♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, January 4, 2013

Climbing the Stairs

Assalamualaikum wbt..

Pandai anak Mama dan Papa nie......pandai dah memanjat tangga.....perkembangan normal budak-budak tahap kamu....syukur Alhamdulillah...hehe

Rumah Atuk dan Opah di Perak tak de tangga....rumah Tokwan di Kedah pun tak de tangga....tapi rumah kita ada tangga...banyak anak tangga, tinggi pula tu.....kahhhh! (rumah flat kan...haha)

Cakkkk!...

Keluar je dari pintu grill rumah kita...kamu terkedek-kedek lari nak pergi panjat tangga....terror pula tu, naik sampai atas...wahhhhh mencabar Mama kamu, tak sempat nak kunci pintu grill dah terkejar-kejar kamu yang cergas nak naik tangga...memang pagi-pagi Mama kamu berpeluh-peluh lah...tapi tak per exercise di pagi hari...tak payah pergi jogging..kahhh!

Owhhh Mama dan Papa sangat rindukan kamu la....bila call Opah di kampung, nak cakap dengan kamu....kamu tepis handphone Opah, kamu says "a mau..a mau" (tak mau) , sedih tau Mama....huhu, nanti kamu dah improve dalam komunikasi sure laju je kamu cakap kan...tak sabar Mama nak berchit chat ngan kamu sayang....hehe. InsyaAllah tunggu Mama dan Papa balik kampung hari ni ambil kamu . ...Muaahhhh!

# macam nak create blog khas untuk Irfan le....kena tunggu free baru leh buat, :)
Thanks for reading :)

I'm happy just the way I'am,
Peace!

14 comments:

Nad @ MamaZN said...

Ensem la.irfan ni=)

el said...

irfan dok ngan opah ke zura?

wantie said...

hang tinggal irfan kat kampung ke?

adei.. mesti rindu kan.

Kesuma Angsana said...

hati2 tu, takut jatuh kang

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhh dah pandai panjat tangga. tapi mmg anak2 akak dulu pun camtu, pantang jumpa tangga, lagi kita tak bagi panjang, lagi sakan depa nak panjang. hati2 irfan, takut jatuh nanti

Hanih Borhan said...

oh,sayunya baca...tinggal jauh dgn anak ke Kak?...

Myra Jay said...

Comel la Irfan ni..

Dah meng'explore' ;)

Zura@Iwan said...

Nad~

hehe...
encem ke?

Zura@Iwan said...

el~

aha..duk sat..
pgasuh tak sihat..

Zura@Iwan said...

wantie~

aha tiggl jap..

pgasuh x sihat

Zura@Iwan said...

KA~

tu arr...
bdk2 ni bkn reti lg
bahya ke tak..huhu

Zura@Iwan said...

Mamasyaza~

tu arr...tgga kt rumah sy haihh tiggi dia panjat..

sy tpksa ikut dia naik..haha

Zura@Iwan said...

Hanih~

hntr blk kg kejap..pgasuh dia tk sihat

Zura@Iwan said...

MJ~

hehe..

di pandai xplore Myra