♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 2, 2013

Celebration : En. Suami Kerja

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera.

Salam tahun baru buat kawan-kawan...macam biasa ayatnya..."cepat kan masa berlalu" hikss. Tak de ayat lain ke? kahhhh!

Hadoiiii....kita plan nak celebrate anniversary makan sedap-sedap pada malam 31hb tu...tapi malas nak keluar sebab memikirkan sure ramai orang keluar untuk celebration new year, lagipun en suami busy..huhu. Memang memotong line tul..hahaha.

 Tapi tak per...next day 1st new year tu en suami cover, belanja lunch kat one restoran dekat dengan office dia, kena kojer hari pertama new year....semoga luas rezeki kamu en suami saya...ameen..

 Ini budak ketuk-ketuk sampai supervisor kat situ tegur " nevermind-nevermind today it new year day" lawak tul...hehe..bagi chance dia ketuk-ketuk....huhu

 Saya macam duk atas jalan je ni....cantik gambar background tu..hehe...


 Tak lalu nak makan....tak de selera...kakaka..

 Sayangnya Papa kat Irfan....muahhhh!


 Apa yang saya buat masa ni ha? rasanya nak panggil Irfan kut...berlari-lari dia...huhu..

 Sampai tertonggeng saya nak ambil gambar dengan hero nie....hehehe...

Ala tak kisah la makan kat mana pun...en suami cuba juga melakukan yang terbaik untuk mengembirakan hati orang yang tersayang..terutama isteri dia ni la...terima kasih dear! minta maaf jika saya bukanlah yang terbaik untuk kamu...hahaha..hehehe...

Thanks pada kawan-kawan yang wish sempena anniversary kitaorang dan mendoakan yang baik-baik untuk saya sekeluarga....:)

Thanks for reading ^_^

I'm happy just the way I'am
Love;Peace Yoo!

22 comments:

~aYu~ said...

yela..cantik background tu..
si suami keje pun utk isteri dan anak-anak kan..

mama ila said...

haah..cam duk tengah jalan..hihihi..mmg cantik background dia..apa nama restoran ni yer?? hye irfan =)

::NureeN:: said...

kat na reztron ni? mmg cantik background dia..
janji dia ingat date penting ni kan.. celebrate kat mana2 pon x kesah :)

♥MAMASYAZA♥ said...

betul mmg cantik background tu. anyway happy belated anniversary. semoga kekal bahagia hingga akhir hayat. aminnn

Myra Jay said...

Memang cantik la background belakang tu kak :D

el said...

kt mn ni beb..kt jety ke

Rinna said...

Happy Aniversary.. sekali lagik..heheh..

Sedapnyaa makan².. :)

atuk said...

Assalamualaikum Zura

happy belated anniversary
moga ceria hingga ke Syurga

Zura@Iwan said...

ayu~

tu la...en suami tgkp gmbr elok plak..

betui tu..kerja utk cari rezeki...

Zura@Iwan said...

mama ila~

tu arr cantik kan...

kopitiam restoran..hehe..

Zura@Iwan said...

Nureen~

kopitiam kt lebuh chulia tu..

yup..dia ingt date tu..cuma masa tu rushing tk leh jalan mana...hehe..

Zura@Iwan said...

MamaSyaza~

thks kak..

ameen..

Zura@Iwan said...

MJ~

tu la..tk sgka plak..

abg kak la kata..tgk background dia cantik..

elly nadyra said...

betul2 cantik background tuh, anyway happy anniversary, semoga kamu berdua bahagia sampai ke syurga

ALoNa CintamaniszLite said...

tangkap irfan...tangkap, hehe..

Zura@Iwan said...

el~

dkt ngan jety gak...kopitiam lebuh chulia street.

Zura@Iwan said...

k.rinna~

thks kak...

makan2 kt sini je dkt ngan opis..hb x leh nk pegi jauh..

Zura@Iwan said...

Wslm atuk~

macih....
ameen..

Zura@Iwan said...

elly~

macih elly....

Zura@Iwan said...

k.Alona~

tangkap dh tu kak....tak duk diam..hehe

hainom OKje said...

Hepy Anniversary Zura semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat

Zura@Iwan said...

Okje~

ameen...
thks yer..