♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 23, 2013

First Trip For Year 2013

Assalamualaikum...



Salam Maulidur Rasul....kepada yang diberi cuti, selamat bercuti..sama-sama kita bersalawat ke atas Nabi Muhammad S.A.W walau di mana kita berada, tempat kerja saya memang tak gazet..huhu , tapi saya akan bercuti juga..memang kena ambil cuti walau macam mana pun ...:)

Start esok sampai 28 Januari,  saya  In sha Allah akan berada di luar kawasan....percutian pertama kitaorang di awal tahun 2013..hihihi..

mungkin akan berada di salah satu, dua or tiga tempat dalam map nie.. wuhuhu..

Doakan perjalanan kami berdua.. pergi dan pulang dengan selamat...Ameen. Trip ni bukan naik flight yer, kitaorang naik bus...huhu, (teringat zaman sekolah dulu, pernah mengikuti rombongan lawatan sekolah..best, tapi kali ni rombongan orang dewasa pula...hikss)

Enjoy your holiday untuk kalian yang pergi bercuti-cuti  dan ...begitu juga untuk kami berdua, hope we also enjoy the holiday...... in sha Allah, Irfan pun akan bercuti-cuti di kampung , sure dia seronok...sebab ada Opah, Atuk, Cula dan Mak Yang ..mereka orang tersayang Mama yang akan jaga Irfan okeh...:)


Terima kasih yang sudi menjengah di sini...

I'm happy just the way I'am
Love:Peace Yoo!

23 comments:

Anum said...

selamat bercuti

Nad MamaZN said...

Hepi holiday kak zura! Fm jgn lupa, hahaha! =)

MRS. K said...

hepy hohoholiday

wantie said...

Happy Holiday for both of you. upsss bukan kat hang je. kat satu baih tu la. sebab depa pun cuti ngan hang gak kan..kan..

fazilzura said...

wahh best2 .... nak magnet peti aissss

Kesuma Angsana said...

selamt bercuti & jaga diri ye

el said...

enjoy ur holiday..jgn lupa sourvenir tuk kami haha

Zura@Iwan said...

thks all..

in sha allah ole2 tgk budget...hahaha

MrS. F!zA said...

oh naik bas..ptt lah kata dgn bas kt entri td..

ALoNa CintamaniszLite said...

irfan rindu tak kat mama dan papa?? :)

wantie said...

amboi.. awal taun dah jelajah luar negara gitu.

Zura@Iwan said...

Anum~

thks..

Zura@Iwan said...

Nad~

thks Nad..FM pasti ada..in sha Allah..

Zura@Iwan said...

MRS.K

macih..

Zura@Iwan said...

wantie~

macih...alhamdulillah slmt smpi ke mesia dh..

Zura@Iwan said...

fazilzura~

hehe..
in sha Allah..

Zura@Iwan said...

KA~

ameen..

Zura@Iwan said...

el~

in sha Allah..

Zura@Iwan said...

Fiza~

aha naik bas...

Zura@Iwan said...

k.Alona~

mama n papa dia yg rindu dia sgt..hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

alhamdulillah rezeki nk jln negara orang..hehe

Sidratul Muntaha said...

bestnya gi bercuti berdua
aku entah bile dapat cuit berdua lagi
ahahaha

Zura@Iwan said...

Ayu~

smntara leh dpt cuti bdua kan..