♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Thursday, January 17, 2013

New Looks of Irfan

"Handsome la anak sapa tu?" Putih pula tu"
Sorang budak laki sebagai waiter di salah sebuah kedai makan menegur..hehe..

Kembang la mak pak Irfan tu...hahaha...Alhamdulillah orang memuji, syukur dengan anugerah yang comel ini.

Sebenarnya perubahan terbaru Irfan ni menampakkan kelainannya,  setelah 1 tahun 3 bulan baru nak potong rambut, last potong masa cukur rambut baby dulu..hehehe..

Bukan tak nak potong, tapi rambut Irfan jenis halus mulus, yang panjang belah belakang je...depan nipis, so sayang biar sampai sekarang... baru ni, saya buat keputusan bagitahu en suami...potong la sikit rambut Irfan tu dah panjang kat belakang, kesian dia berpeluh rimas...en suami minta tolong kawan dia potongkan rambut Irfan, adjust sikit-sikit je...rambut dia kan tak lebat sangat....hehe..

Now Irfan nampak bam-bam la plak...hehe..

 Asyik panggil "Ikan..Ikan" 


 Haihhh...galak gak budak ni, mengorat budak perempuan yang ambil order makan..sabar je dia.....kakaka..

 Comey...kakaka...sebelah tu Handsome...kuikuikui...tak puji satgi jeles pula...kahhh!

Saya pun macam nak potong rambut ler...last potong masa lepas pantang dulu, adeiii lama gak tu...patut asyik sakit kepala kut...hehe. Then rambut asyik gugur je...tak larat nak mengutip kat lantai...huhu.


Terima kasih menyinggah!

I'm happy just the way I'am
Love:Peace

8 comments:

Gieyana said...

Br irfan selesa sket kalau panas...

~aYu~ said...

suka tgk budak-budak boy je skrg ni.. encem irfan ni..

Cho Zila said...

ala comelnyer irfan ngan rambut barunyer.. memang kalau der orang tegur anak kita comeltu kembang gak hatikan.. tapi tuler semuatu Allah yang kurniakan...

Zura@Iwan said...

Gie~

aha..kita tgk rasa selesa sket dia..

dh la jenis cpt peluh gk dia kalau pns...

# tp tu la..pagi td demam plak..hehe..

Zura@Iwan said...

ayu~

hehehe..

nk dpt boy kut nnti..ameen..

Zura@Iwan said...

Cho Ila~

tu la..nmpk lain..

mcm mantang arr sket..kahhh..

Sidratul Muntaha said...

putih sokmo la ank ko zura weih
mcm aqil jugak
smpapi umru setahun
rambut cinonet je
la ni
putih saje
mgm dlm genetik kot sape rambut halus n mulus
putih2 belake
(mak dia kan putih.haruslah ank putih and hansome!)

Zura@Iwan said...

Ayu~

tk putih sgt la dia skrg beb..dl ye..skrg dh aktif byk main..kulit kurang putih..ahha..

mmg dr lahir rambut tk byk irfan ni...skrg pun halus2 je..hehe..