♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, January 21, 2013

Trip to ChiangMaiLoasMyammar | Part 3

Assalamualaikum..

rasanya ni part last kut....gambar-gambar terpilih dan dipilih sajok yang tempek kat sini, kalau rajin boleh refer Part 1 dan Part 2 yer..

melawat gajah-gajah...en suami tak naik gajah pun...layannnnzzzz...

 gajah tengah mandi yer...hehe..

 Maesa Elephant Camp..

 tengok pertunjukan sekumpulan gajah bermain "football" hehe..

 alamak...silap pose la...kahhhh!

 melawat kilang buat kain sutera pula..

 jadi la kain sutera..cantikkkk...

 proses membuat suratkhabar dan payung...

 Payung....hehe

gambar reramai...

insha-Allah saya pula nanti akan join bersama suami mengikuti rombongan cik kiah gini..kekekeke.  first time saya nak cari pengalaman bersama-sama trip macam ni, en suami dah pernah. Trip yang dianjurkan oleh Agen pelancongan yang sama, tapi pergi tempat yang lain pula....hehe. Thats why tak boleh bawa baby, sebab trip ni hanya untuk orang-orang dewasa dan memerlukan masa yang cergas.....:)

en suami kata habuan saya, dia nak bawa saya sebab sebagai hadiah untuk saya, anggap ia sebagai hadiah anniversary kitaorang baru ni,  ewahhhh..kuikui......Alhamdulillah terima kasih sayang....nanti ada rezeki bawa  Irfan cuti-cuti pula..itu pasti okeh.. Irfan paham punya...hiksss..

Actually trip ni, pada mulanya nak buat pada bulan februari sempena birthday saya....tapi di anjak tarikhnya buat awal pula...ok la tu...hadiah jugakk....syukur...:)


#adeii..semua picture tak sempat nak taruk watermark..huhu..jangan copy yer...


16 comments:

atty's said...

irfan kasi can tu..nextime wajib bawak irfan tau.

fazilzura said...

wah2 .. diam2 pi jalan2 over the sea...

ikut agen mano ? aci le tempias2 kt weols ... weols pun gatei kaki nk naik flight lg ni .. dpt pi vietnam besh nyeeeeee...

*∽ IZAN ∽* said...

waaa menariknyaaaaa
bleh masuk dalam destinasi utk pergi melancong niiii

Anum said...

wow bestnya

wantie said...

tengok ulat sutera tu meremang tengkuk. tapi... kalau pakai baju kain sutera. tersangatlah saya suka..

ALoNa CintamaniszLite said...

irfan faham...
tp zura kena cekal laa sket..sbb sbg ibu ni...mesti ingatan kat anak sgt kuat. terpikir2 dia dh mandi ke, dh menyusu ke...nangis tak dan mcm2...

Zura@Iwan said...

katy~

tu arr kak..hrp2 dia ok masa kitaorg g trip tu..

resah hati pula tiggl dia jauh2..hehe..

Zura@Iwan said...

fazilzura~

hehehe..blm pegi lg beb..aku br nk pegi..hehe..

ikut agen hb aku yg kenal...inshaAllah kalau nk pegi jom..

Zura@Iwan said...

Izan~

sila2 masukkn dlm list k..hehe

Zura@Iwan said...

Anum~

mmg best...
sy pun nk join..

Zura@Iwan said...

wantie~

tu la kan..
bila jd kain cantik je..lembut..

Zura@Iwan said...

k.Alona~

betui kak.irfan mmg budak yg baik..

zura ni je..yg tk kuat sbnrnya kak..hati seorang ibu ni, kalau psl anak mmg cpt sgt melatah..adeii..
pertama kali nk berjauhan ngan irfan kak..sy ceta ni pun dh mgalir airmata kak..huhu..
ntah apa2..buat teruk sy ni..ahhaha..

el said...

xsabaq nak tgk korang pi trip nak tgk byk gambar hehe

Zura@Iwan said...

el~

in shaa Allah bebs..
nnti aku sharing kat sini..

Sidratul Muntaha said...

memang syok klu gi rombongan cik kiah ramai - ramai
hooh..
gajah tu beso2 yerk?1
aku klu nak gi sana..
mmg takde duit la
tpi klu kat sini
paling kuat pun gi dekat kuala gandah tu
dpt jumpa sekor dua pun jdilah..

Zura@Iwan said...

Ayu~

aha gi ramai2 ni mmg best..
aku ni laki aku yg pergi..aku layan gmbr je la..hehe