♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, January 15, 2013

Our Son | 1year 3months

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera...

Saya suka nak bercerita mengenai si dia....tak pernah jemu...
 sejak dari baby....
lain kan muka dia, haihhh macam anak omputih pula tengok kamu ni..haha


sejak dah tumbuh gigi masa berumur 8bulan .....
dah mula makan macam-macam...tak bagi keriau...hehe..

sampai sekarang, Mama akan bercerita tentang kamu di sini selagi hayat Mama dan Papa ada...

dulu teringin nak berkongsi kisah anak..Alhamdulillah Allah memberi peluang kepada kami...terima kasih Ya Allah, semoga Kau melindungi insan kecil yang bernama Muhammad Aliff Irfan ini, anak anugerah yang terindah dari kamu Ya Allah...

Happy 1year 3mths our son...tak lama lagi nak masuk 2 years dah....:)

Thanks reading here :)

# I'm happy just the way I'am...

14 comments:

LiYa HaNiF :: said...

yea..yea samalah kita.. memang tak pernah jemput utk menceritakan perihal anakkan..

el said...

irfan sebaya alana kan 2011 ea :)

mamalieyna said...

Alhamdulillah...kita diberi peluang utk miliki anak..Syukur..

yes, ada blog untung boleh abadikan kisah anak .. bosan2 boleh flashback kisah2 lama..suka... ^_^

yatd said...

As salam

comel baby...

jom ke blog saya juga

Zura@Iwan said...

Liya~

tp sy kt blog je update psl dia, tk de la duk ceta hal anak2 sgt kt org..hehehe..

Zura@Iwan said...

el~

sebaya ke? alana bulan apa? 2011 gk ke?

irfan bln 10 2011

Zura@Iwan said...

mamalieya~

alhamdulillah...syukur ,

sy tggu irfan hmpir 5thn lebih...

Zura@Iwan said...

yatd~

Wslm...

thks..

insyaAllah sy free sy jengah ye..

Ratu Hatiku said...

Da besar sekejap je kan masa berlalu...semoga rfan membesar dengan sht dan bijak :D

Zura@Iwan said...

Ratu~

ameen..
terima kasih Ratu..

wantie said...

comey irfan ni. apa nak jemu kalau citer bab anak .

dah setahun 3 bulan ko yer..

Zura@Iwan said...

wantie~

comey ek..mcm mak dia kan? haha

tu le..dh sthn 3bln daa..

Sidratul Muntaha said...

blog la tmpt kita nk citer ank2 n kehidupan..
sbb tu jelah diri kita and harta yg kita ade?!
ye dop?!

Zura@Iwan said...

Ayu~

yap..
tserah la kn pd org suka ke dak..
kita buat yg tbaik ..