♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, August 27, 2012

Salam Kembali...Raya Kan Sebulan...Hihihi...

Assalamualaikum....

Alhamdullillah bertemu kembali kita di sini setelah seminggu tidak bersiaran, tuan empunya blog bercuti jadi blog pun bercuti lah....tak ada masa nak beronline(rosak bahasa nie..haha) bagai.

Mood beraya lagi yer? tak per2 raya kan sebulan....hihi...malas datang kerja ke? saya setakat ni ok lagi...seperti biasa mood tue, ceria selalu...ahakss, lagipun rajin balik ke Penang awal sehari...jadi ada la masa satu hari nak rest, kemas barang2 balik kg baru nie....basuh baju, tu pun lipat baju tak sempat...huhu.

Nak update pasal sambutan hari raya aidilfitri baru ni, tak sempat nak upload gambar plak....free nanti saya update. Pasti dah ramai yang update yer....nanti saya rajin saya terjah.

Hmmmm....rasa macam tak puas makan ketupat, lemang dan rendang , raya tahun ni macam tak banyak sangat berjalan raya, then rasa macam masa itu berlalu dengan cepat sekali...kan...kan! Ada siapa2 nak invite open house ke? hiksss... Saya tak rajin nak buat open house, lagipun keadaan rumah ku tu....malu plak bila orang datang rumah...tapi kalau nak datang , ok aje....buat2 je tak nampak yang berserabut tu..hihihi. 

Lepak di rumahku syurgaku di SP pun 2-3 hari je....rindu pula nak lepak sana lagi....seronoknya, raya ke 5 hari tu dapat juga memeriahkan suasana di rumah SP tu dengan sanak saudara.....niat hubby nak kumpul adik badik ramai2 tercapai....Alhamdulillah murah rezki hubby...

Jadi.....selamat berkerja semua kengkawan, nanti cuti lagi kan...kerja 4 hari je....hihihi....kira cuti je noh....hahahaha...


## Irfan cuti seminggu...hantar kat BS tadi..macam mau tak mau je, nasib baik dia ok .

14 comments:

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

ak yuyunz said...

oihh.. memang malas nak keje okkk!!

ieda said...

aah dikkk
raya sebulan
mood hari nie sikit je nak kerja ekek
sbb akk dah start pose 6 kan
x sabar lak nak raya ahad nie
insyaallahhh ;)
ps : cepat2 update pic raya anak bujang tuu ;))

::NureeN:: said...

cepat2, x sabo nk tgk irfan berbaju melayu...
kami start n3 raya esok hehhee
klao ckp pasal keja huhuuuu... mood kelaut

Kesuma Angsana said...

ikut hati nak raya lagi, apakan daya kerja berlambak2 dah menanti.. hehehe

wantie said...

sama la wey. mood kerja dah ke laut. tengok file ni pun rasa nak muntah.
fon ni kat telinga je, refer yg tu refer yg ni. meluat...........

Zura@Iwan said...

terima kasih kerna sudi terjah...

Zura@Iwan said...

ye ke..sbr2..biasa la kan...lps blk dr long leave , mcm tu la...amik masa

Zura@Iwan said...

hahaha...ry sbln kan...

ye ka..sy ni nk gnti posa je ni..huhu...

insyaAllah kak..nnti sy update..

Zura@Iwan said...

hihi....encem arr tgk anak teruna aku pakai bj melayu..hikss

wahh..cergas hg...aku x taw bila leh update ni..

Zura@Iwan said...

sy plak nk cuti lg..tp cuti x brp ada ni..huhu

Zura@Iwan said...

jgn ke laut beb..dh la kita duk kat ngan laut..hehe...

moga mood hg maliii..

Rinna said...

Update cepat2 update..yer..gambar raya.. tu hehehe

Zura@Iwan said...

Kak...

tu la..x sbr nk update gk nieh..hehe