu bersama keluarga besar saya, hasilnya sangat cantik...pertama kali family berphotoshoot dalam studio..sangat best!kenangan yang tak dapat dilupa...Alhamdulillah photoshoot nie adalah hadiah kemenangan Ayong saya, Ayong memenangi contest yang dianjurkan oleh Dettol di Facebook..rezeki kakak saya, kitaorang dapat tumpang sekali....:), Alhamdulillah tahniah Ayong, rajin join contest....berbaloi-baloi..hehe


 My Big Family....Ayong+Family, Ayang, Achik, Angah+Family, 
 Mak, Abah dan Adik..

 Mak dan Abah tersayang....(serius haihh Abah...pencen polis katakan..kekeke)

 Ayong's family....

 My Small family...Angah...

Dua orang cucu kesayangan dalam family nie.....Alhamdulillah....comey kamu berdua...Irfan + Ain...

#memang ada gelak ketawa la masa photoshoot nie....tambah-tambah ragam si Irfan nie, susah gak nak beri kerjasama, asyik nak berlari ke sana ke sini dia....bila cameraman suruh pandang camera, dia bukan mau...jenuh kitaorang buat lawak depan camera pun ada....kahhhh! at last...gambar Irfan memang tak berapa nak jadi.....tapi tetap lawa la..

#Teringin nak buat outdoor photoshoot pula...hehe..

Terima kasih singgah sini...
Love+Peace
Zura@Iwan

32 comments:

Anum said...

cantiknya gambar2

♥cikmOt♥ said...

suka kan dapat buat ps cam gini...tunggu raya nanti nak buat lagi...hehehe

Sidratul Muntaha said...

cantik sungguh gambar2nya..
ahaha.
best2..

el said...

wahh biru semuanya...ritu pki biru kat mn ntah n3..lepas wat photoshoot ni ke hehehe

MrS. F!zA said...

amboi cantiknya gambarrrrrr.. kita punya big family tk pnh pon photoshoot..ekekeke

btw, cantik lah dia pakai shawl kgie..pndai plk tu

atty's said...

suka snap gmbr kt studio..
tapi lor ni lama dah tak buat..bertahun2 dah rasanya

Nad MamaZN said...

Cantek kak..!
Buat canvas, gantung kt umah
Cantek, hee....

::NureeN:: said...

cantik la...
aku prasan, family hg ni, klau g mana2 sure semua biru, ni photo famili pon biru gak.. hehee

wantie said...

cantik gambar. background tu plain je.

tu ain kan.. dia dah kurus le.

*∽ IZAN ∽* said...

Waa bestnyerrr amek gambar family & parent sekali...! Sweet!!!

ALoNa CintamaniszLite said...

wah...tumpang sekaki atas kemenangan ina, ye..hehe..orait ler tu, kan.
Inilah dinamakan kemenangan dikongsi bersama, hehe

mamalieyna said...

Cantik...! likelikelike :-)

Zura@Iwan said...

Anum~

thks ..

Zura@Iwan said...

cikmot~

tu la..
kitaorg ritu plan nk buat masa raya, tp kena byr..

tup2 my sis menang contest so rezeki kitaorg nk buat potrait family..hehe

Zura@Iwan said...

Ayu~

photographer shoot gmbr2 wedding2 ni...hehe..

mmg lawa ..hehe

Zura@Iwan said...

el~

ya la weh..
tu aku kasi link Blue..I Liked tu..

psl entry tu la..hehe

Zura@Iwan said...

Fiza~

thks fiza..

kitaorg mmg plan lama dh nk buat potrait family..
at last my sis dpt menang dr contest...alhamdulillah rezeki..

hehehe..kita hentam je tu pakai fiza...

Zura@Iwan said...

Atty~

ye ke..kami pestime kak..

Zura@Iwan said...

Nad~

tu la kan..

lawa ni...kene g sevey brp kalau nk buat canvas..

Zura@Iwan said...

Nureen~

ni sure hg perasan entry psl Blue..I Liked tu..

mmg kitaorg pakai biru..hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

tu arr..tht why pakai biru..
cantik kalau blkg plain..putih..hehe..

aha ain...dia dh tiggi..hehe..

Zura@Iwan said...

Izan~

tu arr....

lgpun parent mmg nk srh buat gmbr family ni..hehe..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

tu arr kak...bleh setting ramai2 kumpul...

jenuh photographer tu duk postpone date nk shoot ni..sbb masing2 ada committment...adik plak duk jauh..hehe

Zura@Iwan said...

mamalieya~

macih2..

sy lg la..like bjuta kali..haha

Cho Zila said...

cantik2. semua gambartu... emak nampak muda...

lieyalatif said...

cantikkkk!! seb baik ko pilih biru zura sbb masyuk dengan studio photoshoot nieh....ye laa latar belakang putih jek kan...so bile ade biru tu mmg naik laa serinyer...

Ratu Hatiku said...

Cantik.... :)

Rizziela said...

bestnya zura

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

thks..
alhamdulillah mak cergas ag..

Zura@Iwan said...

Lieya~

aha..
tu psl aku pilih biru...
sbb rasanya studio tu background dia putih..
lgpun biru nmpk ceria kan..hehe..

Zura@Iwan said...

Ratu~

thks...

Zura@Iwan said...

Rizziela~

cer ziela buat family photo ziela..
sure cute..:)