♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, January 3, 2013

Makan Besar Bersama

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera..

Keluarga en suami juga part is my family ...dah blog pun Zura@Iwan, ada la story yang berkaitan dengan family en suami...betul tak? tapi ada la certain-certain part yang tak perlu kita nak share kat sini kan..mana yang patut-patut le...:)

Ketua kampung dalam family en suami open table...wahhhh, Alhamdulillah rezeki anak beranak . Dah setting masa dan tempat perjumpaan semua ahli . En Suami ditugaskan booking dan order menu yang akan dingap oleh kitaorang....hahaha. Memang kenyang sangat malam tu...makan pula ramai-ramai, memang meriah. 

 Budak ni mesti nak inteprem tengah2 orang ramai nie..hehe..

 Ramai...adik-adik ipar, ayah mentua dan anak-anak saudara....

 Macam-macam ada....Ikan Siakap 3 rasa, Ikan siakap stim, Siput lala masak pedas, sup campur, sotong goreng tepung dan telur dadar...wahhhh...mervelous semua...hehe

 Licin saya kerja kan...cuma kulit siput tu eden tak leh telan...haha..

 berseleraknya en suami makan....hahaha,...ni semua kerja hero kecil tu la..si Irfan, Papa dia tukang bersihkan......huhu..

saya pun nak inteprem gak..kahhhh!

budak comot sorang nie...adeiii....sakan dia main dengan sepupu-sepupu dia..huhu..

Port perjumpaan: Macam biasa Nurul Ikan Bakar, Penang
Hari : 28hb Disember 2012
Masa: 9pm

Thanks for reading :)

I'm happy just the way I'am
Love Peace!

23 comments:

::NureeN:: said...

nurul port kami jugak hehehe tp ada time ok sedap ada time mmg x brapa myb kalut kot org ramai ja slalu c2 kan :)

♥cikmOt♥ said...

leh ajak hubby p ni kalu balik sana lagi...maybe raya ni kut...hehehe

mama ila said...

alaaaa...jelessss...sedappp sangatt makanan tu!!! hihihi..terliur tau =)

Zura@Iwan said...

nureen~

aku kalau mkn reramai ngan family hubby kt sini arr...dkt gak..hehe.

mmg pun..kalau ramai mcm kalut..then lmbt la gk dpt mkn kan, tu psl aku call order siap2..

Zura@Iwan said...

cikmot~

aha try la mkn kt sini..ok gak la..sedap...

Zura@Iwan said...

mama ila~

ala jgn jeles yer..hehe

Myra Jay said...

Wahhhh, panang meja ha :)

Memang makan besar sungguh :D

Nad @ MamaZN said...

Sonok wooo mkn ramai2 cmni...
Saya suke jek, hehe

el said...

smlah ngan aku lau famili aku mai dr kpg ajak mkn sini je lah sedap n murah jugak rsnye hehe

Gieyana said...

s ah..sula g sini gak....:-)

Gieyana said...

typo error lak..sama laa..suka g sini gak?.

Zura@Iwan said...

MJ~

aha..mmg penuh meja tu..hehe..

Zura@Iwan said...

Nad~

sy pun suka..hehe..

irfan lg la..mmg suka..adeii abis dia buat keja bila mkn sdiri..hehe

Zura@Iwan said...

el~

sll mkn reramai..jd amount tu mmg la tiggi..kahhhh...

Zura@Iwan said...

Gie~

ha sula? usihhhh hg nk sula sapa...kahhhh..

ALoNa CintamaniszLite said...

makan ramai2 mmg seronok sgt...

Zura@Iwan said...

k.ALona~

betui kak..sonok..hehe

Sidratul Muntaha said...

of course la citer kuarga famili belah laki pun kenalah msuk klu dah ade kan?!
kita kwin buakn dgn laki kita je..
dgn kuarganya sekali
ate dah kate membina silaturrahim..
hohoh..
kumpul2 time mkn bneso adelah sgt syiok woo!!

hainom OKje said...

Zura...perut masih kempis je macam tak kenyang he..he..

Kesuma Angsana said...

bestnyer... happy new year ye

Zura@Iwan said...

Ayu~

betui2..kahh..sj aku intro gitu..hehe

aha...aku suka kumpul ramai2 mkn gini..

Zura@Iwan said...

Okje~

hahaha...tu cover je tu..haha

Zura@Iwan said...

KA~

thks..