♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 23, 2013

Wordless Wednesday | Burger...

Dah dua kali try makan burger nie....hmmmm..bagi tekak saya biasa-biasa aje kut..huhu, kalau tidak dinner hari tu nak terjah try makan Zul Burger gergasi yang femes masuk Majalah 3 kat area bukit jambul sana, tapi dek kerna ramai orang sangat beratur...we all cari burger NZ Hot Stone sajok.....hehe. 
In sha Allah tunggu balik dari cuti-cuti we all akan terjah Burger Gergasi!...kakakaka..
Quote of the day - "The best way to cheer yourself up is to try to cheer somebody else up." - Mark Twain

20 comments:

Anum said...

belum try lagi

lieyalatif said...

sekarang mmg mcm2 jenis burger ade kan....burger bakar laa, burger stim la, burger banjir laaa hehehehh....

Nad MamaZN said...

Tunjuk la.burgernye kak...hehe

Zura@Iwan said...

Anum~

nnti mai try..hehe

Zura@Iwan said...

Lieya~

tu arr...mcm2 style burger skrg...

Zura@Iwan said...

Nad~

tak teramik gmbr burger tu la plak...

tp akak ada pernah wat entry burger ni dulu..hehe

Sidratul Muntaha said...

mmg mcm2 pesen burger skrg
ahahha
so far atkdelah terjebak beli semenya buat sndiri
tpi klu nmpk steak
mgm la aku tak thn..

~aYu~ said...

penah tgk kat FB member.. nampak sedap jek..

wantie said...

aku pun dok rasa nak try burger gergasi tu. Tapi boleh habis ke kami makan.

kena kutip kaum kerabat pi makan baru boleh . sebab burger ni kalau simpan dah sejuk. tak sedap dahhhhhhhhhhhhhh

fazilzura said...

aikkk tunjuk plastik nye je kerrrrr

el said...

xyah lah nak pi zul beger tu..setakat beger je beso..alah beger biasa jek bkn homemade...tp xpelah lau nak try..

aku suggest mkn beger homemade kt sg ara ngan sg pinang...tu baru kaw2 homemade hehe

Zura@Iwan said...

Sidratul~

tu le...mcm2..sj la nk try..hehe
aku dl rajin gk beli burger wat sdiri..
now suam2 kuku rajinnya..haha

Zura@Iwan said...

ayu~

ye ke?
bleh la ..tp cm tk brp..hehe

Zura@Iwan said...

wantie~

ye ke? ingt hg try dh..

km dua org tk taw la bleh abis kut..hehe,,

Zura@Iwan said...

fazilzura~

hahaha..
tk dan nk snap hat dlm..
mkn kuat..hehe

Zura@Iwan said...

el~

ye ke beb? hg penah rasa dh ye?

tgk la ..aku rasa nk p try gak..

ooo kt sg ara n sg pinang ye...ok2..inshaallah akn p try plak..

Ratu Hatiku said...

packaging mcm menarik jer...mst sdp eh.. :D

Zura@Iwan said...

Ratu~

packaging mmg menarik,
tp rasanya biasa2 je kut..
tk taw la kan..mulut lain2 rasa..hehe

Sidratul Muntaha said...

dah banyak rasanya brand burger bako ni
even kat meru pun dah ade dah kami tgk time blik sana
pakai guna grill stove
oklah kot?!
but like my orang tu said
sama je lebih kurang
homemade jugak boleh bubuh macam2
motip?!
nk suh aku buatlah tu
*aku?!malas!!!
ahahahha

Zura@Iwan said...

Ayu~

ko mmg terror buat burger...
aku nk rasa la ko buat burger nnti..
bila tu? huhu..