♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, January 7, 2013

New Born Baby..

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera

Balik kampung saya kejap baru ni...dapat tengok anak saudara baru...hehe. Sepupu saya melahiran anak yang keduanya...kali ni baby girl, yang pertama dah ada boy..hehe..

 Airis Nur Irdina...amboi terkedang tidur, baru 21 hari kut......hehehe..

Dapat saya pegang baby baru nie...adoyai macam mana saya dah terlupa nak pegang baby...terkaku-kaku pula saya...kakaka...

Ahli keluarga kecil dalam keluarga besar Tokwan saya.....nanti bulan 3 inshaAllah akan dapat sorang lagi baby baru....Ameen...Irfan dah jadi baby besar la nanti, dah ada baby kecil dalam family Moyang dia..hehe..

Wassalam....

Terima kasih sudi singgah sini....
Peace!

24 comments:

LiYa HaNiF :: said...

bestkan cium bau baby ... ^_~

mamalieyna said...

Best dpt cium bb baru lahir ni...wangi.. :-)

Nad @ MamaZN said...

Rindu bau baby! =)

Gieyana said...

bestnyer cium bb..nk gk bb comey cmni insya Allah..:-)

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

hahha kita ari2 bau baby .. nnt dah setahun xde bau baby dah ..

Zura@Iwan said...

Liya~

mmg best...bau wangi kan..

Zura@Iwan said...

mamalieya~

aha betui...nk bb kena la berusaha lagi ni..hhee

Zura@Iwan said...

Nad~

betui..rindu kan...hehe

Zura@Iwan said...

Gie~

bestkan cium bb..hehe

insya Allah...coming soon kut..hehe

Zura@Iwan said...

Adlin~

nnti bb dh stahun jd bb bsr la ek..hehe

wantie said...

bau baby wangiiiiii....

aku suka sangat tengok jari jemari baby. geram.comel. mulus gitu

Zura@Iwan said...

wantie~

ye betui...

jari2 yg comel2 tu kan..haihh geramm

el said...

pas sorg2 kuar ni meriahhh hehehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah dapat anakbuah baru..wanmgi bau babykan?:)

ieda said...

alah comel ...
geram tgk bila tidur depakan tangan macam nie ;)

Myra Jay said...

Alhamdulillah, tahniah pada sepupu Sis atas kelahiran baby baru

Zura@Iwan said...

el~

meriah ngan bb arr awal thn ni..hehe

lps ni aku plak..ameen..

Zura@Iwan said...

azatie~

macih...

mmg wangi bau bb..

Zura@Iwan said...

ieda~

tu la kak..
tido depa tgn..lega la tu..
mama dia tak bedung dh..haha

Zura@Iwan said...

Myra~

macih dear....

Sidratul Muntaha said...

sedap tol dia tido..
huhuuh

Zura@Iwan said...

Ayu~

tu la ..

terkedang gitu kan..hehe

ALoNa CintamaniszLite said...

bau syurga...wangi baby ni..
akak lg lama tak pegang baby, anak2 sedara pun takde yg baby2 dh...

Zura@Iwan said...

k.Alona~

betui kak..mmg bau bb sgt indah..huhu

ye ka? alahai ritu zura masa bb irfan kak tk dtg pegang..hehe